-
Last visited
-
אם מישהו צריך, יש לי שני מקומות. יוצא מגבעתיים
-
סבבה. אבל למה זה כל כך חשוב?
-
נושא מלפפונים 48 שעות אחרונות, ע''ש בלם ושחקן התקפה
ilans replied to thunderbolt's topic in מדינת היהודים
זה לוזון הפיק כדי למכור? -
מרגיז, שחוטפים כרטיסים ליום חמישי כאילו אין מחר....ליטרלי כאילו אין מחר הפועל חיפה . ס...אמו
-
כבר התחילו לפתוח חלק ממנו. פסו לא יצרכו שם , חוץ ממוזמנים של זהבי
-
זה לא ממש גג, זה גגון
-
כבר לא יכול לסבול את האמירות האלה. ..מקווה שלא יחלחל לשחקנים.
-
רשמים מהניצחון על הפועל חיפה בסמי עופר | 3-1, 3 נקודות חשובות
ilans replied to Sawyer's topic in מדינת היהודים
גם אני אתך. טננבאום טוב יותר בלא מעט פרמטרים במשחק. במיוחד פרץ נכשל בעמידה מול לחץ של היריב. ועוד... לצערי, טננבאום פצוע. -
הרננדס ודוידה מתחילים את הריצה באותו קו. תסתכל ותעצור את הוידאו בשלב שבו מתחילה התאוצה. תראה שכמה צעדים והוא לפניו בפור שלא ניתן לסגור.
-
טענה שלי היא שהבעיה שלנו בהגנה נמצאת בחלקים הקדמיים שלנו. בתקופת איביץ כל הקבוצה הסתערה על הכדור וברוב המקרים חתכה את ההתקפות עוד לפני שהתחילו. צורת המשחק הזאת חיפתה על בעיות בהגנה עצמה. אבל יחד עם זאת, היו בלמים טובים, וכל בלם שנכנס נצא גדול (עיין ערך פיבן/ייני).
-
זה לא חוסר ריכוז בלבד. זה חוסר ריכוז בשילוב עם אטיות. אחאי איבוד הכדור,החלוץ טס קדימה בלי בעיה בכלל.
-
לפני כשבוע ירדו אצלי 12 נקודות מניקוד החוץ (מ-130 ירדו 12). במכבי ענו : "היי כפי שאתה בטח יודע כל 3 שנים הניקוד יורד של אותן שנים ונשאר רק מה שלא עברו שלוש שנים מאז שקיבלת את הניקוד". א. האם גם לכם ירד הניקוד? כמה? ב. מוזר שירד רק 12, לא ברור מנגנון ההורדה, הרי היו צריכים להוריד עונה שלמה במקום זה מורידים משהו כמו חודש. מישהו מבין קצת בנושא?