Jump to content

antonio_margheriti2

משתמשים רשומים
    5
  • Last visited

Everything posted by antonio_margheriti2

1. לא מבין למה זה אמור לנחם. ההפך, אתה צריך לשאול את עצמך למה אנחנו לא מתקדמים הלאה לשליטה מוחלטת.
  2. זה שהיו צריכים להרוג את המשחק כתבתי עוד במחצית הראשונה, ידעתי שדבר כזה יכול לקרות. התעצבנתי מאוד בסיום, כי אם אני רואה דבר כזה, איך ג'ורדי לא? לא הגיע לנו לנצח, החילופים באמצע החלישו במקום לרענן, מאשים את הצוות המקצועי. החילוף של יצחקי היה לגיטימי במשחק כביכול גמור, ברור שאני מעדיף את עטר, אבל ההיגיון היה שזה מאוד מיותר.
  3. סתם נפלתם עליו, מה הוא קשור? השגיאה היתה עם החילופים באמצע, במקום לחזק החלישו, דור פרץ היה מתבקש, אפילו להוציא חלוץ ולהכניס בלם, לא בושה.
  4. לוקח הפסקה מהפורום מהכדורגל, כוסאמק, יאלה ביי
  5. גם למה אצילי לוקח את הפנדל השני?
  6. נו באמת, לא לעניין.
  7. חחחחח רק עכשיו ראיתי את האדום הביזארי של אשדוד, מה זה?!
  8. אנחנו נראים טוב, אבל חייבים לגמור משחקים מהר, מקווה שככה יהיה מחצית שנייה.
  9. באמת ציפיתם שהם יאבדו נקודות נגד אשדוד? הקבוצה הכי גרועה בליגה.
  10. מה קרה לכותרת "המשחק הכי חשוב העונה?"
  11. שפונגין מעולה, על מה אתה מדבר? השתבח על הספסל כנראה. התקפית הוא מעולם לא היה גדול, פה ושם יש לו בישול, אבל הגנתית תמיד נותן עבודה, מבסוט עליו.
  12. אם הוא ירד לבונקר אולי הוא יוכל לעקוץ, במשחק רגיל חיפה מנצחת קל.
  13. חבל שאי אפשר לבקש החזר כספי, חרא משחק.
  14. הוא טל בן חיים בגירסא הרגועה. מאמין כשיהיה לו כושר משחק ויותר ביטחון הוא יהיה מפלצת בליגה.
  15. למה אתם תמיד רואים שחורות בקטע של פציעות? אלא שנפצעים בנבחרת נפצעים גם אצלנו בקבוצה, דיי עם החרדות.
  16. לא משחיר אותו בכלל. זה לא שקטלתי אותו ואמרתי שאסור לו לראות דשא, כרגע אין ממה להתרשם במיוחד, אולי בהמשך, כדורגל אפשר לראות שיש לו.
  17. המשחק הזה לא ראוי להמכר במחיר מלא של 60 דולר, זאת עקיצה, לא מרגיש שינוי גדול במשחקיות, יותר פיפא 17.5
  18. לא התחברתי אליו, נראה מנותק, מרוחק, אדיש... כאילו עושה טובה שהוא כאן.
  19. לעלות עם ההרכב הכי חזק, אין שאלה בכלל, יהיה לחלק מהשחקנים זמן לנוח בפגרה.
  20. אם עטר יקבל דקות זה טוב, לא בכושר ל-90 דקות, ככה שזה מבורך, אולי יתן גול, יחזור אלינו עם יותר ביטחון.
  21. איזה בעיטות גרועות אלוהים ישמור, אתה שחקן כדורגל או מה? כמו שכן שלי, בועט שפיצים לשמיים, שבר לי תריסים.
  22. בלקמן על הפנים, להכניס את אצילי.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.