Jump to content

antonio_margheriti2

משתמשים רשומים
    5
  • Last visited

Everything posted by antonio_margheriti2

1. היה אחלה שוער בחיי, אני אהבתי אותו, למרות שעשה לא מעט התקפי לב עם משחק הרגל שלו. אבל בכללי, היה מאוד יציב וזה הדבר הכי חשוב, אם משפתי היה נשאר בשער, לא היינו רלוונטים לאליפות, כל אוהד מכבי יודה בזה.
  2. חחחחחח תכלס, בחיי, הדבר הראשון שאמרתי שאנחנו צריכים לעשות הקיץ הזה, זה להביא שוער איכותי. הייתי בטוח ג'ראפי יהיה שוער שני, ומכבי תיפרד ממשפתי, אבל מה עשו? מימשו את האופציה עליו לעוד שנה, וג'ראפי שוער ראשון. בחיי, זה שוער נמוך גם, 1.83 לפי גוגל. כל הקריירה שלו בקבוצות תחתית, מה נסגר? אין תירוצים, מלחמה או לא, תביאו שוער רציני, אנחנו מכבי לעזאזל, לא בני סכנין.
  3. לממש אופציה על משפתי, ולהחתים את ג'ראפי, זה מחדל מביך למועדון כמו שלנו, שוערים בדיחה, ממש מדכא.
  4. שוער איכותי זאת העמדה הכי קריטית, סלוגה, למרות שלא היה עילוי, היה יציב ומנהיג הגנה (הציל לנו את העונה) ג'ראפי שוער לקבוצות אמצע ותחתית, על משפתי כבר נאמר הכל, כבר לא רלוונטי, אם לא זר, תריצו את מליקה, שוער העתיד אמרתם לא?
  5. היום, אני מצטער שלא השאירו את סלוגה, היה אחלה שוער, לדעתי האליפות שלנו בעיקר בזכותו, היה יציב בהגנה.
  6. אגב, תורג'מן אוברייטד, לא עשה כלום במשחק, ועוד התעצבן כשיצא, עלה לו, תרד לקרקע בחור צעיר.
  7. אכן, ההגנה נשארה זבל, וג'ראפי שוער אמצא טבלה, לא למכבי, הזייה שהוא השוער הראשון שלנו.
  8. מאמן פחדן, מביך מאוד להפסיד ל-10 שחקנים מדקה 20.
  9. מסתמן של עונה של סיוט עם המאמן הזה, הפעם לא יהיה את זהבי שיציל אותו.
  10. להחליף את ההגנה זה הדבר הראשון שאמרתי שצריך לעשות, כולל שוער נורמלי.
  11. תחילת העונה והכל, אבל לא בטוח שעידו שחר יכול להחליף את גבי, להביא שחקן בעמדה הזאת דחוף.
  12. ג'ראפי לא אשם, אבל צריכים בלם יותר טוב משלמה בהרכב הפותח, עדיין מקווה שיביאו זר.
  13. משפתי לא יהיה בסגל למשחק, עד עכשיו לא הבנתי למה מיששו את האופציה עליו. מה, במטרה למכור לקבוצה אחרת אולי? לא יודע כמה הוא מרוויח, אבל באמת לא מבין את המהלך.
  14. יונה זה שחקן סתמי שאין בו כלום, דיי לנסות לדחוף לנו אותו, מה הוא עשה בבית"ר? בקושי פותח אפילו.
  15. אם החלוץ המוביל שלהם זה זלאטנוביץ', אז אני רגוע. מאוד בינוני, היו צריכים להביא מישהו מעל הליגה אם רוצים לקחת מאיתנו את התואר.
  16. אני אישית אהבתי מאוד. נגמרו החולצות מהר במידות הנורמליות, היה מלאי קטן או שבאמת עפו על זה?
  17. עם שוער זר, בלם, כנף, ומחליף לגבי, ניהיה קבוצה מפחידה.
  18. מאמין שכל אוהדי מכבי יתמכו בזהבי וירצו שישבור את השיא, רק לא מולנו, בחייאת ערן, תרחם.
  19. נוייר צריך לצאת לפנסיה, איך אף אחד לא מדבר על מונדיאל הקבוצות הזה? טורניר נפילה.
  20. דיכאון של החיים ההצעות על פאטצ'י.
  21. להביא שוער ובלם אכזר, לשלוח את מליקה להשאלה, חבל עליו.
  22. מכל המקומות בעולם דווקא בחר לחזור לישראל? עוד לקבוצה השנואה הזאת? מוזר, בכל מקרה, זוכר לו את התקופה הטובה אצלנו, אבל שיכשל, חבל בשבילו שלא התקדם, דווקא היה פוטנציאל טוב.
  23. מה למקין אח שלי? שיחק רק בפלייאוף, היה דיי עציץ רוב העונה.
  24. אותה הגנה כמו שנה שעברה, חייבים להשתדרג בבלמים, גם ג'ראפי הזה מפופקפק, שוער נמוך.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.