Jump to content

זיפו

משתמשים רשומים
    6
  • Last visited

1 Follower

About זיפו

Recent Profile Visitors

2,829 profile views
  1. המצב כמו עכשיו בעזה לא יכול להימשך, חייבים להחליט. ניצחון והכרעת חמאס או עסקה והשארת חמאס בשלטון.. אי אפשר להמשיך לסכן את חיילי צה"ל, ממשיכים בכל הכוח למרות החטופים או שפשוט מוותרים ועושים עסקה ומחכים שחמאס יעשה שוב פעם טעות.
  2. שיחק בביצים כי כולם התרגלו לסבבים בעזה ובצפון וחוץ מהימין "הקיצוני" כל השמאל מרכז והימין ה"ערכי" היו כל הזמן בעד הסדרה במקום ללכת עד הסוף. אני בטוח שאתה היית מאלה שהיו תמיד בעד הסדרה במקום הסכם, יש אפילו אנשים היום שמוכנים להגיע עם חמאס להסכם מאשר ללכת עד הסוף כי הם אומרים שאי אפשר לנצח אותם. אני לא שואל את עצמי מה היה קורה לו היו מקבלים החלטה להצטרף לחמאס כי זה לא קרה. מה שקרה זה שאם היו תוקפים את איראן בשביעי באוקטובר אז היינו פה בכאוס והמון הרוגים כי לא היינו יכולים להתמודד עם חמאס/חיזבאללה ואיראן בו זמנית.
  3. מיום ליום אני מבין כמה זה טוב שביבי מנהל את כל המלחמה הזאת ולא גנץ או אחרים. אני זוכר שגלנט רצה כמה ימים אחרי השביעי לתקוף באיראן ואז אחרי המתקפה האיראנית הוא וחבריו אמרו אני כבר מזמן הצעתי לתקוף את איראן. איזה מזל שביבי לא הקשיב לו. תארו לכם כמה ימים אחרי השביעי אנחנו נלחמים מול עזה, חיזבאללה תימן ואיראן. טוב עשה שביבי ניטרל אחד אחר השני, קודם חמאס, אח״כ חיזבאללה ועכשיו איראן.
  4. נקווה שהזרים שיש עכשיו ישארו חחחח
  5. לפי מה שאני מבין, אנחנו רק מחסלים בכירים ודברים שקשורים לטילים בליסטים וכטבמים? כי אין לנו מטוס שיכול להכיל פצצות חודרות בונקר וצריך את ארה"ב בשביל זה לא?
  6. נצטרך להתמודד עם זה לבד ולקוות שארצות הברית יעזרו לנו בהגנה אחרי תקיפה. ואם לא. ננצח בכל מקרה. אסור שאיראן תהיה גרעינית!
  7. הפועל תל אביב הפסיקו את ההתקשרות עם לאן, מתי אנחנו ???????????????????????
  8. די נו מה אתם רציניים? אפילו הגמלים בבאר שבע יום למחרת מכרו חולצות זכייה בגביע. מישהו במועדון לא שמח שלקחנו אליפות וממש לא בא לו להגדיל את הקופה.
  9. קולקציית אליפות עוד לא הוציאו... אז מדים חדשים?
  10. https://shop.hbsfc.co.il/product/חולצת-טי-מחזיקת-גביע-המדינה-24-25-מבוגר/?fbclid=IwY2xjawKmZqRleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFYZ3c2ZFRNRjBQUnMxRnJMAR5A8lQOTZEpaixFSdQvXM_vZwjVlwmWncrzg3NMxoUpMm7IsRspFRzXmfhjLQ_aem_eqYNoRNnI_FvIr9-bdJ4Ow אפילו הםםםםםם המועדוןןןןן המסריחחחח הזהההההההה שעה לאחר הזכייה העלה את החולצההה למכירה. אפילוו הם! אני באמת מתבייש...
  11. התנהלות ביזיון של המועדון!!!! איפה חולצת האליפות? איפה צעיף האליפות? איפה אביזרי האליפות? לא מביןןןן מההההההה כואב למישהו בהנהלה שלקחנו אליפות?????? לא חוגגים, אחלה. אבל תנו לנו לקנות מזכרות מהעונה הזאת! נעזוב את המוצרי אליפות, כל מכנס, כל חולצה, כל מעיל המידות M-L-S-XL אוזל תוך כמה שעות וכל העונה אי אפשר לקנות את אותו מוצר כי אין מידות נורמליות במלאי. מי שמנהל במכבי את המחלקה הזאת חייב ללכת הביתה.
  12. זה בכלל הזייה. איפה צעיף אליפות? איפה חולצת האליפות(למרות שהיא לבנה).. לא מובן...
  13. יאללה יאללה יאללה יא בית"ר. זין על באר שבע. קבוצה של שרמוטות
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.