Jump to content

Sixto Rodriguez

משתמשים רשומים
    7
  • Last visited

1 Follower

About Sixto Rodriguez

• Birthday 04/06/1989

Recent Profile Visitors

1,711 profile views
  1. חיים רביבו אמר שרוי לא יצא לבלגיה ודומיה. ישאר במכבי אלא אם תבוא הצעה מליגה בכירה.
  2. התעקש בינואר שלא צריך רכש והקבוצה מספיק טובה לאליפות, והצליח להביא אותה. בתור בעל בית הייתי מאוד מעריך את זה ואני בטוח שרק על זה מיץ׳ ישאיר אותו. נקווה שיפיק לקחים מהעונה הזאת ויגיע לעונה הבאה טוב יותר.
  3. לא מבין את מי שבוכה על הטיימינג. להיפרד בפוש עוד חודש? אתם רציניים? לפני המחזור האחרון גם הייתם אומרים שזה מיותר. הודיע כמעט שבוע לפני המשחק הבא, יהיה זמן לפסטיבל העזיבה לדעוך. הודיע אחרי משחק ענק שלו עם שלושער- שלא יגידו שהוא הודיע כי לא שיחק. לדעתי זה כן יגביר את המוטיבציה אצל כולם לתת לו ללכת עם אליפות. אגב אחרי הסיבוב המשפיל שעבר פה בניון בכל הליגה אני לא חושב שזהבי ילך לבית״ר, בטח שלא לקבוצה אחרת. אולי ילך לmls לשחק עם מסי. בפודקאסט של בן בן ברוך הוא אמר די במפורש שאלון מזרחי יכול להיות רגוע ושהוא מודע לזה שהוא כבר לא ישבור את השיא שלו.
  4. על הנייר ההרכב היחיד שכל שחקן יהיה בעמדה שלו ובלי אדו או לאיוס זה 3-5-2 עם רביבו ודוידה על הקווים וזהבי ותורג׳מן בחוד. אבל זה לא הזמן לניסויים כאלה וגם אין סיכוי שנראה את לאזיטיץ מוותר על המערך המוזר שלו. אז אם כבר מוציאים שחקן מהבוידם להרכב הייתי מעדיף את דוידה בשמאל ועידו שחר בימין מאשר את לאיוס/אדו/מדמון/תורג׳מן באגף. ואחרי כל החפירה הזאת, אין לי ספק שיעלה עם תורג׳מן באגף וזהבי באמצע. נתפלל שהפעם בניגוד לכל הפעמים הקודמות העונה זה כן יעבוד.
  5. נכתב אחרי המשחק מול ביתר ורלוונטי גם להיום
  6. 9 נגרים + 2 זרים מעל הליגה + מאמן
  7. אני לא מבין מה אתם מופתעים כמו כל העונה נגד הגדולות מחצית ראשונה אנחנו טובים, אם מכריעים את המשחק מנצחים, אם לא המאמן היריב עושה התאמות ולנו אין אחד כזה אז אנחנו הופכים להיות חסרי אונים. יצאנו בנס בלי הפסד.
  8. במיוחד שזה נעשה באופן לא מכבד 3 מחזורים לתום העונה. אגדיל ואעלה, אני חושב ששחר מעדיף שבכר יחתום במכבי ויחסוך לו חצי מליון יורו חוזה שבכר חתום עליו בעונה הבאה
  9. לא חושב שאחרי התבוסה בדרבי יש להם לוקסוס למכור. אבל עדיין יכולים לקבל חמישייה סתם כי הם גרועים.
  10. לא חושב שתיקו יגמור מנטלית את הסיפור. לשתי הקבוצות יש עוד 3 משחקים קשים ושתי הקבוצות ידעו שגם 9/9 יכול לא להספיק לאליפות. שוב אני אומר, ברור שאם יגמר בתיקו יהיה קשה מאוד, אבל זה ממש לא גומר את הסיפור.
  11. לא גומרת את הסיפור, אבל יהיה קשה מאוד
  12. מבחינה מנטלית מרגיש לי הפוך מדן ביטון כל הזמן מבקש את הכדור ומנהל את המשחק בניגוד לביטון שמביא מספרים ונעלם ל80 דקות
  13. מה עם פלקושצ׳נקו? שווה מכבי? נותן פלייאוף גדול
  14. הזדרז לחתום בחיפה כשהעונה עוד לא הסתיימה, בזמן שקין יותר מרמז שהוא לא ימשיך לעונה נוספת. אי אפשר לדעת מה היה קורה, אבל לדעתי אם בכר היה עדיין על המדף בסוף העונה, היה מקבל הצעה ממכבי. ואם לא, יכל לחתום בחיפה גם בסוף העונה לא היה צריך ללכת על הראש של דגו. וזאת לא חכמה בדיעבד, זה נאמר גם בזמן אמת. קארמה איז א ביצ׳.
  15. 1. טעות גדולה שלהם לפטר את בכר. בניגוד למה שחושבים יש להם בסיס טוב שעם חיזוק נכון היה יכול להתמודד שנה הבאה. (מוחמד, סבע, סברינה - שהוא חתיכת שחקן למרות הפתיחה הגרועה, מלמד, גולדברג, ג׳אבר, שימיץ שחוזר מהשאלה). פגיעה בבלם וחלוץ זר והם היו יכולים להיות לגמרי בתמונה. לכן חוץ מהשמחה לאיד אני גם שמח כי הם חירבנו לעצמם גם את העונה הבאה. 2. לא מביא את בכר אלינו. היה צריך להגיע אלינו העונה. העדיף לחתום שם (ועוד על הראש של דגו באמצע מאבק אליפות פתוח)? תפדל. אין שום סיבה שנהיה הגלגל הצלה של הקריירה שלו. שישב שנה בבית וילך לאמן בקפריסין. 3. חוסר הקלאס של הפיטורים האלה וההבנה כמה חיפה מועדון קטן וקפריזי - צריך לתת פרופורציה לכל מי שקרא לפטר את לאזיטיץ באמצע העונה (ואני חושב שהוא מאמן מאוד גרוע).
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.