-
Last visited
Content Type
Profiles
פורומים
לוח שנה
Everything posted by סלבה
-
מי איבד שם באגף? קצת נופלים על לוקאסן. לא משחק טוב אבל מגזימים.
-
רשמים מהניצחון על ב"ש בטרנר | חזרנו למגרשים ועם 3 נקודות סופר חשובות מטרנר
סלבה replied to Sawyer's topic in מדינת היהודים
החילוף של דוידה לדעתי מאותת לו שהוא על גבול ההרכב אבל חייב לתת פוש, לא כזה קריטי. משום מה מרגיש לי צורך לדבר על דור פרץ, אולי ישב הרבה זמן והתפוצץ. לא היה לו משחק מדהים, אבל העובדה שזה משחק לא מדהים שלו זה מטורף. אין לו תחליף, אני לא זוכר שחקן במכבי שעשה מה שהוא עושה על המגרש והוא תורם לכל מי שסביבו בקטע היסטרי. יפרוש כאחד מגדולי מכבי. -
רגל ימין של דוידה בקושי מסוגלת לשחרר פס מדויק של 5 מטר, איזה שתי רגליים? הוא עושה הכל עם שמאל.
-
לטב"ח יש שתי רגליים ברמה גבוהה, בשיאו היה יותר טוב מדוידה היום. אבל עקרונית כן, יכול לשבת על המשבצת שלו במכבי שנים קדימה.
-
המשחק המרכזי הוא של צ'רלטון שמחזיקים בכל הזכויות, והם מוכרים לערוץ הספורט אותו ועוד משחק (שניים?) בכל מחזור. הם פשוט רוצים לשמור על המודל של חבילת ספורט בתשלום, ולא לפתוח ערוץ בחינם. כאן 11 אני מניח שלא יוציאו סכומים כאלה על ליגת העל (לא מסתדר גם ציבורית האמת). החלום הוא שיקנו את ערוץ הספורט ויעשו לו מתיחת פנים.
-
צהוב שני לגורדנה שלא נשלף.
-
5 על 3, אבישי כהן הולך לבד ובועט. איזו החלטה גרועה אלוהים.
-
Nothing but leg, אין צהוב. איזה שופט זוועה הוא, בן זונה. בלי אבא אורז משלוחים לוולט בילואו.
-
לא מספיק מדברים עליו, אבל הוא עושה עבודה היסטרית בינתיים. גם ברמה הקבוצתית וגם ברמה פרסונלית. יוריס זה אובייס, אבישי כהן זה סימן שאלה כי לא היה פה תחת מאמן אחר, אבל קניקובסקי נגיד עושה רנסנס מבינוניות מפוארת לבורג משמעותי, דור פרץ נהיה אפילו יותר טוב ממה שידענו עליו.
-
אני לא יודע איזה מהגולים של זהבי יותר מרשים. הגול השלישי זה של מפלצת כדורגל, באיזה נונשלנט הוא הכין לעצמו לכיוון אחד ובעט לשני, מכונה.
-
ההגנה לא באמת כזו רעה, ניר ביטון באמת מזעזע, נתן מחצית שנייה פידלפית. שני שערים עליו ישירות זה מחריד. קיקו נראה נחמד מאוד, נתן כמה נגיעות יפות, הכי בולטת החזרה מעולה בדאבל פס לדוידה (שגם נראה טוב אבל היה חייב לסיים ברשת בסוף). כשיש שחקנים כאלה יחד עם מילסון ותורג'מן, יונתן כהן לא באמת צריך לשחק, זה לא להאמין כמה שהוא גרוע.
-
מוסקרה לא יכל לעצור את הכדור הזה בחיים.
-
ניר ביטון ליצן אמיתי.
-
העזיבה של חלאיילי לקניקובסקי שם זה הבנת משחק מזוויעה.
-
בריבו הוא חלוץ בפיפא שהוא הפוסי של אלכס האנטר, כולל הפרצוף.
-
תורג'מן לבד מול ארבעה של רומניה לפניו: "יש רק אחד מולו! לך עד הסוף!!!"
-
אחד הדברים הכי שורטים זה לבדוק ציונים וסטטיסטיקה של השחקנים ולהשוות לתגובות של הפרשנים בארץ. אפס קשר למציאות. מדברים על חלאיילי כמצטיין היום, לבחור אין כמעט פעולות מוצלחות היום ובכל אתרי הסטטיסטיקה מדורג הכי נמוך בנבחרת. אין לי שום דבר נגדו אבל מה זה הגניבת דעת הזו?
-
בול חאן יונס
-
בשולי הדברים - שיחקנו באחד האצטדיונים היפים בעולם. מופת ארכיטקטונית.
-
מאכזב, אבל לא הייתי ממהר להיפטר ממנו. הוא נראה מאוד לחוץ בריאיון כששאלו אותו את זה, ואני חושב שהוא ממש לא רוצה כותרות על זה (ועל כל נושא שלא קשור לכדורגל פרופר כנראה) באירלנד. בסוף מדובר במדינה בה הקונצנזוס הוא ממש לא בעדנו, עד שעצם זה שהוא עובד בישראל עורר סערה קטנה, והוא דמות מאוד ציבורית ומוכרת שם. זה מעוות לחלוטין, אבל זו המציאות. אשתו, דמות פחות ציבורית שם, התבטאה בנושא לפני חודש. אני מאמין שהוא לא רחוק ממנה.
-
תפיל אחת על איראן, תקבל 5 ברחבי ישראל. לאיראן יש בנות ברית שהן מעצמות. כל תרחיש שמערב פצצת אטום יהיה יריית הפתיחה של מלחמת עולם גרעינית.
-
אתה לא באמת יודע מה אני עושה.
-
לא הייתה בתולדות המדינה מלחמה עם יותר עירוב פוליטיקה, אי אפשר להימנע מזה וזה חלק מאוד משמעותי בכל המצב הזה. הרצון להתנתק מזה לא ברור, זה חלק מהעניין.
-
תגובה בוגרת? האר את עיני. בסוף הנתונים בשטח מאוד מאוד מאוד לרעתו. רק שטוף מוח יטען אחרת. בכל מדינה מתוקנת אנשים מתפטרים מתפקידם על סטטיסטיקה כזו. לא מעניין שיש רציחות בקרב אוכלוסיה של 20% מהמדינה שחיה גם בקרבנו ועלולה להפוך לזרוע טרור מבפנים. הגיוני וסביר, אין ספק. אני גם אספר לך סוד - לא כל הערבים הם נאצים תומכי חמאס. יש, לא מעט אפילו, כאלה שמשתלבים בשוק העבודה הישראלי, לא תומכים בשום צורה בטרור, משלמים מיסים, אפילו כאלה בצבא. אלימות היא בהחלט נורמה באוכלוסיה מוסלמית דתית, זו בעיה עולמית, אבל יש גם ערבים נוצרים ומוסלמים חילוניים, שהם אנשים לגמרי רגילים, ובחיפה למשל יש להם שכונה שהייתה חודש בסגר עצמאי (לא בהוראת הרשויות, פשוט המציאות) כי בן גביר התותח ששולט במשטרה הזניח לגמרי את הלחימה במשפחות הפשע שם שהפכו את החיים שם לסרט אימה. הוא לא מסוגל לנהל שום דבר החלאה הזה. ליצן על, כל החלטה שלו וכל התבטאות שלו הן מבוכה עצומה למדינה. הדחיפה שלו לערוץ 14 והסוגייה ההזויה והמבאישה סביב יו"ר הדואר הן ביזיון שאי אפשר לתאר. למי שלא יודע - קודמו של קרעי, הנדל, שעשה עבודה מצוינת כשר תקשורת, מינה יו"ר חדש לדואר ישראל, מישאל וקנין. לפני כניסת וקנין לתפקיד הדואר היה בהפסדים קבוע, כמעט 2 מיליארד שקל בשנתיים - תחת וקנין עברו לרווח של עשרות מיליונים בשני רבעונים - תותח על, עבודה מצוינת, ייעול חסר תקדים במהירותו של גוף ציבורי שהיה קן של ג'ובים לעסקני הליכוד ששדדו את המדינה, אין הגדרה אחרת. קרעי ודודי אמסלם החליטו להדיח אותו אחרי חצי שנה של הממשלה, כשהרקע הוא, כנראה, חוסר הנכונות לחלק ג'ובים שוב. וקנין עתר לבג"צ וההדחה הוקפאה בינתיים, הממשלה צריכה לספק נימוקים. ולא תגידו שמדובר באיזה סמולן - ימני, דתי, מזרחי יליד אשדוד, על פניו כל מה שהליכוד מחפשים. פשוט לא מושחת דוחה אלא איש עשייה ומצוינות שמחזיק ברזומה איכותי. כי מעצר מנהלי המוני בשטחים בריבונות ישראלית מלאה זה אסון מסוכן (מי אמר שלא יופעל על אזרחים מהשורה?) וכלי עצלני שמעיד יותר מהכל על חוסר היכולת לנהל בצורה נאותה. שליטה בהפגנת כוח היא מפלטו של הנבל, כחלק מציבור שממש לפני המלחמה מחה על דבר כזה אתה אמור לדעת.