Jump to content

antonio_margheriti2

משתמשים רשומים
    5
  • Last visited

Everything posted by antonio_margheriti2

1. למה אתם תמיד רואים שחורות בקטע של פציעות? אלא שנפצעים בנבחרת נפצעים גם אצלנו בקבוצה, דיי עם החרדות.
  2. לא משחיר אותו בכלל. זה לא שקטלתי אותו ואמרתי שאסור לו לראות דשא, כרגע אין ממה להתרשם במיוחד, אולי בהמשך, כדורגל אפשר לראות שיש לו.
  3. המשחק הזה לא ראוי להמכר במחיר מלא של 60 דולר, זאת עקיצה, לא מרגיש שינוי גדול במשחקיות, יותר פיפא 17.5
  4. לא התחברתי אליו, נראה מנותק, מרוחק, אדיש... כאילו עושה טובה שהוא כאן.
  5. לעלות עם ההרכב הכי חזק, אין שאלה בכלל, יהיה לחלק מהשחקנים זמן לנוח בפגרה.
  6. אם עטר יקבל דקות זה טוב, לא בכושר ל-90 דקות, ככה שזה מבורך, אולי יתן גול, יחזור אלינו עם יותר ביטחון.
  7. איזה בעיטות גרועות אלוהים ישמור, אתה שחקן כדורגל או מה? כמו שכן שלי, בועט שפיצים לשמיים, שבר לי תריסים.
  8. בלקמן על הפנים, להכניס את אצילי.
  9. לעשות שם בדיקה מעמיקה, מסוממים מטונפים.
  10. הוא חסר, אבל לשמחתי יש את שפונגין שעושה עבודה טובה מאוד בהגנה, ככה שזה לא קריטי.
  11. כמו שחשבנו, מרסלו אפילו לא נספר, זהו, נמחק.
  12. למה אתם בכלל טורחים לראות את זה? הגזמתם.
  13. אתה צודק, עלית פה על משהו, חייב לבדוק את כולם! חח אולי בגלל זה הם לא רוצים לשחק בראשון, שמא יבדקו אותם גם בליגת העל
  14. לקח משפרי ביצועים והתאוששות, דיי לרמאות, הקבוצה צריכה לקבל עונש כבד.
  15. אני ממש לא התבאסתי, דווקא הייתי מרוצה מהרגע הראשון. אני התאהבתי בו ישר, אין לי מושג למה, תחושה פנימית שזה יצליח.
  16. חחחחחחח נוסע לקנות.
  17. בעקבות האימרה הזאת של קרויף על נפוליאון, מצאתי את עצמי קורא עליו מלא, סרטים, מה לא חח
  18. אזולאי מאוד רך, בחור טוב, שחקן סבבה, אבל אי אפשר לבנות עליו.
  19. כל פעם שאני רואה את התקציר אני מקווה שזה יכנס בפנים הפעם.
  20. אני אוהב את יובל נעים, גבר גבר, הבנאדם לוקח 4 כדורים נגד כאב ראש במהלך המשחק.
  21. דור פרץ, דווקא מאמין בו העונה.
  22. בא לי לחבק אותו מהיום הראשון שהוא חתם, לא יודע למה, מאוהב.
  23. טופ קלאס, לא פלא שמוריניו עף עליו בריאל.
  24. איזה מבאס, רציתי שער מרגש בסוף.
  25. מה אתה רציני? הכי אדום בעולם.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.