Jump to content

סלבה

משתמשים רשומים
    57
  • Last visited

1 Follower

About סלבה

• Birthday 16/02/1988

Recent Profile Visitors

3,175 profile views
  1. בשולי ממש: יחזקאל תמיד הראשון לחבק את הכובש ע"ש בניון. הוא גם מחייך ממש וזה נראה מאוד אותנטי. אחלה גבר. לא בשולי: דור פרץ הוא השחקן הכי טוב בליגה.
  2. עושה רושם של 3-5-2 בהגנה ואסנטה עולה למעלה בהתקפה הופך את זה ל-4-3-3. מדמון יכול להיכנס מאוד נחמד למערך כזה אגב, צד שמאל שנכנס פנימה, הוא יותר מוכשר בזה מתורג'מן שבאמת עדיף באמצע, אז אני מאמין שנראה הרבה רוטציה בין זהבי ותורג'י ומדמון יראה דקות בצדדים.
  3. אבישי כהן הוא מהחלשים ששיחקו במדי מכבי באירופה, והיו לא מעט ליצנים.
  4. לא צריך להפריש את 21, צריך לתת לדור פרץ לחלק ב-2.
  5. הפרישה הכי חיננית בוגרת שראיתי בחיי, תם עידן במכבי. אנשים כמוהו לא משחקים כדורגל בישראל.
  6. אני לגמרי יכול להבין אותו אם יפרוש, אבל זה מרגיש שיש לו עוד מלא לתת. הוא כנראה לא ישבור את השיא של מזרחי, אבל הוא כן יכול להיכנס בקלות לחמישייה הגדולה של כל הזמנים ועל הדרך לעקוף את שפיגלר גם פה. הוא יכול לזכות בעוד אליפות, יכול להגיע לעוד שלב בתים אירופי (יותר מהקונפרנס), והוא יכול לחנוך שני חלוצי עתיד.
  7. מחמאה למתכננים - המרפסת ביציע הכבוד היא גן עדן לחגיגות. זה לא ייחודי, אבל זו תוספת טובה. בכלל הרעיון של חזית פתוחה היא מעולה, כן יכלו לבצע את זה טוב יותר, אולי לתת לזה קצת יותר אופי.
  8. בדרום ומרכז אמריקה יש מקומות שמבדילים בין סוגי כוכבים - גדלים וצבעים שונים, והאמת שזה נחמד. תחשבו על כוכב כחול כאלופה מכהנת, מגניב.
  9. זורק רעיון סוטה - אצטדיון רמת גן. חרא מזוקק, אבל בעיקרון אפשר לארגן שם במה וכניסה של 60 אלף איש בערך, אולי אפילו יותר. זה היה הבית של מכבי, אסור לשכוח.
  10. זה כנראה הסיפור הכי טוב שקראתי בפורום, איזה מלך הוא. זה מעודד ממש. ישמע קלישאתי, אבל אני באמת חושב שהדרך למעלה במקצוע נעוצה בלהבין שאתה למטה. אגדת כדורגל או לא, הוא מאמן רוקי שהגיע למועדון גדול תובעני שנתן לו צ'אנס, והוא לגמרי מבין את זה ומעריך את זה ולא מתייחס אלינו כמו ילידים. גם מנספורד כזה (ישב עם אוהדים לבירה), גם סוזה ופאקו היו כאלה. זה כיף. בא לי שימשיך עוד עונה עוד לפני, עכשיו במיוחד.
  11. סבוריט חוטף ובצדק אבל זה לא פחות על משפתי, לא יודע לצאת.
  12. באש ובמים של חנן סביון וגיא עמיר כיפית מאוד. הם גם יוצרים אדירים וגם משחקים טוב שזה ממש נדיר פה. הביקורות די קטלו ולא ברור למה.
  13. דן ביטון לא יכול לראות יותר דקה במכבי. זה חילוף מזוויע, אבל גם הוא ספציפית פשוט טייל על הדשא. שחקן בלתי נסבל, להפועל חיפה.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.