Jump to content

netanel7

משתמשים רשומים
    10
  • Last visited

2 Followers

Recent Profile Visitors

1,954 profile views
  1. זה הרכב שני שלנו, ההתקפה, ההגנה, כנף וכו'. עומס, פציעות וכו'.. לא מצפה שנטייל בליגה. תביאו את הנקודות נגד הקטנות, לשמור כוחות לגדולות ויהיה בסדר.
  2. פרץ עם הספרים מרשימים עונה שניה ברציפות שהוא פותח עם מספרים מטורפים
  3. נחמאיס לא מתאים למכבי מזכיר לי את התקופה עם חוזז הוא לא אמור לראות דשא אצלנו
  4. בושה, בשביל מה יש ניקוד חוץ? במה המשחק הזה שונה מכל יתר המשחקים ה"גדולים". וזה לא שהתעוררתי ביום המשחק, היום פתחו את הכרטיסים.
  5. לא הבנתי מה הסיפור עם אשדוד אני בעל ניקוד 3 ספרות, הייתי בפגישות היום בעבודה ועכשיו אני פנוי לרכוש כרטיס ורואה שהכל נגמר. איך קורה שמי שבעל ניקוד גבוה, לא מספיק לרכוש כרטיס למשחק חוץ?? מה זה הביזיון הזה, למה אין קדימות? לא מדובר באיצטדיון גדול
  6. המראה ב-5.11 עם אלעל כרטיס לכיוון אחד במחיר יחסית זול לאלעל
  7. פועלים מתוך לחץ. כל החלון שמענו עליו אם היו רוצים אותו כל כך היו מפעילים את הסעיף שחרור בתחילת החלון.
  8. אתמול באר שבע עשו לנו בית ספר בבית, הרבה זמן לא ראיתי קבוצה אורחת משחקת נגדנו ככה בבלומפילד. נכון תחילת עונה, לא מעט שחקנים חדשים שצריכים להתחבר אבל רואים שחסרה איכות בעמדות מסויימות. עמדת השוער התקפי לב כל פעם שהכדור ברגל, כנף שמאל לא קיים, 10 כבר ויתרנו על העמדה הזאת וזה עוד בלי להכנס לפציעות ומחליפים. הולכת להיות עונה קשוחה מבחינת הלו"ז, כבר במשחק השני יצאנו עם 2 פצועים לעד הפגרה ועוד 2 שמתנדנדים צריך לעשות חושבים איך אנחנו משלבים את ההרכב הטוב ביותר בליגה בלי לחטוף באירופה, לא נצליח להנות מכל העולמות.
  9. העיקר 3 נקודות אין מה לקחת מהמשחק הזה, נקווה להחלמה מהירה וקדימה למשחק הבא
  10. אין מה להוסיף, די שקוף שהירושלמים קצת מאוכזבים
  11. בדיוק. בדר"כ כשפותחים לשער 4-5 המחירים זולים משמעותית מיתר היציעים. בגלל הדיל שמכבי עשו של המיני מנוי, הם לא יכלו למכור בזול וזה יצר מצב שבו יציעים שבדרכ מגיעים משפחות נדרשים לשלם מאות שקלים למשחק
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.