אליהו_הנביא
משתמשים רשומים-
Last visited
Recent Profile Visitors
4,188 profile views
-
אני חושב שמה שחסר כאן זה שמיעה של קלטת הוואר מהאירוע הזה ומאירוע פסילת הגול. שנבין אם פריד הבן זונה לא חשב שזה פנדל כי עוד שניה הוא קרע לו את החולצה, או שאולי זה משהו אחר ואז נתקדם משם. אגב, ראיתי עכשיו את הגול השני, אני לא מבין איך אפשר להגיד ששוער לא אמור לקחת את זה, כדור בפינה שלו, מתחת לגוף, אני חושב שאם הוא שם רגל הוא לוקח את זה.
-
לשם שינוי כששאלו את לאזיטיץ הוא לא אמר שהוא לא רוצה חיזוק אלא שמחפשים ושקשה בגלל המצב.
-
אושר דווידה הכי גבר שיש וכל ראיון שלו זה סכין, הוא צריך להתראיין במקום לאזיטיץ הבלנד. לא הצלחתי להעתיק מהטלפון אבל אמר שהיינו לא טובים, שההרחקה הכי גרועה למכבי כי הם הפסיקו ללחוץ והסתגרות כמו קבוצת תחתית. שהפסילה הייתה מוצדקת, שהיה פנדל אלף אחוז שכל שנה שעברה שרקו נגדנו על כזה דבר ושהוא לא ראה דבר כזה בחיים שעל כל צעקה שורקים פאול. גבר על מלא.
-
אז אתמול ערוץ "הספורט" היו היחידים להעלות אייטם על הפנדל על סטואיץ(אומנם בלי סקר כמו באייטם על הגול שנפסל). היום בבוקר האייטם נעלם מהעמוד הראשי ובעצם נראה לי שהוא ירד לגמרי. מעניין מאוד, האם מישהו באתר שם קיבל בראש והוריד? התערבות של איגוד השופטים? עריכה, בינתיים החזירו את זה
-
לא גומר אף אחד, זה לא שוער למכבי.
-
אני חושב שאם לא היה היום שוער בשער זה היה נראה אותו דבר.
-
נכון פתיחת עונה, אבל להפסיד להם בבית, מול עשרה שחקנים מדקה עשרים, כשמחצית שלמה לא מגיעים לכלום חוץ מגניבה של פרץ ושחר ברחבה, כשהם בין משחקים באירופה, זה מביך מאוד. מביך מאוד שלפרקים לא ידענו למי יש מורחק ומביך מאוד כשרואים מי השחקנים אצלם בהרכב וזה עוד כמעט בלי זרים ויש להם עוד ארבעה להביא. לצערי זהבי הביא לנו אליפות בפלייאוף ושכחנו כמה המאמן הזה חסר מעוף, חילופים גרועים ומאוחרים. אם מכבי לא מבקשים חקירה של וייצמן יער על השיפוט כולל קבלת קלטת הוואר מהפנדל ופסילת הגול, אז באמת אפשר לסגור כבר עכשיו, חבל על העצבים שלנו ועוד לא התחלנו את העונה.
-
פומה תהיה המלבישה הרשמית של מכבי החל מ-2025/26
אליהו_הנביא replied to דקסטר's topic in מדינת היהודים
הקבוצה הראשונה שהלכה על גזרת אוברסייז, פשוט טמטום. -
מאיך שהיא יושבת על אנשים, נראית גזרה רחבה ולא צמודה ודעתי הצנועה הכחולה הייתה חייבת להיות עם צהוב ולא זהב -
כתוב מסיבות מקצועיות, האליפות הזאת השכיחה כמה הוא מאמן חרא במיוחד בניהול הסגל (כנראה שמבחינתי יחזקאל הוא המגן הימני או אסנטה), אז בשביל מה הביאו מגן ימני פרופר? אגב, למה רז אמיר טוען שהמגרש היה אמור להיות חצי חצי? לא שינו את זה שהמשחק הוא שחק בית על מלא של האלופה?
-
אולי חמישים שח וגם זה רק על דגם אחד, ברור שבמהלך השנה יש הנחות מדי פעם, אבל דווקא הנסיון משנה שעברה מוכיח שאין מידות ולאו דווקא רק לקראת סוף השנה. -
בין אם יש מלאי וסתם עוצרים מכירה לכמה ימים ובין אם באמת נגמרו החולצות זה בזיון וטמטום, חוסר מקצועיות מטורף. מעניין אותי אם ריאל אומרים אחרי יום שאין חולצות למכירה. הרי מספרים לנו על המחירים שרוצים להיות כמו הקבוצות הגדולות. שנה שעברה, מאמצע העונה אין יותר מידות וזה בשנה שכולם התלוננו כמו המחולצות מכוערות (אני אישית פעם ראשונה מזה אולי 15 שנה לא קניתי בכלל) -
אני חושב שזה שהמועדון מגיע למצב שאחרי יום אין חולצות זה בדיחה עצובה מאוד. לא יודע אם זו מדיניות מכוונת כדי ליצור באז, אבל בעיני זו חוסר מקצועיות מטורף. אני גם אוסיף שזה ששנה שעברה מחודשיים לפני סוף העונה אין בכלל מידות מצטרף לעניין. (אולי מישהו רצה ללמד את הקהל לקח אחרי התלונות על הבגדים של שנה שעברה) -
מה שברור זה שמכבי לא עושים יותר קבוצות. מיקוד עם אוהדים לעיצוב החולצה ובחירת האפשרויות, אחרת אי אפשר להסביר שנתיים כאלה. -
מה הבעיה בצהוב חלק? עונת פילה הראשונה? הכי יפה בפער. ממתי נהיינו חולצת פסים, למה כל שנה צריך להכניס משהו מפגר בחולצה? ואם רוצים משהו אחר אפשר קצת לצאת מהקופסה של פסים משבצות.