Jump to content

OB_MTA

משתמשים רשומים
    1
  • Last visited

3 Followers

Recent Profile Visitors

1,200 profile views
  1. נבדל של עשרים סנטימטר, באסה פורטו נראים חרא היום וביחס להבדלי תקציבים ורמות אפשר היה להוציא פה איזה תיקו נחמד לחתום קמפיין
  2. יששש אלוהיםםםםםםםם
  3. דוידה ויחזקאל יכלו לגמור את המשחק כוסעמעמק ערס
  4. ביזיון מה שקרה פה שילך הביתה היום לא ייאמן
  5. אפשר פעם אחת לשמור על יתרון ולא להפסיד אותו???????? יופי פטאצ'י יופי נהוראי
  6. מתי הוא יבין שפרץ וגבי לא מורגשים(לא מאשים אותם הם סחוטים). זה כמו לשחק עם 9 שחקנים נמאססססס זה משחקים כל כך קלים
  7. חחחחחח אין לי בעיה אבל הוא אומר דברים שמורידים לך IQ מהמוח תוך כדי שהוא ממשיך להגיד אותם מילא היה מביא יציאות מצחיקות כמו שיש לנו ביציע
  8. אפשר להרחיק את המיקרופון מהמסטול שמקלל כמו מטומטם?
  9. ועכשיו ברגויין ואקפום עלו חחחחחחח אם חשבנו ש 5 זה הרבה יש עוד זמן למשחק התעללות
  10. כולנו במשחקים הראשונים אמרנו איך מאמן כזה עם פוטנציאל על הנייר והתקדמות בקבוצות שלו מגיע אלינו. כנראה שאם הוא מספיק פסיכופט להגיע למדינה שלנו בזמן מלחמה כזאת הוא מספיק פסיכופט לא לשנות כל פעם מחדש ולחרבן טקטית כמו שהוא עושה כל פעם מחדש, ואני לא מוריד אשמה מהשחקנים שלנו שגם לא ברמה.
  11. חברה אל תשכחו שזה אפילו לא הסגל הראשון של אייאקס. השחקנים הטובים שלהם בפועל על הספסל. אז אם סבלנות מחצית ראשונה חכו למחצית השנייה חחחחח ועדיין שוב דבר לא מצדיק להיראות ככה.
  12. משריקת הפתיחה לא היינו במשחק, אבל כל מה שהתפתח במחצית השנייה פשוט לא לרמה. חבל. עוד משחק שיכולנו להוציא משהו. קיבלנו גולים בדיחה, ואז נלחמנו לתקן. מבאס זאת מילת המפתח לקמפיין הזה.
  13. אתה ציני, אבל הוא השחקן שנראה הכי טוב בחלק ההתקפי שלך באירופה עד כה. למרות האדום ההזייה הזה.
  14. זה אותו מערך פשוט פטאצ'י 10 במקום פרץ
  15. אושר באירופה פשוט כוכב. מפתיע אותי מאוד. אני המון זמן בעד להעלות אותו כפצצת אנרגיה מהספסל אבל הוא פשוט משחק טוב בכל משחק שהוא פותח
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.