-
Last visited
Recent Profile Visitors
-
למה לא לשחק 5-3-2 במקום היהלום שלא כל כך הולך איתו?
-
נושא מעקב אחרי ערן זהבי עד שיחזור למכבי
הישראלי היפה replied to השני למאי תשעים ושמונה's topic in מדינת היהודים
טוב, סקרן אותי אז בדקתי. הנעל כל 164 דקות שער זהבי כל 127 דקות שער מקווה שבדקתי נכון -
Fila תהיה המלבישה הרשמית של מכבי החל מ-2019/20
הישראלי היפה replied to דקסטר's topic in מדינת היהודים
בינתיים אצל הרבה קבוצות בעולם כבר מפרסמים את התלבושות לעונה הבאה ואצלנו אנחנו אפילו לא יודעים מי תהיה המלבישה. -
אני מהמר על המשך עם FILA -
יש בזה משהו. היכולת התקפיות של גולסה בשנתיים האחרונות לא משהו, בירידה גדולה. לכן עמדת ה6 יכולה מאוד להתאים לו.
-
שיחזרו לאדידס -
אותי מעניין מה הממוצע שערים למשחק בקריירה בליגה של שניהם. לדעתי הנתון הזה חשוב לא פחות. -
יוני שחקן על לליגה שלנו. בכל עונה נותן דו ספרתי בשערים ובישולים, לא מבין מאיפה הזלזול בו אצל חלק מהאנשים. מעט מאוד שחקנים מביאים מספרים כאלה בליגה שלנו, כולל זרים בים של כסף. וגם אלו שעושים זאת לא עושים את זה בכל עונה.
-
נגמר אם ככה -
מאוד אוהב את הגוון הכחול של ריינג'רס
-
ממשיכים עם FILA בעונה הבאה? -
נושא מלפפונים רשמי לקיץ 2022/23 - יתר הליגה ע"ש אייל גולסה
הישראלי היפה replied to פנחס שוף's topic in מדינת היהודים
כן, קיבל הצעה לפני חצי שנה וסירב כי רצה אליפות וזה מפורסם רק עכשיו רק הילדים הדבילים מחיפה מאמינים לשטויות האלה. חחח וויתר על מיליונים כי רק אליפות עם הקופים זה מרגש נו באמת -
למה אנשים פה לוקחים בחשבון ובטוחים שפארפה יהיה פה עונה הבאה. כמו שזה נראה כרגע, זה לא המצב. בגלל עניין החוזה, לא נשמע שיש הארכת חוזה ברקע, עדיין לא שמענו ממנו אם הוא מעוניין להאריך או לחזור למכבי. לא בגלל עניין מקצועי (ברור שיש לו מקום אפילו בהרכב), אלה בגלל עניין חוזי.
-
שונא את המשחקים האלה. לכן אני ממש לא עוסק בזה ברמה היומית, לא בודק כל כמה שעות אם יש חדש, לא ממש מתייחס לכל מיני שמועות או כתבות. אבל המשחקים מיותרים. אם יש לך החלטה (מאמין שיש לו כבר מזמן), פשוט תודיע ונגמור את הסיפור הזה כבר. -
לא אוהב את המשחקים האלה שלו לא משנה מה החלטת, רק תודיע. מספיק עם כל המשחקים האלה. דרך אגב, אני בטוח שכבר קיבל החלטה.