Jump to content

AvielMaccabi4

משתמשים רשומים
    171
  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

3,986 profile views
  1. יפגוש ב3.5 את דה רידר. קרב אש, דה רידר גראפלר משוגע.
  2. לא מאמין שעל הופעה כזאת עלובה של אנקלייב לקחו את החגורה מאחד הלוחמים הבודדים שמחזיקים את הארגון הזה, זה בקלות יכל להיות ספליט לטובת פריירה למרות שהוא לא הרשים. גייצ׳י זה חוויה, איזה כיף שהוא חזר.
  3. איזה סירחון, לא זוכר מתי ראיתי ממכבי כזאת אפרוריות וחוסר מעוף.
  4. יאללה שיזדיין מפה, מספיק.
  5. יום של עדכונים רציניים. איליה מפנה את הFW לוולק ולופז בקרב עם פוטנציאל לשיברון לב מטורף. תחושה שאיליה יקבל את טסרוקיאן לפני שיקבל טייטל שוט בלייטווייט ועושה רושם שאסלאם לא הולך לעלות לWW אז אולי נקבל קרב חוזר עם אוליביירה. דלה מדלנה שכל עם ישראל מאחוריו מקבל טייטל שוט מול המחבל. פאדי מקבל הזדמנות לטפס בדירוג על הגב של צ׳נדלר.
  6. סיסוקו על גבי וקניתי
  7. אין שום הצדקה לשרוק בוז אלא אם הקבוצה באמת מתבזה ברמה קיצונית, משהו שלא קרה הרבה שנים.
  8. העיניים שלי דיממו במחצית הראשונה, מאמן בלתי נסבל שבטוח שהוא פפ.
  9. לא אירוע של שמות גדולים אבל אחלה של קרבות. דו פלסי המתאבק מרסק בסטנד אנד באנג סטרייקר מובהק כמו סטריקלנד. למרות שאני מחבב את שון, טוב שהפסיד, זה היה יכול להיגמר רע מאוד מול צ׳ימייב. לדו פלסי יש סיכוי הרבה יותר טוב לעמוד עם המחבל.
  10. בן זונה גדול בכר אבל מה ההגזמות האלה? מוריניו וונגר לא החליפו דחיפות על הקו? טוכל וקונטה לא הצמידו ראשים? אין קשר בין הסיבות שגרמו למיטש להיפטר מזבל כמו אצילי או המאמן שוערים האהבל של קין לאירוע כזה. אוי ואבוי לנו אם תקרית כזאת אצלנו תגרום לפיטורים של מאמן(חוץ מלזאטיץ').
  11. רק לאדריאטית
  12. דלפ, שוטא היה מאמן לא רע.
  13. על מה מבוסס כל הדיבור פה על המחבל? התגובה של פרימו?
  14. כל עוד לא יוצאים מפילדלפי ושלב ב׳ של העסקה מותנה בפירוק חמאס, אני בעד העסקה. על הזין את מי ישחררו.
  15. ברור לי שלא היה לו סיכוי לנצח אבל הלב רצה להאמין שעם קצת זלזול של אסלאם זה כן יכול להתחבר לאיזה מכה יפה, זה גם כמעט קרה עם החצי נוק דאון שהיה שם, הבעיה שהמכה הזאת רק לחצה לו את הכפתור והוא החליט פשוט לסיים את זה זריז. לגבי צרוקיאן, אני מאמין שהוא היה יכול לאתגר אותו, הוא לוחם ומתאבק ברמה מאוד גבוהה.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.