Jump to content

אשמדאי

משתמשים רשומים
    1
  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

1,271 profile views
  1. איזה מזל שהמשחק מחר. ההבדל בין משחק בשבת למשחק ביום שני הוא לא יומיים אלא כמו שבוע.
  2. ד קבוצת כדורגל- דנדי יונייטד שחקן בכללי- דור מלול שחקן במכבי- דור פרץ קבוצה ששיחקנו נגדה באירופה- דינמו קייב
  3. נו כברררררר שיגיע
  4. מי שיש לו וידיאו של הירידה במדרגות אחרי המשחק חובה לשתף פה. היה פסיכי.
  5. יהי זכרו ברוך. עצוב מאוד מאוד. מחלה נוראית איבדתי סבא, סבתא ועוד קרובי משפחה רבים עם המחלה הארורה הזאת. יש לי בקשה אחת ברשותכם… די עם ״אוו אבוקסיס אה חולה….״ לא בא לחנך פה אף אחד חלילה ושכל אחד יעשה ככל העולה על רוחו, אבל מגרד לי כל הגוף כשאני שומע את זה. אז אם אצליח לגרום אפילו לאחד פה להפסיק לשיר את זה עשיתי את שלי (ואני לא בטוח שיש מישהו פה ששונא את אבוקסיס יותר ממני).
  6. התחלתי לפרכס יאללה שיגיע כבר איך אני שונא משחקים ביום שני וכמה שבא לי לזיין להם את הצורההההה
  7. סליחה על הפסימיות מכבי הוכיחה לי העונה לא פעם ולא פעמיים שאי אפשר לסמוך עליה. אני לא רואה אותנו מנצחים (נוסע כדי לתת את הגרון והנשמה בלי קשר). טוב נו אולי זה הפחד מדבר מגרוני סעמק רק שיגיע כבר אני במאניה דיפרסיה ברמה הגבוהה ביותר
  8. הלוואי שהיה כפתור שמעביר את הזמן עד לשריקה
  9. עד איזה שעה ניתן להזמין היום?
  10. די נו מספיק זהבי יפרוש בתום העונה לא יעבור לבית״ר ולא נעליים סך הכל טיזינג כמו שזהבי אוהב לעשות אם ניקח אליפות לא נראה לי שתישאר עין אחת יבשה בבלומפילד. איך אני עצוב אלוהים
  11. לגבי מחר, אני צופה שגם אנחנו וגם ב״ש ננצח בהפרש של גול אולי שניים. הסיכוי היחיד של ב״ש לאבד נקודות זה בטדי בשבוע הבא, לכן תחזיקו אצבעות שהפועל חיפה ביתר יסתיים בניצחון של ה.חיפה. רק אם בית״ר יבואו אחרי שלושה הפסדים הם יגרדו תיקו נגד הגמלים (וכן אני יודע שסביר להניח שגם אנחנו נגרד תיקו בסמי)
  12. בול מה שחשבתי. אם בית״ר יפסידו היום (למען האמת אני סקפטי ודי בטוח שאפילו ינצחו), הם יבואו אחרי שלושה הפסדים לטדי נגד ב״ש והם יילחמו ויחלצו תיקו. אבל אם הם ינצחו היום, הם באים במוד רגוע נגד ב״ש…
  13. מת לשיר פתיחה של ״סוף סוף את כאן״ (לא לפני שמוודאים שכל היציעים מחובקים ומחכים לאות להתפוצצות)
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.