-
Content Count
18 -
Last visited
About ROEIMTA
-
Rank
LIFE IS BETTER WHEN YOU DIVE
Recent Profile Visitors
386 profile views
-
רשמים מהניצחון על חדרה (חוץ) | 3 נקודות חשובות, מצמצמים את הפער.
ROEIMTA replied to Sawyer's topic in מדינת היהודים
מה יהיה עם קנדיל והקרנות מיקום מעולה מגיע לכדור - ומחמיץ קבוע כמעט כל משחק זה קורה לו -
בכיף תהנה:) הוספתי גם את הסרט "לרקוד עם ציפורים" סרט טבע מעניין ביותר על חיזורים מיוחדים בטבע
-
אנשים שהמלצתי להם לא הכירו ולא זיהו. ראו בנטפליקס את הנסיך המדליק מבל אייר וחברים
-
סדרות טובות: פארגו נרקוס אל צ'אפו ילדי האנרכיה אוזרק שובר שורות נמלטים החוטאים כנופיית ברמינגהאם החטא הקדמון מראה שחורה - כל פרק סיפור שונה ברודצ'רץ' מיינד האנטר הכלבים של ברלין על הכוונת דוקו: גאון מרושע הקלטות של טד באנדי חף מפשע - ג'ון גרישם ארץ פראית מאוד נחטפה לנגד עיניהם אל תתעסקו עם חתולים לונג שוט לא פוענחו כשהם רואים אותנו האירועים הגדולים של מלחמת העולם ה2 כסף מלוכלך מצוד-יונבומבר כוכב הלכת המופלא לרקוד עם ציפורים מייקל
-
בעונה 5 הם העלו רק את חלק ראשון שכולל 8 פרקים. סה"כ אמרו שיהיו 16 פרקים
-
-
אפשר להוסיף שכל הפרקים של עונה 7 עלו גם לטלגרם בקבוצת דב סרטים - ערוץ הסדרות לעשות חיפוש בתוך הקבוצה ברוקלין 99. מופיע הכל
-
חבל שאתם עושים פה ספויילרים אני בעונה 2 באוז. גם אם הסדרות ישנות ולא משנה כמה, נראה לי שעדיף תעשו אזהרת ספויילרים עם הכיסוי תודה
-
נראה לי אתה מדבר על השיר הזה אחלה שירים. יש לה גם דואט עם ג'סטין טימברלייק וטימבאלנד. אחלה שיר
-
תודה רבה לך. הרובוט של אריאל מזרחי פשוט מעולה. לא הכרתי
-
פארגו ילדי האנרכיה אוזרק שובר שורות נמלטים החוטאים סדרות בריטיות וטובות מאוד: כנופיית ברמינגהאם החטא הקדמון ברודצ'רץ'
-
עונה 6 18 פרקים בטלגרם תעשה חיפוש של קבוצות ברוקלין 99 - sdarot