Jump to content

סלבה

משתמשים רשומים
    57
  • Last visited

Everything posted by סלבה

1. משהו הזוי במספרים שלך. הם יצאו מהגבולות..
  2. יש אוהדי באר שבע שגם בטוחים שהמספרת של בוזגלו מרשימה יותר מזו של יצחקי. מעניין מה יש באוויר בנגב..
  3. בוזגלו צ'וקר אפילו בבאר שבע. במשחק מול הפועל ובמשחק מול חיפה שלהם אני לא זוכר ממנו כלום.
  4. הם ממש לא דומיננטיים באירופה בכדורסל. שתי הזכיות שלהם היו סוג של גרסה בינלאומית לאליפות של חיפה בכדורסל, והשנה זה ריאל מדריד וכל השאר..
  5. בוזגלו בשלישייה?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
  6. ב-20 השנה האחרונות אוליפיאקוס רגל הפסידה פחות אליפויות ממכבי סל. השם האמיתי של סטאלוס (ההוא ששר עם אורן חן, שזה ההוא ששר עם סטאלוס) הוא שמעון מזרחי. הכל מתחבר עכשיו..
  7. השאלה המתבקשת - אם כל אחד צריך לכתוב פאקינג 100 מילים בפסקה על הקשר למועדון והפורום, איך לעזאזל הרוב שם מתנסחים כמו ילדים מחוצ'קנים?
  8. אשדוד לא ירדו ליגה כקבוצה מאוחדת. היחידה יחד איתנו. אבל כן, בגדול אתה צודק..
  9. בפורום של חיפה יש קטע ענק. יש להם דירוג לכל משתמש, כנראה לפי מספר הודעות או וותק, לא יודע. הם מסמנים את זה בנקודות, ויש כינוי לכל דרג, וכל אחד מהכינויים יותר מביך מהשני: "שפם בר מצווה" "מוכר. חימוצים" "ממתק" "בכורסא עם מיכאלסקי" זה מעבר לרמת FXP..
  10. אני דיי בטוח שפעם אמרו שזה לא צולם..
  11. הגול של רוני בדרבי של מנצ'סטר. אין מצב שזה רק אני..
  12. לא היה, אחרי בדיקה. טיבי שבר את הנבדל..
  13. אלים לא כובשים שערים.
  14. לוקח את המילים חזרההההה!!!! סעמק!
  15. לא. הבן של פריצה.
  16. בשנתיים מכבי החתימה את שני המאמנים הכי טובים שאימנו פה (עם כל הכבוד העצום לג'רי, קשטן, דוביד, גרונדמן, שפר, שניאור וכו'). יורדייייי יורדיייי, שלא ייגמר לעולם!!
  17. זה נראה כמו מערך שלושה בלמים כשראדי בימין וזיו בשמאל.
  18. 70% משנות קיומם הם דשדשו בין הליגה העליונה לליגת המשנה, ועד לפני 30 שנה היה להם גביע בודד. משהו כמו סכנין. אבל ב"DNA" שלהם הם מועדון עצום, מפלצתי ומפחיד.
  19. אני חושב שהוא התכוון לזה שאתה לפעמים עושה רווח פעמיים אחרי נקודה. זו לא צורה תקנית, אגב.
  20. אם גוזלן ב-30 הראשונים, איך זה שמרגוליס ואלטמן בקושי במאייה?
  21. יש לך חתיכת חור בהשכלה אם לא ידעת מי זה יוזביו. בפורטוגל הוא כמעט כמו מראדונה בארגנטינה. עד שהוא שיחק הנבחרת בפורטוגלית לא הייתה משהו גדול. הוא היה פורץ דרך לא רק עבור הכדורגל הפורטוגלי, אלא גם עבור כדורגלנים אפריקאים. לא זכיתי לראות אותו משחק (אני מאמין שרוב הפורום, אם לא כולו, לא נולד כשהוא פרש), אבל אם אומרים על אדם שהוא נמצא בשורה אחת יחד עם פלה, מראדונה וקרויף, כנראה שהוא היה שחקן ענק. ורק אתקן אותך - ההישג הכי גדול שלו היה זכייה בגביע אירופה לאלופות, אחרי ניצחון של בנפיקה על ריאל מדריד ששיחק בה אחד בשם אלפרדו די סטפנו (אפרופו ענקי כדורגל). ההגעה לחצי הגמר במונדיאל 66 גם עצומה, כאשר הוא היה מלך השערים באותו טורניר. עשה לעצמך טובה, תגגל את השם ותחכים טיפה. הזלזול הזה הזוי ומטומטם. זה כמו אדם שלא שמע על פרדי מרקיורי ואז אומר "וואלה, לא נראה לי איזה אחד גדול במיוחד במוזיקה".
  22. יש הבדל בין יורגן קלופ, או אוסקר לצורך העניין, לבין איך שנראה בנאדו. קלופ ואוסקר אמנם לא מגולחים, אחד מהם נראה כמו חבר בלהקת רוק קטנה שמופיעה במועדונים אפלים, אבל יש אסתטיקה מסוימת בלוק שלהם - שיער מסודר, גם אם ארוך, מראה עירני וכו'. בנאדו נראה מסומם, יש לו רעמת שיער בלי טיפת סדר, הזיפים שלו נראים כמו של עובד מפעל קשה יום והוא נראה כאילו הוא לא ישן יממה שלמה. אדם שאחראי על אנשים צריך לשדר ייצוגיות, בנאדו רחוק מזה.
  23. חחחחח לא חשבתי על זה.. אבל בכל זאת..
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.