Jump to content

הישראלי היפה

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

2 Followers

Recent Profile Visitors

16,966 profile views
  1. גם השחקן שיביאו במקומו לא יגיע לתחילת המחנה מן הסתם לדעתי הם פשוט מפחדים מתגובת האוהדים ולא רוצים להודות שהם התחרטו ופשוט לא רוצים להביא אותו בגלל זה הניסוח הזה של ההודעה - שהאוהדים שלהם לא יגיבו
  2. על זרים שבן ודומיניק מביאים אני סומך יותר, על שלזאטיץ מביא פחות. סטואיץ שהוא הביא למשל לא כל כך מרשים (לפחות אותי), הוא בסדר אבל לא כזה משהו מיוחד.
  3. חח ממש אם בעוד שבוע הוא יגיד להם אוקיי אני מוכן לחתום, הם יקפצו משמחה ויסכימו.
  4. זה בנוהל. בדרך כלל אני לא מגיעים מוכנים למשחק בראשון באירופה.
  5. אם באמת יאשרו סופית 8 זרים ואדו נפרד יכולים להביא עוד 3 זרים לא חושב שבחלון אחד נביא 4 זרים חדשים (כולל ניקולאסקו)
  6. הכל בסדר, יבואו שחקנים. פשוט קצת משעמם לי כרגע מבחינה הזאת.
  7. לא רק זה, היא האחראית הישירה למחירים המוגזמים שדורשים הקטנות על שחקנים ישראלים ובכלל. שנים כבר שהיא קונה ישראלים במחירים מוגזמים, זה היה במיוחד בולט בתקופת בכר.
  8. ימים משעממים אין שמועות או משהו להפיג את השעמום?
  9. לא מבין למה אנחנו נתקעים עם לאיוס, מלדה, אדו ואבישי כהן היו הזדמנויות לפחות להחזיר את ההשקעה עליהם, מאמין שגם כרגע יש או יהיו בעתיד.
  10. איך זהבי והמקורבים שלו אוהבים תשומת לב. הרי ברור שישחק בביתר, חו"ל לא בא בחשבון אז איפה יחתום בארץ אם לא שם?? היה ידוע כבר מרגע שהודיע שלא ימשיך במכבי. מתלבט, לא יודע, מעלים סרטונים, נו בחייאת
  11. הסקוטים סתם מבלבלים את המוח מבלבלים כבר חצי שנה על תורגמן ואפילו בכלל לא נתנו הצעה, פתאום יתנו הצעה של 10 מיליון לפחות על פטאצ'י??
  12. מה יהיה? כל שחקן שמגיע לשם מדבר על "העוצמות" זה מדבק??
  13. לאזטיץ' מחליף את כל 11 שחקני השדה. נכנסו: מליקה, בן הרוש, בן חמו, שפיגל, גרופר, לדרמן, נוי, לאיוס, מלדה, מדמון ואדו
  14. כל כך אהבתי אותו חלוץ אדיר
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.