Jump to content

Gabay10

משתמשים רשומים
    28
  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

1,919 profile views
  1. אחד האהובים תודה לו על הכל בהצלחה בהמשך בעזרת השם שיעזוב עם מתנת הפרידה שמגיעה לו
  2. נגיע לגשר נחצה אותו - קודם בואו ניקח אליפות. יהיה הרבה יותר נחמד להתווכח כשהצלחת אצלנו תאמינו לי.
  3. כתבתי שבוע שעבר אחרי נתניה שאחרי הרבה הרבה זמן האמונה חזרה - וכך באמת היה. כמובן שיש עוד גמר גביע לפנינו מול קבוצה קשה אבל בעזרת השם זה שלנו. אתמול משחק איכותי מאוד ולשם שינוי מפוקס מאוד של כמעט כל השחקנים.
  4. לאזאטיץ עוד מסוגל להגיד - לא בטוח שהאלאנד יפתח בשבוע הבא, נראה לגבי זה.
  5. הייתי עושה את זה לא פס כחול אלא כמה גוונים של כחול בהיר יותר יותר תואם למקור (החולצה של סיטי)
  6. חלום כזאת בצהוב עם הפס האלכסוני בגוונים של כחול
  7. מודה שכבר חשבתי שנגמר אבל אחרי אתמול בהחלט מאמין שאפשר לקחת אליפות
  8. האמת שהייתה לי הרגשה בהרחקה השנייה שזה ילך לכיוון הזה. כי נתניה לא תנסה אפילו לעבור את החצי, ותהיה שאננות מצידנו וגם הואר והבעיטה החופשית והחילופים הרגו את המשחק. אבל גם אנחנו יצאנו פראיירים אין מה להגיד, השיא זה כדור קרן שהם עם תשעה שחקנים ועוד ג'אבר בחוץ כי נפצע ואתה אשכרה מנסה להרים. זה היה טמטום רציני. ועדיין משחק גדול, אני מאמין שאפשר לקחת אליפות.
  9. זה לא רק שחקני הגנה לא טובים הגנתית, זה גם שיטה וזה גם אופי די לוזרי, גם של המאמן וגם של השחקנים. כמות הפעמים שספגנו השנה בדקות האחרונות זה לא משהו מקרי.
  10. ההרכב של יצחקי היה הזייה. ויסלחו לי גוטמן וחבריו המלקקים "וואו איזה אומץ, ממי שאבת השראה, מפפ?" זה שלא נתנו להם שלישיה במחצית זה בעיקר מביך עבורנו. הם היו בלי קישור ובלי הגנה, באמת רק קצת ריכוז וקור רוח בפעולות והיינו יכולים להיות כמעט כל התקפה במצב לגול. אבל עם מאמן כזה קשה לי לראות אותנו מגיעים למשהו וגם המון על השחקנים, זה לא אופי מכביסטי בשום צורה.
  11. מהירות עם הכדור זה לא פחות חשוב ממהירות בלי הכדור. אדו מהיר סופר ועדיין מה שווה המהירות שלו? ושועה בלתי עציר עם הכדור משהו מטורף. גם היכולת שלו לשמור על הכדור זה משהו טופ, מזכיר לי את וואקמה (להבדיל אלף הבדלות). אם יש איזושהי אופציה זה נו בריינר.
  12. קבוצה מביכה ומאמן מביך. ועדיין, היינו צריכים להיות בפור של 6-7 נקודות עם הסגל שיש לנו.
  13. חיפה פשוט מועדון אומלל באמת. אשכרה הצליחו לחרבן יתרון 3-0 בדקה 64. לא מתחילת משחק שיש עוד משחק שלם, פאקינג חצי שעה. אם היו משחקים עוד כמה דקות הם גם היו מפסידים.
  14. לאזאטיץ הביתה. זהבי מאמן שחקן.
  15. יש מישהו שהוא לא קורבן של השיטה של לאזטיץ? זה רק אומר דרשני. נראה אחלה בחור אבל לא מתאים להיות מאמן מכבי, לעניות דעתי לפחות.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.