Jump to content

אליהו_הנביא

משתמשים רשומים
    4
  • Last visited

1 Follower

About אליהו_הנביא

Recent Profile Visitors

4,184 profile views
  1. מאיך שהיא יושבת על אנשים, נראית גזרה רחבה ולא צמודה ודעתי הצנועה הכחולה הייתה חייבת להיות עם צהוב ולא זהב
  2. כתוב מסיבות מקצועיות, האליפות הזאת השכיחה כמה הוא מאמן חרא במיוחד בניהול הסגל (כנראה שמבחינתי יחזקאל הוא המגן הימני או אסנטה), אז בשביל מה הביאו מגן ימני פרופר? אגב, למה רז אמיר טוען שהמגרש היה אמור להיות חצי חצי? לא שינו את זה שהמשחק הוא שחק בית על מלא של האלופה?
  3. אולי חמישים שח וגם זה רק על דגם אחד, ברור שבמהלך השנה יש הנחות מדי פעם, אבל דווקא הנסיון משנה שעברה מוכיח שאין מידות ולאו דווקא רק לקראת סוף השנה.
  4. בין אם יש מלאי וסתם עוצרים מכירה לכמה ימים ובין אם באמת נגמרו החולצות זה בזיון וטמטום, חוסר מקצועיות מטורף. מעניין אותי אם ריאל אומרים אחרי יום שאין חולצות למכירה. הרי מספרים לנו על המחירים שרוצים להיות כמו הקבוצות הגדולות. שנה שעברה, מאמצע העונה אין יותר מידות וזה בשנה שכולם התלוננו כמו המחולצות מכוערות (אני אישית פעם ראשונה מזה אולי 15 שנה לא קניתי בכלל)
  5. אני חושב שזה שהמועדון מגיע למצב שאחרי יום אין חולצות זה בדיחה עצובה מאוד. לא יודע אם זו מדיניות מכוונת כדי ליצור באז, אבל בעיני זו חוסר מקצועיות מטורף. אני גם אוסיף שזה ששנה שעברה מחודשיים לפני סוף העונה אין בכלל מידות מצטרף לעניין. (אולי מישהו רצה ללמד את הקהל לקח אחרי התלונות על הבגדים של שנה שעברה)
  6. מה שברור זה שמכבי לא עושים יותר קבוצות. מיקוד עם אוהדים לעיצוב החולצה ובחירת האפשרויות, אחרת אי אפשר להסביר שנתיים כאלה.
  7. מה הבעיה בצהוב חלק? עונת פילה הראשונה? הכי יפה בפער. ממתי נהיינו חולצת פסים, למה כל שנה צריך להכניס משהו מפגר בחולצה? ואם רוצים משהו אחר אפשר קצת לצאת מהקופסה של פסים משבצות.
  8. לא מבין את הדחף לא לעשות חולצה נקי, ממתי נהינו קבוצה של פסים, ברור שבהשוואה לשנה שעברה זה סט הרבה יותר יפה, זו לא חוכמה. הכחולה יפה בעיני קצת צהוב היה משדרג. הלבנה נחמדה משהו בפס הזה דווקא משדר לי זול. בכל מקרה צריך לראות על הגוף ובמציאות. מה שכן הזדיינו יפה במחיר, 269 לפני הדפסה זו הזיה.
  9. יש תמונה שמסתובבת שהגניבו בחנות, נראה כמו צווארון בחולצת הבית. בעודי כותב הגיע הקופון של הפוראבר.
  10. נראה כמו חולצה כחולה עם פסים של משולשים שבורים לבן צהוב, מקווה מאוד שאין שום קשר לחולצה חחח
  11. בסרטון שעלה של פטאצי מנשק את אסנטה יש שניה עם רמזים של תבניות. תעצרו מסך.
  12. אגב מה עם המאה שח הנחה לחנות מהפוראבר פלוס?
  13. האם משבצות האור שיש כשהוא פותח את המזוודה מרמזות על הצורה?
  14. אני חושב שאולי מכבי מאמינים שאם יחתימו את דון ואז גבי ירצה להישאר זה מפוצץ את הקישור ויתחיל ליצור מרמור, במיוחד אצל שחר, לדרמן והחדש מהפועל חיפה (סורי ברח לי השם)
  15. מה שכן אפשר לראות שאכלנו אותה עם המחירים, מעניין כמה תעלה חולצת משחק מקורית.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.