Jump to content

הישראלי היפה

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

Everything posted by הישראלי היפה

1. הוא בכלל לא קרוב לסיכום, העיקר כל מיני "עיתונאים" דיווחו שהוא בדרך. אפילו לא הגשנו הצעה. אם לעד עכשיו לא הגישו הצעה כנראה יושבים עם שחקן אחר
  2. בסרביה ובקונגו אמר היום בכיר בבאצ'קה טופולה בשיחה עם וואלה ספורט: "אין כרגע משא ומתן על פרסטיז' אמבונגו. מכבי תל אביב התעניינה, ביררה ובדקה אבל עדיין לא הגישה הצעה. אנחנו רוצים שני מיליון יורו תמורת השחקן זה לא סוד וגם מכבי תל אביב יודעת זאת ובשלב הזה מכבי תל אביב עדיין לא הגישה הצעה לרכוש את אמבונגו". לתחושתי יגיע מישהו אחר בהפתעה
  3. 1 שלום לאדו (מקווה שהגדלת הזרים לא תשאיר אותו) 2 כנף שמאל, קשר אמצע ועוד אחד אולי לבלם או לעמדה אחרת. 3 לא להמתין לגבי יותר, יש מקום לזר עליו 4 זר שביעי ושמיני? מניח שרק הגדולות יוכלו לעמוד בקריטריונים 5 כל הנחמיאסים שרוצים 300-350 אלף שיחפשו עכשיו 6 שביתה? מצחיקים אותי, אחרי שבועיים בלי שכר הם מתקפלים. גם במקרה כזה הם עלולים להפסיד את החוזה שלהם - לא כדאי להם להתעסק עם בעלי הקבוצות, יקבלו קנסות או אפילו הודעות פיטורים. 7 נראה למי יש אומץ אצלנו להגיד למיץ: "אני בשביתה" 8 יש לנו עכשיו מקום לעוד 3 זרים !! 9 אמבונגו? נראה אחלה, אבל מודאג קצת מהמספרים שלו בקריירה, מלבד העונה האחרונה מספרים לא מרשימים.
  4. לב"ש העונה עם ישראלים ממוצעים ברמה כמעט לקחו אליפות העונה עם כל היתרון הברור שיש לנו בישראלים
  5. רוצה לראות אם יש למישהו אצלנו אומץ להגיד למיץ "אני שובת"
  6. הלוואי וילכו לשביתה, תוך זמן קצר בלי כסף שנכנס לבנק הם מתקפלים. אם תהיה שביתה מעריך שהישראלים של הגדולות לא יצטרפו- הם מרוויחים יפה מאוד
  7. הלוואי שביתה, השחקנים ישברו מהר מאוד. חודש בלי משכורת והם מתקפלים.
  8. מעניין, בסרטון משחק הרבה על קו ימין או באמצע כחלוץ
  9. זה הקבוצות שגבי שואף אליהם? סופיה מבולגריה ועכשיו דיבורים על לגיה ורשה. זה שדרוג??
  10. שועה? השאלה האם בכלל ירצה לעבור
  11. אני בעד הגדלת הזרים, אבל גברת הנשיאה היא האחרונה שצריכה להוביל מהלך כזה. בתקופת גורדי היא יצאה נגד מהלך כזה כשאנחנו דחפנו לזה. במשך שנים היא לא מצליחה להוציא שחקנים ממחלקת הנוער שלה, לכן פתאום היא בעד. קונה שחקנים ישראלים במחירים מוגזמים. אגב, אפשר להגדיל את מכסת הזרים במקביל להגדיל את הליגה, ככה יהיה יותר מקום לישראלים.
  12. כמה שטויות בכתבה אחת. מי יממן? מתי יתחיל השיפוץ? מה עם עיריית רמת גן? עד כמה שאני יודע היא מעוניינת להרוס הכל ולבנות שם שטחי מגורים ומסחר. לעיריית רמת גן השטח הזה מאוד חשוב לפיתוח והגדלה של העיר, היא לא מעוניינת באצטדיון. בקיצור שטויות יפות
  13. בנקודת הזמן כרגע די ברור שהוא טוב ממנו. אחד בעלייה השני בירידה. בשיאם? די שווים, אבל לניקוליאסקו יש דברים טובים מיובה - מהירות וטכני יותר, פיזיות וכו אני אישית אוהב יותר חלוצים מהסוג של ניקוליאסקו
  14. אם לא יוצא למחנה = לא בתוכניות
  15. לא מסכים לגבי המקורבים. מניח שכתבים יצרו איתו/איתם קשר לשאול האם כשיר ענו שכן. בסכך הכל ענו על שאלה, כבר משווה למשפחת בוזגלו??
  16. עזו? אם כשיר ולא יצא למחנה זה הזוי. אבל זה לאזטיץ, ידוע לנו לפעמים שיש לו החלטות מוזרות. אדו כן והוא לא נו באמת
  17. חלוץ זו הבעיה האחרונה שלהם. בעייני תמוה מאוד שהם מביאים חלוץ כשיש להם בעיות גדולות בעמדות אחרות כמו הקישור למשל.
  18. בכלל בליגה הצרפתית השנייה יש הרבה שחקנים צעירים בול על עמדת הכנף שמאל מאוד מוכשרים שעשו קפיצה העונה. רק לבחור
  19. דיווח בדרום אפריקה: רלבהילה מופוקנג סירב להיכנס למו"מ עם מכבי חיפה ומכבי ת"א, שכן הוא לא מעוניין להגיע לישראל יאללה להתקדם, לחשוב על מישהו אחר
  20. אם היה ישראלי לעמדה 6, טוב היה למכור את סיסוקו. ככה היה ניתן לפנות לזר נוסף ואז להביא לעמדה 8 במקום גבי זר אחר. ה6 הישראלי היחיד שעולה לי כרגע זה קארצב, אין לי מושג מה מצבו
  21. התקפית גם כשהיה בארץ היה די טוב, גם די זריז ומהיר לליגה וטכני. הגנתית קצת פחות, גם די נמוך יחסית. זה מה שאני זוכר ממנו, אולי דברים השתנו.
  22. מדי אימון סבירים, לא יותר ולא פחות. אהבתי יותר את זה שהזרים מתאמנים איתם כרגע.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.