Jump to content

antonio_margheriti2

משתמשים רשומים
    5
  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

5,816 profile views
  1. רוב האוהדים התלהבו ממנו בגלל ביצועים בליגה הלאומית. שעם כל הכבוד, מלך השערים שם זה שחקן כמו גיל יצחק, אנחנו מכבי, צריכים 2 מפלצות בכל עמדה. אני לא נגד לתת צ'אנס לעזו, אבל הוא יהיה שחקן ספסל אצלנו, חבל לא? כמו מקרה מדמון, בתקווה שזה ישתנה עונה הבאה, כי הוא באמת חלוץ עם פוטנציאל גבוהה.
  2. אולי יש משהו שאנחנו לא יודעים, בכל זאת, אמרו פציעה בשרירי הבטן, שיתרכז בלהיות בריא. אני בעדו בסך הכל, אני מסכים איתך, אבל הרעש שיש סביבו לדעתי מוגזם, שחקן טוב, אבל בחייאת, תרגיעו, לא יקרה כלום אם ישאילו עוד עונה, שיתפתח. אני בטוח שאדו לא ישאר ויביאו זר בעמדה הזאת, שחקן מוכח שישפר אותנו באמת ויתן עוד אופציה איכותית בעמדה הזאת.
  3. עם כל הכבוד לעזו, חצי עונה טובה בליגה לאומית לא אומר שהוא כוכב. באשדוד נתן כמה גולים, אבל עקבתי אחריו, לא שחקן למכבי כרגע, לא יודע למה מנפחים אותו. ברור שהוא עדיף על אדו הדייג ועל הערבי הזה ששכחתי את שמו, אבל צריך לשאוף ליותר טוב, ומקווה שיביאו שחקן על העמדה הזאת.
  4. חחחחח הכי אמיתי, לא מחזיק ממנו כשחקן שהוא מעל הליגה, שחקן טוב ולא מעבר.
  5. שחקנים כמו קאנגווה יש באירופה בכמויות, לא שווה סכומים גדולים לדעתי, גם היה לו פלייאוף מזעזע, אוברייטד.
  6. מה יש להתבאס? אמיתי עכשיו, איתו ובלעדיו ההגנה שלנו היתה על הפנים. מדברים איתי על הפלייאוף, נו בסדר, היה טוב... עדיין לא שווה את הסכומים האלה, הוא לא באמת היה משדרג אותנו העונה, צריך בלם אכזר.
  7. אותי מטריד שלא הצלחנו לדחוף את אדו לאף קבוצה. צריך למחוק את הקלטת "ביצועים" שלו ביוטיוב, אחרת אין סיכוי להיפטר ממנו חח
  8. הזוי בעיניי שנחמיאס עושה עלינו פוזות, מי ישמע איזה בלם.
  9. פשששששששששששששששששש כל הכבוד מכבי, אשכרה זר שמשדרג אותנו.
  10. חלוץ אש, שיהיה בהצלחה
  11. אמן גם בעזה, שיחזירו את החטופים והחללים, ואולי גם נוכל לארח בארץ.
  12. נתן את התחת בכל רגע שהיה על המגרש, אז קשה לכעוס עליו.
  13. אם יעשה פרצופים הוא יפגע רק בעצמו. ימצא את עצמו בסוף באיזה ליגה זניחה כמו בלגיה ויחזור לארץ אחרי שנה. שיתמקד בלהשתפר ולתת עונה גדולה, הוא רחוק מהפוטנציאל שלו.
  14. בסכומים האלה שיגשים את החלום עונה הבאה, יש לך חוזה, אתה נשאר וזהו, צריכים אותך.
  15. שואל ברצינות, למה אין לנו גם טילים בליסטים התקפיים?
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.