Jump to content

tomer958

משתמשים רשומים
    10
  • Last visited

2 Followers

About tomer958

• Birthday 14/02/1993

Recent Profile Visitors

1,815 profile views
  1. אותי לימדו שאסור לדחוף שחקנים מאחור מאבק עם כתף זה לגטימי. לשלוח יד כמו שהשחקן של חדרה עשה לא. אני זוכר בלם שלנו נגד ביתר שקיבל אדום על דחיפה הרבה פחות קשה מזאת (נראה לי לוקסאן לא או זה שהיה לפניו שהיה גם סוס)
  2. מסכים מה שיותר מעצבן שכל אדם יכול להגיד שזה שיטה נוראית שפשוט גומרת לנו את הכנפיים אבל הוא ממשיך בשלו. אין בעיה שהשחקן כנף ישחק קרוב לקו אבל לפחות תשלח את המגן לעקיפה כדי שיהיה קצת ריווח לשחקן כנף ואז הוא יכול לחתוך לאמצע או לתת פס למגן. אם בעונות של איביץ היינו רואים תבניות התקפה מסודרות השנה אנחנו לא מחפשים כזה תחכום. בסך הכל רוצים לראות מגן משחק כמגן שעושה עקיפות לא קשר אמצע ולא נעליים
  3. באמת העונה הזאת כל כך מעצבנת מבחינת כל כך הרבה דברים השיחרור של שחקני סגל לגיטמים ליריבה ישירה כמו בש (בלטקסה ודן ביטון ) בחינם אם אני זוכר נכון שנותנים להם המון נקודות חשובות. ההתעקשות להשאיר שחקן כמו אדו שכולנו ראינו שהוא לא ברמה למכבי וכן למרות שהוא משתפר כל פעם לצערנו הוא לא ברמה. ההשאלה של עזו לאשדוד למרות שכולנו יודעים שאין לנו שחקן כנף מחליף לדוידה ופטאצי. ועם כל זה יש מאמן שפשוט מתעקש לסבך את המשחק. באף קבוצה בעולם אני לא רואה שחקן כנף שככה צמוד לקו כמו אצלנו. ויניסיוס רודריגו לאמין יאמל ראפינה ועוד כולם אני רואה שמשחקים טיפה יותר קרוב למרכז וככה הם יותר מסוכנים. בחיאת מה הוא מצפה שיקרה שפטאצי כזה קרוב לקו. כאילו כמה שחקנים הוא יכול לעבור. אתמול המצב השני הכי מסוכן שהיה במחצית השניה היה שהוא היה על הקצה של הרחבה מהצד והרים כדור שדוידה כמעט נגח. היה משחק אחד העונה שפטאצי פתח כ 10 והיינו עם שחקני כנף וזה היה משחק הכי מהנה של מכבי כל העונה ומאז כלום.
  4. חזיזה בעיני הכי שנוא בליגה לא יכול לסבול אותו
  5. קודם קל אני אגיד שאבוקסיס אפס בן זונה איזה חילופים של זין, בכוח ניסה להפסיד. אבל ורגאס איזה שחקן אש. איך אנחנו לא החתמנו אותו בתחילת העונה.
  6. חד משמעית לגבי החלק הראשון לגבי החלק השני יש לך טעות חמורה הכל תלוי אם הדבר נגדך או לטובתך כמובן שנגד חיפה יש חוקים אחרים לגמרי
  7. כל הכבוד שהיום היו קללות באופן אישי עליו ולא רק השיר שבעיני לא מועיל בכלום
  8. אני אתחיל בלדבר על הארגון ואז אעבור לקהל באמת רואים שיש ניסיון של הארגון עם רמקולים והכל. אבל האנשי גדר חייבים לפעמים לתת קצת יותר עבודה לפני שיר ולהכין את הגוש לזה. לא יודע איך להסביר את זה אבל מי שזוכר אנשי גדר קודמים יבין על מה אני מדבר. והיה את הילדים הקטנים ששימשו כמו אנשי גדר בתוך הגוש של הילדים וזה היה ענק ובאמת נתנו עבודה אז אם זה מהלך של הארגון שאפו. הקהל שלנו נתן היום תצוגה יפה עם פיקים שהגיעו מכל מיני מקומות וזה היה מבורך וגם הכניס את שאר הקהל לטירוף וזה כיף לראות. נעבור לשופט הבן אלף שמחר הולך לקבל רכב חדש. לא היה צריך לפסול לנו את הגול,האדום של נחמיאס לא היה קורה אם הוא היה שחקן של חיפה, השחקן שלהם כמעט הוריד לשלנו את הראש ולא קיבל אדום, הכדור עבר ב 100% את הקו ואשכרה המשיכו לשחק ובנוסף הרסת לנו התקפות מעבר עם זה שהמצאת עבירות. נתתי פה עכשיו כמות פסיכית של מקרים נגדנו ואז יגידו שופטים של מכבי ומילה על 2 שחקנים פטאצי זה אהבה אסטנה שחקן ההגנה הכי טוב במכבי
  9. ואז ספורט החמש השרמוטות מעלים שמכבי הכי נהנת מטעויות שיפוט. צהוב שני למגן - חס וחלילה עבירה של סק עם שני רגליים קדימה - אין סיכוי שזה אדום בקושי צהוב גולדברג משחק כדור עף - לגיטימי לחלוטין קדימה שחקו שחקן של הקופים מסתיר לשוער - מהלך חוקי לחלוטין למישהו פה יש ספק שבכל אחד מהמקרים פה היו הולכים נגדנו? והכי הכי חשוב התוכי המסריח הזה שחקן הרבה יותר שנוא מסבע. לא מובן לי למה בתור קהל מתעסקים בו ולא במכוער הזה שכל משחק עושה פרובוקציות
  10. מה שהכי עצוב ושאנחנו שוכחים הוא שרצינו שיגיע שחקן זר במקום אדו או השוער ובסוף מסתבר שסלוגה עדיף על משפתי. באמת שקשה לראות את מכבי שלנו. השיטת משחק הזאת לא עובדת (ולהבדיל מכמה מאמנים שהיו פה רואים שיטת משחק די ברורה). למה לא לשלוח כל פעם את המגן לעקוף את הקיצוני שלנו ואז 2 אופציות פס למגן במצב נוח לתת רוחב או שהקיצוני שלנו יחתוך לאמצע ויהיה במצב נוח למסור או לבעוט. מרגיש לי שהוא בונה יותר מידי על מהלכים אישיים של פטאצי ודוידה אבל יש גבול למה ששחקן יכול לעשות מהחצי שלנו כשיש עליו שמירה כפולה לכל הפחות. המצבים הנייחים שלנו העונה בהחלט יותר טובים מבחינה התקפית אבל מבחינה הגנתית זה שערוריה שלא ראיתי הרבה זמן. אם אתה רואה שלמשפתי יש בעיות לצאת לכדורים ניייחים אז גם תעבוד על זה איתו באימונים המון וגם תגרום לכך שהקו הגנה שלנו יעמוד בצורה יותר טובה כדי לחפות על זה. חוץ מזה כל ניצחון חשוב
  11. באחת הקבוצות בפייסבוק איזה אוהד פרסם שרז אמיר צייץ שלא יהיה מילסון קיצור אין רכש ובהצלחה לנו עם 0 שחקני כנף מחליפים ראויים
  12. אני באמת רוצה להבין במה לאיוס ואדו יותר טובים מעזו מה הסיבה לא להשאיר אותו ולהשאיל למשל את אדו כדי לפנות מקום לעוד זר מה הקטע בלתת לשחקן לחמם את הספסל כל כך הרבה זמן אבל עדין לא לרצות להשאיל אותו.
  13. ממה שהבנתי מחבר אוהד ביתר שהיה במשחק הוא קנה כרטיסים דרך לאן לא ברור למה לאן אישרו דבר כזה ולא חייבו שיהיה לאותו אדם היסטורית רכישות למכבי (הבנאדם מנוי לבית״ר) הדבר השני שהוא סיפר זה שמי שהגיע מאוחר לא בדקו לו היסטורית רכישות בכניסה וחבל היו צריכים להמשיך לעכב אותם
  14. כמה נקודות - באמת לא ברור הקטע עם רז שלמה. המון פעמים הכדורים הארוכים שלו גרמו למצבים טובים שפתחו לנו את המשחק. חבל שהוא לא משחק - זה נראה שנחמיאס הבלם היחיד שלנו שתוקף את השחקן התקפה של היריבה וזה פשוט מחרפן. - כמה שגבי היה חסר לנו בקישור. חבל שבמצב כזה פטאצי לא היה 10 ועלינו עם עוד שחקן אגף כמו לאיוס או אדו (עזבו שבמצב נורמלי עזו היום במכבי פותח בשמאל ומסובב כדור לחיבור של סילבה) - גבי לא צריך להרים קרנות במכבי. רק פטאצי גם מצד שמאל. לא מובן הקטע הזה שכל פעם שחקן מרים רק אם הוא יכול לסובב פנימה (בעונה של איביץ הבקענו המון מקרנות וזה דווקא היה כשהכדור מסתובב החוצה) - חייבים כנף שמאל פשוט חייבים. - דוידה היום הגיע לכמה כדורים בזכות המהירות המטורפת שלו אבל הקבלת החלטות כל כך לוקה בחסר. באחד המקרים הוא לא החליט אם הוא רוצה לבעוט או למסור ופשוט התקדם עוד ועוד עד שסגרו לו את כל הנתיבים וחבל. - מי שמכר כרטיסים לאוהדי ביתר הוא בן **** . שום סיבה לתת לאוהדי יריבה שלך כרטיסים לא משנה כמה כסף אתה רוצה לעשות מהצד
  15. כוס אמא של התוכי הגמד השמן ופכר פשוט חבורה של פחי אשפה. חיפה גברים רק כאשר עדין יש זמן לשחק. נגד ב״ש כשהמשחק כבר נגמר ברחו כמו כלבים (לפחות האלה שמתריסים תמיד) התוכי חיפש כל הזדמנות להתגרות בשחקנים שלו ולפתח מריבה (סטואיץ רב איתו במהלך הבלאגן שהיה ) הגמד השמן מקלל בטירוף את תורגמן לפני הפנדל ולא מקבל כלום. גם בכל הבלאגן הוא מעורב בכל מה שהיה שם ומשתולל בלי הרף. פכר רץ בתנועות מאיימות לשחקן שלנו וכלום. אם זה היה מאמן זר כבר היו אומרים לשלוח אותו בטיסה הראשונה. ועכשיו נעבור לראשים הקטנים ביציע. ב 5 מקרים שונים הם זרקו אבוקות או מה שזה לא יהיה לדשא. 3-4 פעמים כדי למנוע התקפות שלנו (למישהו פה יש ספק שאם פרץ מבקיע את זה מבטלים את השער?) ואשכרה המשחק ממשיך. במדינה נורמלית כל השלושה שכתבתי אמורים להיות מורחקים. בלי קשר לזה מה שקרה במשחק של הפועל ביזיון, איך 3 אוהדים פשוט מגיעים בזה אחר זה לתקוף את השוער והמאבטחים לא זזים.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.