Jump to content

הישראלי היפה

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

14,775 profile views
  1. חח גם פיצוי וגם להשתחרר בחינם לקבוצה שיש לה כסף ממש נחמד ויפה מצידו
  2. זה בסדר. הבעיה הא איך נסתדר בלי מגן טבעי בחודשים הבאים. גם אם יחזקאל כשיר צריך שחקן נוסף לעמדה לרוטציה
  3. הוא טוב בתפקיד הזה לליגה, אבל יש לו טעות ממש קריטית בכל משחק כמעט שבמזל לא עולה בגול. נגד פ"ת הייתה אחת ונגד ב"ש עוד אחת ממש דומה. רואים שהוא לא כל כך שולט בדברים מסויימים של מגן. רק שילמד מהדברים האלה.
  4. הארכת החוזה לאבישי כהן הייתה הזייה ואנחנו כולנו אמרנו את זה. ביטון שיסכים לתנאים או שיישב שביציע, חוצפן. מוזר לי וחבל שלא הולכים על איזה מגן ימני במצב הנוכחי שיחזקאל פצוע. אני בלחץ מזה שנחמיאס יהיה המגן לחודשיים הקרובים.
  5. מסכים. לא חושב שיש יוזרים שבעד אדו. לפחות שאני ראיתי, אם יש הם מעט מאוד. אדו כרגע לא מתאים, הוא ההגדרה המושלמת לשחקן שצריך השאלה. לאיוס טוב ממנו וצריך לקבל את הקרדיט בהרכב אם הסגל נשאר כמו שהוא. 3 שחקנים לדעתי ויש לנו סגל סופר מושלם. מגן ימני, שחקן 10/8 נוסף, כנף שמאל. מכנף שמאל לדעתי אפשר לשכוח כי לא נראה שבכמה ימים ישאילו את אדו ויביאו שחקן אחר. אם, אם יחליטו להביא שחקן נוסף זה כנראה מגן וזה בספק.
  6. שוב חוזר על דעתי, שחקן 10/8 נוסף חובה. מגן ימני - יחזקאל לא בדיוק מגן וגם המחליפים שלו ממש לא. כנף שמאל, אבל זה כבר לא יקרה. תחושה שלי, אבישי כהן יישאר (על תקן מחליף לאסנטה ונחמיאס) ומלבד זה לא יהיו שינויים.
  7. לא ראינו כלום בקטע ההתקפי בקישור הזה, מלבד שחר פה ושם. גם בחצי השני ב"ש הגיעו להרבה יותר מצבים. נכון, הקישור בחצי הראשון היה חלש מאוד, אבל אנחנו יודעים כשגבי ודור ברוב המשחקים שולטים במשחק. אי אפשר להגיד את זה על הקישור של החצי השני. אני משוכנע שיוריס וסיסוקו לא 8, גם לא לדעתי טוב שישחקו יחד.
  8. הפציעות כשרק התחילה העונה ואחת כזאת שמצפה לנו ארוכה מאוד מהרגיל, כל זה הצוות צריך לחשוב שוב בעניין הסגל. לא יודע לאיזו עמדה, זר או לא זר, את מי לשחרר יודע שמגן ימני נוסף זה אולי חובה - יש לנו מגן ימני שנפצע לתקופה, שהוא לא בדיוק מגן (יחזקאל) ושהמחליפים שלו גם לא מגינים, זה בעייתי. אדו לא יודע אם הוא לרמה כרגע. היום ראינו קישור בחלק מהמשחק שלא יודע אם זה טוב שנראה שוב - יוריס, סיסוקו ושחר. לעשות חושבים טוב טוב בימים שנותרו
  9. אם הוא תכנן לקחת את הילד למשחק בשבת אז הוא כן עוקב, לפחות ברמה המינימלית וזה בסדר. הכוונה שלי שיש כאלו שממש לא מתעניינים אפילו ברמה הזאת. בכל מקרה, אולי הגזמתי עם התיאור.
  10. כל מי שעוקב ברמה הבסיסית אחרי הקבוצה יודע ששער 5 שלנו היום, היו לא מעט כתבות על זה. כנראה מי שלא מודע אלו אוהדים שלא כל כך אפשר להגדיר אותם כך. קצת מוזר לי העניין. בלי קשר, המחיר לטעמי מאוד גבוהה לשערים 4-5. אולי גם לזה יש השפעה.
  11. תודה. נוסע לשם עכשיו, לא רוצה לפני המשחק כשיש בלגן. עדיין לא קניתי כלום לקראת העונה.
  12. כנראה שיקר לך כמו שעושה תמיד בכתבות שלו
  13. וואלה בושה אם לא יהיה סולד אאוט
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.