-
Last visited
Content Type
Profiles
פורומים
לוח שנה
Everything posted by Saar
-
אנחנו עוזרים לזה כשמעמיסים על האמצע ומשאירים שחקן אחד באגפים
-
הגול נפסל בצדק, בהתקפה אסור לכדור לפגוע ביד, אין הנחות
-
לא היה זדון
-
זה ממש ליזום משחק בינוני, זה הזוי
-
עוד פעם 361 בהתקפה, כנראה רוצה להגיע ב0-0 למחצית, לא לומד
-
מאוד לא סביר שמילסון יחזור, אולי גם לא כדאי. הייתי רוצה שיחזקאל יקבל את הצ׳אנס ככנף שמאל כי לדעתי הוא יכול להיות טוב מאוד שם, הוא ישראלי ובעיקר כי מגיע לו. צריך לזכור שמילסון נעלם באמצע העונה לחודש לאליפות אפריקה, עדיף לא לגעת בשחקנים מאפריקה איפה שיש טורניר של חודש באמצע העונה כל שנתיים.
-
לפתוח עם פטאצ׳י מתחת לזהבי או מדמון, דוידה ויחזקאל בכנפיים, פרץ וואן אובריים באמצע ולתת 4.
-
מישהו צריך לתת את הדעת על התופעה הזו שמתרחבת שהשופטים מעדיפים לא לשרוק ואז לחפש בואר במידה ויש גול. זו לא המטרה ורק ממחיש כמה השופטים פה חסרי מושג.
-
משחק טוב של מכבי באיצטדיון קשה, מהפך עם הרבה אופי שלא נגמר בניצחון רק בגלל שיפוט ביתי מאוד, בלשון המעטה. אני מקווה שנמשיך לראות את מגמת השיפור שבאה ביחד עם החזרה ל433 שמותאם לסגל השחקנים שיש לנו. הייתי רוצה לראות את פטאצ'י בעמדת ה10 עם דור פרץ וואן אובריים/סיסוקו מאחוריו אבל בסך הכל הכנה וניהול משחק טובים של לאזטיץ'. צריך לציין את נחמיאס שנתן את אחד המשחקים הטובים שלו במכבי; היה ממוקם טוב בהגנה, הגיע לעזור בלחץ וגם הוסיף כמה חטיפות. עמיחי ואפק עם שידור ביזיוני שוב, בושה לערוץ הספורט שהאמת כבר אין להם כל כך בושה; אליפות תהיה כאפה לתוך הפרצוף המכוער שלהם ושל איגוד השופטים המביך.
-
אני מאמין שזה מה שיהיה. ראיתי שוב את המחצית השניה נגד חיפה וזה פשוט הזוי איך במערך של שלושת הבלמים מצופה מיחזקאל להגיע לקישור בהתקפה ובהגנה פתאום לצוץ כמגן שמאלי. מקווה שלאזטיץ התעשת ונראה 433 כבר מהפתיחה, כל דבר אחר יהיה משוגע.
-
רק מקווה שלא נראה שוב את דוידה ויחזקאל ווינגבקים לבד על הקו כי זה כבר נהיה מביך
-
נושא מלפפונים רשמי - יתר הליגה לחורף 2024/25 ע"ש גיא מלמד
Saar replied to פנחס שוף's topic in מדינת היהודים
עדיין לא עלה -
נושא מלפפונים רשמי - יתר הליגה לחורף 2024/25 ע"ש גיא מלמד
Saar replied to פנחס שוף's topic in מדינת היהודים
תזמינו את הסושי והפיצה -
יש לא מעט אדומים קלים לטובת בית״ר עד עכשיו
-
משחק חלש מאוד, בנס לא איבדנו פה עוד נקודות. כמו שמישהו כתב בנושא המשחק, מרגיש כאילו אנחנו באותו משחק מתמשך בחודשיים האחרונים, כל הזמן אותו דבר שלא עובד, כל משחק נראים אותו דבר. משהו שחזר על עצמו הרבה לאורך המשחק, למעט קשר אחד שעושה כאילו הוא בא לקבל כדור מהבלמים כל השאר הרחק הרחק למעלה, לא מצליחים להעביר כדור קדימה אז הפתרון זה או בלמים מנהלים משחק או כדורים ארוכים, אין לזה צורה. מטריד מאוד לקראת המשחק נגד באר שבע.
-
לא הייתי מוותר על דור לשניה, פשוט מחזיר אותו לעמדה אחורית יותר. אין לו את הטכניקה כדי להיות ככ קדמי אבל הוא מחלץ כדור נהדר, יש לו נוכחות ותנועה לעומק, להציב אותו ב10 זה בזבוז.
-
אליאל פרץ כמשל, בטוח שאפשר למצוא קשרים טובים לא פחות, אני מאמין שעידו שחר יכול להתפתח לשחקן שאנחנו צריכים בעמדה הזו והייתי נותן לו לשחק לפני קניקובסקי כרגע.
-
אם גם אחרי 3 שבועות של פגרה הוא חזר עייף הוא כנראה לא עייף, פשוט חלש
-
התפיסה שקניקובסקי טוב למכבי או קשר טוב בכלל היא הזיה בעיני. קודם כל קשר לא יכול להיות ככ חלש פיזית, למעט מקרים יוצאי דופן. הוא גם מאוד מוגבל מבחינה רעיונית, ברוב המקרים הוא הולך על האופציה הקלה ולא מקדם את המשחק שלנו כמו שנדרש מקשר בתפקידו. על כל 2 פעולות טובות יש לו 8 טעויות, בתפקיד ככ קריטי צריך לפחות 7-8/10 פעולות מוצלחות. במשחק שמכבי לא טובה הוא בודאות לא יהיה טוב ולכן לעולם לא יהיה שחקן המפתח שהוא חושב שהוא. הנחיתות שלנו בעמדה הזו היא אחת הסיבות לחולשה שלנו; רק לראות את אליאל פרץ, שחקן בית בעמדה שלו שברח לנו ולתפוס את הראש.
-
תורם ונפטר לא בהכרח סותרים אחד את השני, שיפטרו מהם למקומות אחרים
-
דן ביטון חשב שמכבי זו קייטנה, הוא לא נהנה אצלנו. שמישהו יספר לדן ביטון שהוא קיבל מאות אלפי שקלים על לשחק כדורגל והוא לא עשה את זה מי יודע מה. 3 שנים בינוניות של קריסה ברגע האמת. כפוי טובה. ובאותו עניין, מה באר שבע עשו/עושים בשבילנו שאנחנו כל שנתיים תורמים להם שחקנים ככה? נראה לי שהנוהל הזה צריך להיגמר.
-
רשמים מהניצחון על הפועל י-ם בטדי | חוזרים למסלול הנצחונות עם 3 נקודות יקרות
Saar replied to Sawyer's topic in מדינת היהודים
עוד משחק בינוני. אנחנו מסורסים בהתקפה בגלל השיטה הביזארית שמבליטה את כל נקודות התורפה שלנו ועדיין חדירים מאוד בהגנה, לא ברור איפה היתרונות שלאזטיץ רואה פה.