Jump to content

antonio_margheriti2

משתמשים רשומים
    5
  • Last visited

Everything posted by antonio_margheriti2

1. לא מגיע לנו אליפות, להעיף את המאמן הזה ולהחליף חצי קבוצה.
  2. מקווה שסיסיקו לא יהיה פה עונה הבאה, בלוף.
  3. אין לנו אמצע, סיסיקו אוויר, פרץ חלש.
  4. למה אתם כבר מיואשים? יש עוד זמן לשחק, תהיו מכביסטים.
  5. דור פרץ לא במשחק בכלל, לא יודע מה קרה לו, דווקא במאני טיים צריכים אותו, מקווה לראות אותו משתפר מחצית שנייה.
  6. אוהבים אותך זהבי, אני בטוח שהוא יחזיר לנו.
  7. אם נפסיד את האליפות, זה יהיה כואב. כי השחקנים ששיחררנו להם הביאו להם הרבה נקודות העונה, עוד בחינם. הזייה, למרות שהייתי בעד להעיף אותם. אבל מי האמין שהקבוצה האפורה הזאת תתחרה עד הסוף ואנחנו נאבד נקודות לקבוצות תחתית כמו טבריה.
  8. לא רואה את המשחק כי הסוף צפוי, חבל על הבריאות.
  9. קשה להתמודד עם התיקו הזה, מרגיש לי כמו הפסד. סביר להניח שנשחק נגד בית"ר שבאר שבע בפלוס 3 נקודות, כוסאמק, איזה מחלה זה כדורגל.
  10. מה שמדאיג אותי, שהיריבות הבאות שלה זה הפועל חיפה, ונתניה. 2 קבוצות שוות לתחת שימכרו בדוק (במיוחד אבוקסיס) אין להם על מה לשחק.
  11. ,אולי בגלל הפציעה שהוא סובל ממנה, דורבן משהו... מת עליו, זה לא אותו שחקן כבר הרבה זמן.
  12. מאכזב מאוד, במיוחד שצפוי לבאר שבע עכשיו משחקים קלים עם קבוצות שאיבדו עניין.
  13. אולי כבר כתבתי את זה, אבל לא הייתי מבטל אותם לגמרי כמו בתקשורת. הם יכולים לעקוץ, בעיקר במצבים נייחים עם סבע ההוביט ורפאלוב, חייבים להיות מרוכזים 100 אחוז בהגנה, בלי פדיחות. על ההתקפה אני סומך שיתנו גול אחד לפחות, אבל אשמח לחמישייה.
  14. מערכת משפט רקובה, כמה זמן עבר, חצי שנה? מה זה החרא הזה? חח מביכים, לא וזהו, מגיע לכם עונש, קחו אחריות על האוהדים שלכם כוסאמק.
  15. צריכים לבוא מפוקסים בהגנה ואני מאמין שיהיה בסדר, בלי עבירות מטומטמות כי הם יכולים לעקוץ בנייחים. השחקנים שם בפאניקה, חוץ מסבע הם שווים לתחת, צריכים להיות במיטבנו, במיוחד שלא יהיה להם קהל, לא שזה עוזר להם, אבל לנו בטוח שכן, בלומפילד מלא אני רוצה. זהבי חייב לפתוח - הם רועדים ממנו.
  16. חחחחח לפחות יש רדיו חיפה הלילה, נרדם עם חיוך.
  17. חחחח לא, אבל בוא נגיד ככה: מאז שמשפתי לא בהרכב, הפכתי להיות האופטימי הכי גדול שיש, ולשמחתי לא מאבדים נקודות מאיזה כדור גובה עלוב.
  18. תלויים בעצמנו, חיפה זבלים, גם באר שבע, את שניהם נזיין בבלומפילד.
  19. מה אפשר לצפות מקיצוני עם שם של קינוח? מביך.
  20. בלם זבל, איזה מזל שלא חתם אצלנו.
  21. תשחק עד גיל 40, עזוב אותך פרישה, בליגה הישראלית אתה אל גם היום.
  22. תן בראש זהבי תורג'מן החוצפן הזה בועט בבקבוקים חושב הוא בפתח תקווה, כל הכבוד למאמן על החינוך.
  23. אולי זה רק אני, אבל מאז שמשפתי יצא מההרכב אני מאוד אופטימי לגביי הקבוצה. נעלמו לי החרדות, וכתבתי בעבר שאני בטוח שגם שחקני ההגנה הרגישו כמו האוהדים לגבי משפתי. הוא פשוט משדר פאניקה, אי אפשר לסמוך עליו אפילו שיקח כדור גובה פשוט. אז היכולת של ההגנה היתה בהתאם אליו, למרות שהמשכנו לספוג כל משחק, אבל עם הזמן סלוגה התייצב (במיוחד במשחק הרגל) וגם ההגנה ביחד איתו. כל הכבוד על הניצחון, רק שימשיכו ככה, אבוקסיס יעשה בונקר מהסרטים, ונצטרך את כולם במיטבם, יאאאאאאלה מכבי!
  24. זה משהו שטענתי מתחילת העונה, אין להם חלוץ מוביל, זה רק הקישור שלהם שטוב. אותו דבר חיפה, בלי סבע הם שווים לתחת, אולי קצת דין דוד, אבל הבחור מחמיצן כרוני ואלוף הנבדלים, אז זה באמצע כזה.
  25. בדיוק, זה למה הקפצתי את הנושא הזה, לצערי עם משפתי סביר להניח שהיה יוצא מזה גול חח
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.