Jump to content

לא מוצא היגיון

משתמשים רשומים
    1
  • Last visited

Recent Profile Visitors

1,705 profile views
  1. לפוצץ את האיסטגרם של הטורקים. לחגוג להם על הראש!!!
  2. איך שהראו הילוך חוזר חייכתי...אמרתי יאאלה נקסט תיכף מבטלים. והמניאק הזה מסמן פנדל שוב...מרתיח.
  3. תחילת המגע מחוץ לרחבה. לא פנדל בחיים. יש שופטים שאתה פשוט יודע שילכו נגדך בכל מקרה גבולי...הפעם אפילו לא היה גבולי. יש פאקינג ואר.
  4. חולצה רביעית 23/24 ואיגל פיגל מהגן הקסום
  5. ביזבזו את כל הכסף על רכש ומשכורות...לא נשאר לצבע לחולצה לפחות פחות רואים את הכוכב שבאופסייד
  6. באתי להעלות אותה. חולצה פשוטה ויפה. לא מסובך...
  7. אחרי החזרה של הצעירים הסגל נראה פתאום סביר. ועדיין... בלם וכנף שמאל זרים זה חובה לדעתי. ואז לשחרר/להשאיל את יונתן, חוזז, אדו, נחמיאס זה המינימום. אולי גם את אבו פרחי ונידם אבל רק כדי שיקבלו דקות. כי בהם אני עוד מאמין שיצאו שחקני כדורגל שראויים למכבי.
  8. נראה סבבה. מעדיף את זאדה. ופותח עם זהבי בחוד ותורג׳י בשמאל. במחצית מכניס את מדמון על זהבי.
  9. לא יודע איך לאכול את אסאנטה עדיין. מרגיש לי שבתור בלם הוא עלול לגרום לפנדלים...משתחרר לו משהו בארגסיביות כשהוא במאבקים. ועדיין שם אותו בלם במקום נחמיאס בכל יום. שלמה צריך לפתוח. בלטקסה...אולי הייתי משאיר בסגל רק כי הוא מגוון אבל התקפי לב בכל עמדה. כנף שמאל ובלם אכזר זרים מאסט להרכב. כל השאר זה אילתורים.
  10. ועדיין אם יודעים שתורג׳מן עלול להימכר הייתי מביא חלוץ לפני קשר אמצע...אבל מאיך שהולך לו באולימפיאדה נראה לי שהסוכן שלו יכול לצאת לנופש
  11. בכללי בעד רכש. עם החרמנות פה גם עגייב היה בא בטוב. לדעתי - מביא כנף, בלם, עושה משחק, חלוץ, שוער לפני קשר אמצע...
  12. מתי בעבר חתם פה מישהו מהכותרת של נושא מלפפונים?
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.