Jump to content

P.Maldini

משתמשים רשומים
    130
  • Last visited

3 Followers

Recent Profile Visitors

4,806 profile views
  1. מכבי אני בטוח שתרצה, יוריס לא כל כך. מקווה מאוד שישאר.
  2. שערי ליגה בהשאלה הראשונה ללאומית: יונתן כהן: 11 ב31 משחקי ליגה מתן חוזז: 10 ב25 פארפה: 4 ב26 אורי עזו: 7 ב15
  3. אם חס וחלילה הפציעה של שחר חמורה כמו שנראה, מעניין יהיה לראות איך לאזטיץ יסדר את הרוטציה. סטואיץ קשר אחורי? ניר ביטון? (חס וחלילה) מדמון ישחק הרבה יותר "כ10" מה שיפנה את ארבעת הקשרים שלנו לעשות רוטציה על 2 עמדות במקום 3?
  4. איכות הבעיטה של פטאצ'י פחות מטרידה אותי, הרבה יותר חשוב שילמדו אותו מתי לבעוט. כי בסרטונים רואים לא מעט מקרים שהוא בוחר לבעוט מדונם וחצי. לעבור שחקן ולתת פס, משם נתקדם.
  5. בסוף מנספורד זה לא יצחקי לדעתי
  6. 26.9 בראגה חוץ 29.9 טבריה בית 3.10 מיטלנד בית 6.10 נתניה חוץ 24.10 סוסיאדד בית 28.10 ביתר חוץ 7.11 אייאקס חוץ 10.11 סכנין חוץ 28.11 בשיקטאש חוץ 2.12 ריינה חוץ 12.12 ריגה בית 16.12 קטמון חוץ זיינו את אמא שלנו
  7. מדמון 1.6 פטאצ'י 1.6 סטואיץ 1.2 לאיוס 900 אסנטה 600 יחזקאל וסיסוקו בחוזים יפים החלון היקר בהיסטוריה? אחלה מיטש ואחלה מנספורד
  8. פחות כיוונתי לאיבודים בבילד אפ, אלא לזה שאנחנו פחות רואים את הבורות באמצע של שנה שעברה. היום זה כן קרה פעם או פעמיים, אבל באוברול מרגיש פחות מופקר.
  9. גול רביעי מקרן בחמשת המשחקים האחרונים. אחרי ששנה שעברה הוא היה נראה בלתי חליף, מרענן לדרוס בלי יוריס. לוקסוס. מתחילת העונה מכבי נראית הרבה יותר מסודרת מבחינה הגנתית מאשר בעונה שעברה. בנתיים אנחנו עומדים על 5 שערי חובה ב9 משחקים רשמיים, שלפחות שלושה מהם ממכירות אישיות שאני רוצה להאמין שיצטמצמו. פעולה חריגה של מדמון בהשתלטות ובפצצה לרשת, נהנה ממנו.
  10. לפי הדיבור בדרך החוצה, אבל נחכה למשהו יותר רציני משמועות
  11. ביטון טעות בעיני, עם כל השנאה אליו בפורום הוא אחד השחקנים שכן יכול לעלות מהספסל ולעזור לפצח בונקר (כרגע לפחות, הרבה יותר מאדו לצורך העניין) בהנחה שזה ההרכב והספסל, עדיין חסר אחד בסגל.... מי שכחתי? אולי סטואיץ? משפתי, יחזקאל, אסנטה, שלמה, זאדה, סיסוקו, דורפ, גבי, דוידה, זהבי, לאיוס מליקה, נחמיאס, רביבו, יוריס, שחר, מדמון, אדו, תורגמן
  12. למבינים מה הסיפור עם אסרס (ספסל) וזפרני (לא בסגל מתחילת העונה)?
  13. איך בא לי כנף זר אכזר
  14. מאוד, מקבוצה שאנחנו רואים שמתקשה להוציא כסף. אני חושב רק על 1 מ3 אופציות שונגו מת סירוטה בלוף מוותרים על כנפיים יקרות והולכים אול אין על ה3-5-2 קונה כל אופציה
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.