Jump to content

R24

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,289 profile views
  1. טוב עדיין הייתי תמיד לוקח את זהבי חלוץ ולא סטוייץ', אבל הפעם לזטיץ' יצא גאון.
  2. פרץ וסיסוקו מובן במצב שאתה רוצה להבקיע כמה שיותר, גם אם היה להם משחק טוב, למקין באמת לא ברור למה הוא ולא סטויץ'
  3. להוציא את זהבי ודוידה פה זה פסיכי
  4. הרג את המומנטום עם החוסר חילופים
  5. מה זה ההפקרות הזאת אחרי קרן, כבר שנים זה אותו דבר
  6. פטאצ'י כל כך יותר אפקטיבי בצד ימין ודוידה יכול לשחק בשמאל בלי בעיה, לא מבין את ההתעקשות הזאת לשים את פטאצ'י בשמאל
  7. איזה בדיחה הואר הזה, בטח גם יתנו פה 2 דקות תוספת זמן בסוף
  8. עדיין אפשר, לתת פה 3-2 ולפטר ( לא יקרה בחיים)
  9. יש במועדון בעיה רצינית בניהול בכל הנוגע למאמנים, הם אף פעם לא מפטרים בזמן, למרות שברור שמאמן לא מספיק טוב, גם עכשיו כשברור היה שלזטיץ' לא מספיק טוב ממזמן, אם ננצח פה 3-2 הוא לא יפוטר. מצד שני נתנו לאיביץ' ללכת בכיף באמצע מאבק אליפות
  10. עם איך שלזאטיץ' נראה לא חושב שהוא החליט שדוידה ופטאצ'י יחליפו צדדים, בטח הם עשו את זה על דעת עצמם. בכלל הזוי איך הוא עדיין לא הבין שדוידה הרבה יותר אפקטיבי מפטאצ'י בצד שמאל, אם שניהם משחקים עדיף בהרבה שדוידה יהיה בשמאל ופטאצ'י בימין
  11. אני חושב שננצח למרות הפיגור, ועדיין מאמן שלא מצליח לתקן את הבעיה הכי גדולה של הקבוצה לא יכול להמשיך לאמן אותה (לא שחסר סיבות נוספות)
  12. איפה יוריס????? שמישהו יזכיר למאמן שיש עוד 4 חילופים לעשות
  13. הנרטיב הקיים זה שהם החליטו לסיים את המשחק במחצית עוד לפני הגול של תורג'מן קצת קונספירטורי אבל בטח ראו לאן המשחק הולך ואמרו שעדיף להפסיק את המשחק כשחיפה עוד ביתרון ולא לעלות לעוד מחצית שבא הם יזרקו עוד אבוקות וגם כנראה היו מקבלים בראש בכדורגל
  14. אני אשנה את הניסוח, זה לא בהכרח מה שיהיה בסוף אבל זה מה שינסו לעשות לדעתי
  15. לא יהיה 0:0 ולא ניצחון טכני, קל שינסו לעשות משחק חוזר/מחצית חוזרת ללא קהל, כמובן שאסור להסכים לזה אבל זה מה שינסו לתפור לנו
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.