Jump to content

antonio_margheriti2

משתמשים רשומים
    5
  • Last visited

Posts פורסם על ידי antonio_margheriti2

1. לפני3 שעות , עמית ר said:

בטח שזה משנה. 

ברור שלא נשנא אותו ונשרוף את החולצה שלו,

אבל עדיין יהיה קשה לראות אותו לובש חולצה אחרת.

כמובן הבונוס של התחושה שפרש אצלנו ו״שייך״ לנו.  

וואלה לי זה לא משנה בכלל, לא יהיה קשה, הוא אגדת מכבי.

נפרדנו ממנו יפה, שישלים את המשימה שלו בכיף, אני אפילו אצפה במשחקים של בית"ר.

2. 26 דקות לפני, פושטק said:

אז זהבי לבית"ר? :(

שובר את הלב

אם יחתום שם זה רק בשביל לשבור את השיא של אלון מזרחי.

כמו שזה נראה עכשיו בית"ר לא תתמודד על תארים, גם זהבי לא יעזור להם עם הסגל הזה.

לי זה לא שובר את הלב, מפרגן לו.

הוא בהחלט לוקח השראה מרונאלדו שמשחק עד היום ביכולת טובה יחסית, הוא לא יפרוש שעדיין יש לו מה לתת.

3. פטאצ'י בחור צנוע שבא ממשפחה ענייה, אני בטוח שהוא ישאר נאמן למכבי שנתנה לו את הבמה ופיתחה אותו גם מבחנת שפה.

אמן שיתן עונה גדולה וישבור כאן שיא מכירה, שחקן ממש טוב, עוד לא ראינו כלום מהפוטנציאל שטמון בו לדעתי, יש פוטנציאל לשחק ב-4 הליגות הבכירות בעולם.

4. 26 דקות לפני, snufkin said:

בכיר בבאצקה טופולה טוען שמכבי ביררה מה העלות של פרסטיז ונמסר לה שהדרישה היא 2 מ' יורו. הוא טוען שלא הוגשה שום הצעה מצד מכבי.

יש לי הרגשה שביררו ועברו למועמד הבא ובמוקדם או במאוחר נדע מי זה אותו מועמד

האמת, הוא לא נראה שחקן כזה טוב במילא, זה משמח אותי כי לא התלהבתי, הרגשה של פלופ.

5. יש לי תחושה שאנחנו הולכים ליהנות הרבה מהרדיו הזה העונה.

לא יודע איזה החתמות הם יעשו, אבל כרגע זה נראה רע, על המאמן לא יודע, לא יפה ככה סתם לבטל אותו מראש, אבל מקווה שיהיה מצחיק.

6. מכבי עשתה לרביבו טובה שהיא דוחה כאלה הצעות.

בחייאת, אתה שחקן צעיר שיש לו עוד הרבה להתקדם, ממש לא שחקן מוכן, מה הלחץ? תן עוד עונה במכבי, רק טוב יצא מזה.

אתה תצא לליגה יותר תחרותית, וגם מכבי תקבל פיצוי כספי מההשקעה שלה עליך לאורך השנים, נמני רצה לעקוץ אותנו, חושב מיץ' זה לוני או רוני מאנה.

7. רוב האוהדים התלהבו ממנו בגלל ביצועים בליגה הלאומית.

שעם כל הכבוד, מלך השערים שם זה שחקן כמו גיל יצחק, אנחנו מכבי, צריכים 2 מפלצות בכל עמדה.

אני לא נגד לתת צ'אנס לעזו, אבל הוא יהיה שחקן ספסל אצלנו, חבל לא?

כמו מקרה מדמון, בתקווה שזה ישתנה עונה הבאה, כי הוא באמת חלוץ עם פוטנציאל גבוהה.

8. 1 דקה לפני, סיריל מקנאקי said:

אם הוא טוב משני שחקני סגל שלך בעמדה שאתה צריך, אז תביא אותו ותן לו הזדמנות להילחם - הוא שחקן בית. אתה לא אמור לבחון אותו דרך משקפיים של זר

אולי יש משהו שאנחנו לא יודעים, בכל זאת, אמרו פציעה בשרירי הבטן, שיתרכז בלהיות בריא.

אני בעדו בסך הכל, אני מסכים איתך, אבל הרעש שיש סביבו לדעתי מוגזם, שחקן טוב, אבל בחייאת, תרגיעו, לא יקרה כלום אם ישאילו עוד עונה, שיתפתח.

אני בטוח שאדו לא ישאר ויביאו זר בעמדה הזאת, שחקן מוכח שישפר אותנו באמת ויתן עוד אופציה איכותית בעמדה הזאת.

9. עם כל הכבוד לעזו, חצי עונה טובה בליגה לאומית לא אומר שהוא כוכב.

באשדוד נתן כמה גולים, אבל עקבתי אחריו, לא שחקן למכבי כרגע, לא יודע למה מנפחים אותו.

ברור שהוא עדיף על אדו הדייג ועל הערבי הזה ששכחתי את שמו, אבל צריך לשאוף ליותר טוב, ומקווה שיביאו שחקן על העמדה הזאת.

10. 2 דקות לפני, erantheking21 said:

עדין מבואס על למקין

מה יש להתבאס? אמיתי עכשיו, איתו ובלעדיו ההגנה שלנו היתה על הפנים.

מדברים איתי על הפלייאוף, נו בסדר, היה טוב... עדיין לא שווה את הסכומים האלה, הוא לא באמת היה משדרג אותנו העונה, צריך בלם אכזר.

• Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.