Jump to content

silentyogi

משתמשים רשומים
    0
  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,324 profile views
  1. כולנו משוחדים לטובת עידו אבל אני חושב שזה לא רציני להשוות, שועה אחרי כמה שנים של מספרים גבוהים עידו עדיין שחקן לא מוכח, אמנם לא קיבל הרבה הזדמנויות , הם לא באותו מקום בקריירה כדי להשוות בכלל
  2. לדעתי מחנה אימון של פתיחת עונה זה הרבה מעבר לרק לקחת חלק במשחק אימון.. אבל זאת דעתי האישית. לא קונה את שבגלל שהוא לא יכול לשחק משחק אימון אז אין טעם שיגיע בכלל. אני חושב שהיה שם משהו, אולי מילה לא במקום או משהו בסגנון, אחרת זה תמוה.
  3. נראית כמו חולצה של מכבי הרצליה משנות ה-90
  4. על מה מבוסס ה"כנראה" הזה? אתה מכיר אותו? לא אתפלא אם הסוכן שלו, אבי זהבי אחראי על זה. אני באופן אישי חושב שזה לגיטימי, שחקן שמוגדר ככישרון על, מגיע כבר לגיל 20, בטוח שהוא בשנת הפריצה שלו ומפה יציאה לחו"ל ואז לא מוזמן למחנה, מן הסתם שמקורבים לו יתאכזבו וידברו גם מבלי שהוא ישלח אותם. לא צריך להיתמם, זה לא שחקן ממוצע מהנוער שיוריד את הראש וילך לעבוד קשה, הוא כבר בן 20, אמור להיות כוכב, זה הגיל ששחקנים פורצים ונמכרים היום, הקריירה היא קצרה וזאת שנה קריטית עבורו. אני לא יוצא מהכלים וסומך על בן בעיניים עצומות, רק מבין את עזו וחושב שהיה נכון לפעול אחרת איתו, אלא אם כן לא מספרים לנו משהו.
  5. אורי עזו כישרון גדול אין וויכוח. הוא בן 20, זה לא גיל להשאלות של שחקנים שמוגדרים כפוטנציאל גדול. היה צריך לתת לו לצאת למחנה גם משיקולים של התאקלמות וגיבוש עם יתר הקבוצה. כל צעד אחר הוא שגוי גם אם הוא לא כשיר במאה אחוז. אפשר להעריך את מכבי ועדיין להגיד את זה. מה שלא ברור לי פה זה הביקורת על השחקן, מה הוא עשה לא בסדר?
  6. האמת שפשוט עזבתי את זה לכמה דקות חזרתי ללחוץ על הכיסאות ופתאום זה בחר את הכרטיס
  7. הצלחתי להזמין
  8. איך מה עשית? ריעננת? לחצת כל פעמים על הכתומים עד שאישר לך?
  9. מישהו הצליחח?? הכל שגיאה
  10. מת על ערן הוא חייב לצאתת
  11. באמת שאין לי מושג אם לדרמן טוב או לא, אני סומך על מחלקת הסקאוטינג שלנו. מה אני כן יודע, זה המשך מגמה של איתור מציאות שאולי יתניעו בחצי השני של העונה ולא שוברי שיוויון. גם נוי וגם לדרמן יהיו סטייל מדמון העונה...לא משהו שישפיע מאוד על העונה הבאה ככל הנראה. מקווה שנלך גם על שחקנים יותר מוכחים
  12. איתמר נוי לגמרי הרשים אותי בכל המעט משחקים של הפועל חיפה שראיתי. כן צריך להגיד שהוא בא בכסף קטן מאוד ביחס למה שאנחנו רגילים. לא זוכר עסקה זולה כזאת גם אם נבחר להשאיל זה עדיין היה צעד נכון
  13. אני כבר לא סומך על תורגמן מצטער. מרגיש לי שהוא משחק רק כי קוראים לו דור תורגמן וקבעו שהוא כוכב. אם משחקים רק לפי שם, אז יש את ערן.
  14. ניהול משחק רע גישה מאכזבת בחצי השני, מרוצים מהתיקו... לא מבין למה תורגמן מקבל כל כך הרבה דקות לא נתן משחק טוב כמה חודשים
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.