-
905 profile views
-
רואה ולא מאמין **** לעיניים אדום של גולדברג בדוק כי היד שלו מנעה אחד על אחד. צהוב שני של אלימלך אדום של סק 3 פאקינג אדומים!!!! אין יותר מכור מזה איןןןןן צריך לסגור פה את הכדורגל
-
אייאקס - מכבי 7.11 | דילים, המלצות, טיסות ושאר ירקות
שובב replied to פנחס שוף's topic in מדינת היהודים
לא נראה לי שאפשר לדעת... גם לי יש כבר כרטיס טיסה ואני בלי ניקוד. אני ממתין בסבלנות לנגלה הבאה ומקווה לטוב. במקרה הגרוע קונה ליציע של איאקס מספסר במחיר מופקע -
ממתי גם הוא פצוע???
- 1,436 תגובות
-
רשמים מהניצחון על אשדוד בי"א | 2-0 חלק וחשוב במגרש קשה, נשארים מושלמים בליגה.
שובב replied to Sawyer's topic in מדינת היהודים
לגבי זהבי, ברור לי שהוא מבואס וקשה לו עם זה שנכון לכרגע הוא החלוץ השני בסגל... אבל אובייקטיבית- מתוך 4 משחקי ליגה הוא פתח בשניים. באירופה הוא פתח בשני המשחקים הראשונים בליגת האלופות כשדור היה באולימפיאדה. אני בטוח שבהמשך הוא יפתח בהרבה מאוד משחקים. מקווה שהוא יירגע, יבין שאוהבים אותו, שהוא סמל, שהוא מהגדולים שהיו פה, שהקהל איתו באש ובמים ושיסיים יפה את העונה ויעזור לנו להשאיר את האליפות בבית בעונה עמוסה קשה ומאתגרת. מספיק עם הפוזות ערן, אנחנו אוהבים אותך! אתה עוד תתן גולים גדולים העונה. -
או קיי, אני רואה את התמונה הזאת פעם ראשונה וזה באמת גבולי ועדיין נראה לי שיש נבדל של שחקן אחד לפחות
-
-
אייאקס - מכבי 7.11 | דילים, המלצות, טיסות ושאר ירקות
שובב replied to פנחס שוף's topic in מדינת היהודים
בקיצור, כל הכרטיסים יימכרו בחבילות האלה דרך איסתא. אם יש לי כרטיס טיסה שכבר קניתי אז בעצם אכלתי אותה. -
כנס ללינק מתוך האתר הרשמי של מכבי וזה ייתן לך
-
בכל תקציר שם יש זום על בחורות בפתיחה?
- 1,436 תגובות
-
מתי צנצי ופשכה מוצאים איזה גרגיר רעל מהעבר שלו ועושים מזה כותרות ראשיות בספורט 5 וב- YNET?
-
כמה שחקנים יש להם בנבחרת ביורו? יש מצב לפציעות? יש מצב למכירת השחקנים לאחר היורו? יש מצב שיהיו עייפים נגדנו? (סתם)
- 1,436 תגובות
-
לא מתבייש להגיד, הזר האהוב עליי בהיסטוריה! או לפחות מאז שאני רואה כדורגל!
-
כשאתה מדבר על המשחק בבלומפילד זה מעלה לי שוב את העצבים! תחשוב שהם מגיעים למשחק עונה עם טירוף אצל האוהדים המגעילים שלהם שיפעילו לחץ ויעשו כל מה שהם יכולים כדי להטריף את השחקנים, להשפיע על השופטים וכו' ואנחנו מנגד, במשחק העונה שלנו, כשהיינו בטירוף עם 10 הפרש על חיפה והם היו גמורים אחרי ההפסד לריינה- היינו צריכים לעמוד כמו מסכנים בגשם, עסוקים במלחמה עם הגשם ולא בלהטריף את השחקנים. תחשבו איזה טירוף היה אם היה יום בלי גשם או לחילופין אם היה גג והגשם לא היה משפיע! חולדאי יא אפס מאופס- ההבדל הזה הוא עליך!!!! מניאק גדול!
-
לא מבין את החשבון שלך... אם מפסידים לחיפה אז צריך 3 ניצחונות כדי לקחת אליפות... תצטרך להביא 9 מ 9- גם באר שבע, גם הפועל חיפה וגם ריינה
-
סעמק... 2 קבוצות ירוקות ומגעילות טוענות להר געש ירוק נגדנו בשבוע הקרוב... האחת אנטישמית מגעילה מיוון והשנייה- חיזבאללה מסמי עופר... כל כך בא לי להשתיק את הזבלים האלה!!!! לחגוג פעמיים בפרצוף שלהם!