Jump to content

AvielMaccabi4

משתמשים רשומים
  • Posts

    171
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

4,210 profile views
  1. תלמדו אותי גם איך להיות ווינר מכביסט כמוכם ולנרמל את ההפסד הזה, אני מרגיש סמרטוט שאני ככה מגיב אחרי שהקבוצה שלי קיבלה שש בבית לראשונה בהיסטוריה מקבוצה שמאמן ברק יצחקי.
  2. הסתום הזה יעלה במשחק הבא באותו הרכב, אולי פרחי על מדמון. אין עם מה לעבוד, חייב להזדיין מפה.
  3. זה לא שאנחנו מזיינים את הליגה שנה וחצי והובסנו פתאום במשחק שהסתדרו לביתר כל הכוכבים, הבן זונה הזה מחרב את הקבוצה.
  4. מתי הייתה הפעם האחרונה שקיבלנו 5 במשחק ליגה?
  5. בן זונה מחבל, 12 שחקנים רצים מתחילת העונה בשתי מסגרות פלוס משחקי נבחרת, הפסד שמרסק עונה.
  6. אם יש משהו שיותר גרוע מהסוג שאתה מדבר עליו זה הסוג שמשקר לעצמו.
  7. לא קיים תרחיש שבן מחליט שזהו ושולח את הדבר הזה מכאן?
  8. איזה עינוי המאמן הזה.
  9. תשמע בסיבובים 4-5 מראב עשה הכל בערך חוץ מלהוציא את הבולבול ולתת לעומאר סטירות, כמובן שבזכות הקרדיו המטורף אבל אני לא זוכר קונטנדר(ואחד אמיתי, לא איזה מויקאנו שנקלע לטייטל שוט) שמושפל ככה ועוד במשחק שלו, טייקדאון אחרי טייקדאון. לגבי טומי, אני קצת מהתחום אז אני יודע מה זה לקבל איי פוק מבאס שמשבית אותך, אבל משהו בשפת גוף שלו הרגיש לי כאילו זה בא לו טוב, ואני הייתי בטוח שהוא יחסל את גאן.
  10. אי אפשר להשוות בכלל את חומרת המעשים, אורגייה עם נערות בנות 15 מתוך מחשבה שהן בנות 17 זה פי כמה יותר חמור מכאפה לפנים בחדר ההלבשה. עזוב שחקני כדורגל, רוב האנשים יכולים להגיע למצב שהם מרימים יד אם תגע להם בנקודה הנכונה, כמה אנשים מארגנים אורגיות עם נערות תיכון קלות דעת? ועוד בכוונה מוחלטת. וזה בלי לדבר אפילו על הפן הפלילי וההד התקשורתי שהפרשה הזאת יצרה. עזוב שאני חושב שטעו גם אז.
  11. אני היחיד שיש לו תקלה ברכישה?
  12. אני באמת שונא אותו
×
×
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.