חולצה כזו מגיעה עם שקית הקאה.. יש לפומה הרבה חולצות מוצלחות, מקווה שידעו לבחור . פאלרמו העלו חולצה בורוד, מאוד פשוטה ויפה. אם ילכו על אותו דבר בצהוב עם נגיעות של כחול ( כחול , לא נייבי) זו תהיה בחירה מוצלחת.
לא מובן לי משפתי… , הוא מחזיק קלטת לוהטת על מישהו ? אבישי למרות שלא שיחק מאמין שיהיה עליו ביקשו בטרייד . יש מספיק שוערים בליגת העל, לא רואה מקום שיקח את משפתי. הבנאדם בלי ביטחון , מערכת היחסים שלו ושל גראפי כמו של ביבי ואישתו . ממש לא מובן
שוטרים זרקו אחרי הגול השני את הבן שלי וחברים שלו מהיציע הדרומי. אחרי שאוהדי חיפה התלוננו. הוציאו אותם מחוץ למתחם ועמדו לשמור במדרגות שהם לא חוזרים…. שאלו יהיו הנחמות שלהם.
צריך את עזרתכם.
יש לי חשבון בלאן שאליו אני נכנס בקלות לחשבון של אבא שלי אני לא מצליח להיכנס , רושם טלפון ות.ז , מבקש ממני להירשם שוב ולאחר שאני רושם את הפרטים הוא מציין שקיים חשבון…. לאן כרגיל לא עונים
קניתי לבן של חבר למשחק נגד חיפה , הייתי בטוח שאני רוכש לו ל- 8 שבו הוא מנוי , אבל קניתי לו ל-2 ( הזמנתי דרך הנייד ולא שמתי לב) יש מישהו/מכירים שרוצה להחליף 2 על 8 עליון? רק החלפה לא מכירה.
היום קיבלנו 3 נקודות שחיזקו אשלייה שאפשר לקחת אליפות עם מה שיש. לצערי זה יתנפץ בקרוב אלא אם באמת אפקט אירופה הוא כל כך מכריע ואם המאמן יפנים שהוא לא מאמן קבוצת תחתית ( וזה סיכוי לא סביר שיקרה). אנחנו נראים רע מאוד הגנתית. התקפית אנחנו מאוד דלים בכנפיים ולא בגלל מי שמשחק אלא בגלל סגנון המשחק של המאמן שלא מאמין בהצטרפות מגינים וריווח המשחק. רק אלוהים יעזור לנו . מכל השנים ינואר הזה היה כל כך מאסט מבחינת חיזוק. אני מקווה שאני טועה אבל בסוף העונה יהיו פה לא מעט גורמים שחייבים לשלם במשרתם.
א,ב במו״מ כשאתה לא רוצה למכור אתה לא מדבר ולא נוקב במחיר. כשאתה כבר מדבר על מחיר אתה לא רק חושב אלא מנסה לשדל אחרים להציע. זה לדעתי מה שהכוכב מנסים לעשות. מילסון כמו מילסון אם לא מקבל כסף יכול לעשות בעיות. מכבי צריכים לשבת בצד כרגע ( לבדוק אופציות אחרות) אבל מאמין שאפשר להחזיר אותו בפחות ממה שנמכר