Jump to content

הישראלי היפה

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

Everything posted by הישראלי היפה

1. לא מאמין לשקרן אבל אם יש הצעה למכור ומיד
  2. עוד שלושה שבועות בני ריינה - לא מנצחים גם אותם ביכולת הזאת. וביי ביי לעוד עונה. זה תסרט כל כך שקוף
  3. וגם שחקן כנף לא פחות חשוב. מי ישחק כשפארפה או קובאס פצועים? חווז ואלמוג?? פחחח בדיוק כמו שקורה עכשיו - פארפה פצוע ואין שחקן אגף אחר נורמלי. מסכים איתך, מביש למועדון כזה גדול להתנהל ככה שנה שלישית ברציפות. זה לא חד פעמי או משהו כזה, זה קורה בכל שנה !!!!! מה זה לעזאזל
  4. אין לי נתת את ההרכב הכי טוב בנסיבות, לא קשור אלייך או לבחירה. הבעיה היא שזה הרכב רע, ראינו בעונה הקודמת. יש לי עצבים על האחראי שאנחנו במצב הזה.
  5. לך כבר, לך. לא בושה לבוא ולהגיד: זה גדול עליי.
  6. מצטער - הרכב כמעט בדיוק של העונה הקודמת לא עובר ולא מסוגל להיות אפילו שווה כוחות ליוונים. רואה את ההרכב ובא לי להקיא - סורי
  7. קבוצה חלשה. אותו הרכב של עונה האחרונה למעט שינוי אחד. רצון להתחזק יש, כסף יש, הבנה שצריך חיזוק יש, מאמן תותח יש, מה הבעיה? מנהל מקצועי חובבן שלא מסוגל לבנות קבוצה טובה למרות כל התנאים. שנה שלישית ברציפות כבר שזה קורה !!!!!!!! מה אנחנו בני סכנין????? ממש מעצבן, כל שנה אותו הסיפור. דיייייייייייייייייייייייייייי אני ממש עצבני
  8. לא משנה איזה רכש ואם יגיע, עדיין נהיה חסרים בכמה עמדות - על זה יצחקי חייב לטוס הביתה !!! אנחנו המועדון הכי גדול בארץ, יש כסף והכל, לא יכול להיות מצב שהקבוצה לא תהיה שלמה ותהיה חסרה בעמדות מסויימות. כבר שנה שלישית ברציפות שיש חוסרים בכמה עמדות, נשמע לו הגיוני????
  9. באו מוכנים לתחילת העונה מבחינת הסגל והזרים - עם עם 6 זרים שבתוכניות לשאר העונה בהרכב
  10. באנגליה למשל לא היו רואים דשא כבר ממזמן. אבל אצלנו, בגלל שיש נשיאים ונשיאות עלובים הם עדיין משחקים
  11. טוב, תביא אבקה אין, מאוחר מדי, לפעם הבאה
  12. לא סתם לא רואה חדשות בטלויזיה כבר קרוב לעשור
  13. למה אתה מדברים רק על בלם?? ידוע שאנחנו צריכים עוד 3 זה בטוח לא יקרה, מקסימום שחקן אחד שיגיע וזהו. במצב כזה עדיין זה רע ומאכזב
  14. חח כמה זמן צריך להמתין בשביל לראות את הכתבה?? מדברים שם על כל השטויות בעולם נו כבר
  15. לא חייב להיות מישהו מהקבוצה שלנו, מיכה היה חבר בזמנו של הרבה שחקנים מחוץ למכבי. גם רואים בברור שאלו מדים די ישנים של הנבחרת
  16. קשה לדעת לי נראה שזה מליקסון. אבל אין סיכוי
  17. העיקר שעל ריסוס על איזה קיר אלמוני שספק אם היה קיים פתחו בכותרות מרעישות - וזה התחיל באתר שלו ואיתו.
  18. שחר מפחד מהקהל הדביל שלו יעשו לו את המוות אם ישחרר אותו
  19. מחכים לראות אם עוברים את זירה ורק אז יחליטו על רכש... אנחנו כבר באוגוסט
  20. הברפלד לא מאושר לליגת על, סקציה נס ציונה מחפשת אצטדיון ביתי חדש
  21. לכן הוא גם עדיין במכבי אם הייתה לו מעורבות היה נזרק כמו 2 המזדיינים דרך אגב, חושב שהוא גם נחקר.
  22. יש פה ושם שמועה על שחקן שלישי שהיה מעורב תאמינו לי שאם הוא באמת היה מעורב בפרשה הוא לא היה היום במכבי - מיץ היה זורק אותו לאלף עזאזל, כמו את 2 המזדיינים. ככה שאני לא מודאג שהוא היה מעורב במשהו
  23. דרך אגב, הוא טוען שעדיין לא הוגשה תביעה. מקווה שכן תהיה
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.