Jump to content

Mtamir

משתמשים רשומים
    3
  • Last visited

Recent Profile Visitors

2,427 profile views
  1. זוכר שגמרו אותי פה רק לפני שלושה שבועות שהתפלאתי שהוא לא רואה הרכב אחרי לא מעט זמן בקבוצה ו0 אופציות טובות לפניו, פלופ רציני.
  2. לחטוף שלישייה מול עשרה שחקנים זו האמא של ההשפלות אחי, הרבה מזל היה להם בתוספת התפרקות שלנו בסוף.
  3. שובר שיאים, מקווה שזה לא עבר לעוד אנשים מתחת לראדר ויעיפו את החסר טסטוסטרון הזה מלשדר אותנו אחת ולתמיד.
  4. דור הגזים והנגיחה לא התלבשה ?!?!? שמעתי נכון את מה שעומרי אפק אמר עכשיו ?
  5. הם לא יקבלו כלום כי בואר לא נותנים צהובים והם יפחדו לתת אדום, הזייה אחת גדולה.
  6. כל מה שקשור אליהם כבר נהיה מכור בצורה בוטה.
  7. קישרת פה שני דברים שלא קשורים ישירות, ארה"ב מתנהלת משיקולי בחירות דחופים, לא ידעתי שיש בחירות בישראל עוד פחות מחודש למען האמת, וגם אם אתה רוצה לעשות את הקשר אז אם לדעתך פתיחת המערכה בצפון והחיסולים שם (מה שהוביל לעימות הישיר מול איראן) קרו משיקולים פוליטיים גם אחרי כמות הנשק ותוכניות הפשיטה שנחשפו שם, אז אתה אידיוט שימושי.
  8. לא יודע מה הקשר בסלט שהבאת בתגובה שלך, בכל מקרה לגבי מה שרשמת בסוף לא חייב לפגוע בפרויקט הגרעין רק מהאוויר, הבעיה היא שכנראה שאין אומץ ומעורבות מינימלית אפילו של ארה"ב בעניין.
  9. זה לראות את המהלך מהצד האופטימי לחלוטין, הצד הפסימי יגיד שזה מהלך נואש אחרון עבור הדמוקרטים להביא את הבחירות שם כי הם מאבדים את המרוץ בשבועיים אחרונים, ולפי מצב הצעירים בארה"ב (גמורים לחלוטין) אני יותר נוטה לפסימיים במקרה הזה לצערי.
  10. למען האמת אני חשבתי ועדיין מרגיש שיכול לשחק גם בשמאל (בטח לפני מה שיש לנו שם), ובכל מקרה, אם הזר היחיד שהבאנו להתקפה הוא מחליף לדווידה אנחנו עדיין בבעיה ענקית וכדאי לשים לב אליה, אם אין שיפור והוא לא יראה הרכב בחודש הקרוב אני אישית ממש אדאג. הרבה נבנה על הצלחה מסחררת של פטאצ'י בהתקפה העונה.
  11. בגלל זה אני שואל...זה קצת מדאיג אם לומר את האמת
  12. ניסוי ? הבן אדם יותר מחודש פה, יכול וצריך לפתוח לפני לאיוס במשחק ליגה
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.