Jump to content

netanel7

משתמשים רשומים
    10
  • Last visited

2 Followers

Recent Profile Visitors

2,169 profile views
  1. יובאנוביץ כנראה יחליף את הנגר דין דוד. אם יצליח לשמור על הכושר שהיה אצלנו, אחלה החתמה עבורם.
  2. עסקה של 2.4 מיליון יורו עם כל הכבוד, לא שווה את הכסף. שחקן טוב, אבל יותר מדי סיכון למחיר.
  3. חייבים לפגוע בזר אכזר בחלק הקדמי אי אפשר לבנות על מדמון, בטח כשמכוונים ליגת האלופות. מהמעט משחקים שלו העונה, נראה שמכבי קצת גדולה עליו. אני כן מאמין בו, אבל נראה שהוא עדין לא שם, לא בשל לזה.
  4. נראה שהולכים חזק על ליגת האלופת. ההתקדמות באירוע תשפיע על מועד שחרור השחקנים שרוצים לצאת לחו"ל. תחושה שלי, שרוב השחקנים ישארו וככל הנראה אם תהיה הצלחה טובה באירופה נראה שחרור מסיבי בינואר. בתור שחקן צעיר שיכול לשחק בליגת האלופות שווה את ההמתנה לינואר, יכול לעשות רק טוב גם למחיר וגם מבחינת חשיפה.
  5. איזה יופי שחקן צעיר, 4 שנים עבודה יפה עשו! אחד מבכירי הישראלים כיום בליגה בעמדה שלו
  6. הפרסי הרבה יותר חשוב מלא מעט שחקנים שממשיכים איתנו עונה נוספת
  7. אבישי כהן זה שחקן לשחרר לאשדוד אף קבוצה אחרת לא תקח אותו
  8. אין כמעט ליגה יותר חלשה משלנו..
  9. התגעגעתי לדאבל עם הטבלאות של הדירוגים, סימולציות וליגת האלופות
  10. מעניין אם אותם אנשים שמגבים את מכבי לאורך כל השנה בכל דבר כמעט יגבו גם את המקרה הבזיוני הזה. אציין שאני לא נפגעתי ואהיה במשחק גם אם היו מוכרים כרטיסים לביתר, אבל כואב הלב לראות כל כך הרבה אנשים שזקוקים לכרטיס או שזאת ההזדמנות שלהם לראות את מכבי ובתקווה גם להיות ולקחת חלק בהסטוריה לא יזכו לקחת חלק בזה אחרי שגרמו ללא מעט לעשות מועדון חברות עם סיכויים ששואפים לאפס בלי לתת הסברים ותשובת כמו: כמה כרטיסים נמכרו, למה ממשיכים לעבוד עם לאן (גם אם לא תלוי בהם אבל עדין יש להם חלק בזה, הייתה צריכה לצאת הודעת התנצלות) ומדוע המחירים כאלה גבוהים. מתנצל, מדברים על ערכים ושקיפות, זה לא מתקיים כבר תקופה.
  11. המחירים האלה לא יחזיקו סולד אאוט אי אפשר לקחת משחר אליפות ולהסיק ממנו.
  12. תודה על הכל יוריס דוגמה למכביזם
  13. כואב הלב תנחומים למשפחה
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.