yuvaltenne
משתמשים רשומים-
Last visited
-
מחפש מנוי למזרחי עליון ממי שלא מחדש מכרתי את שלי שנה שעברה בגלל הצבא והשנה יותר מסתדר לי להגיע 0547466131
-
מעוניין לרכוש מנוי למזרחי עליון ממישהו שלא מחדש 0547466131 יובל.
-
אהלן אני לוחם שסוף סוף יוצא שבת שיש מכבי מחפש כראיס למשחק מול בש למזרחי עליון 0547466131
-
מחפש כרטיס לדרבי לאוהד שבשנת שירות עדיפות לשער 11 פלאפון - 0548020359
-
השגתי לצפוני אז אני מוכר את הדרומי שלי ב150 שח פחות ממחיר עלות מי שרוצה- 0547466131
-
מחפש מנוי לשער 8 או 11 ממש חשוב במי שיש לו שישלח בפרטי הודעה .. תודה.
-
מחפש מנוי עדיפות ל11 או 8 תכתבו בפרטי
-
מחפש מנוי לשערים 11 13 או 8
-
מחפש דחוף מנוי לאחד מן השערים בשביל אבא שלי.. שלחו פרטית למי שיש
-
היציע המהמר - מחזור ראשון של פלייאוף 2013/14
yuvaltenne replied to מנש שער 11's topic in מדינת היהודים
הפועל באר שבע - בני סכנין 1 קרית שמונה - מכבי חיפה X שאלת בונוס א - הפועל באר שבע שאלת בונוס ב - אחמד עאבד שאלת בונוס ג - חלאילה שאלת בונוס ד - ברדה -
הפועל רעננה - הפועל באר-שבע, שבת ב 17:00, איצטדיון נתניה 2 הפועל חיפה - מכבי פ"ת, שבת 18:00 קרית-אליעזר . 1 בני-יהודה - עירוני קרית-שמונה, שבת 19:00, בלומפילד. X הפועל עכו - עירוני אשדוד, שבת 19:00, עכו. 2 בית"ר ירושלים - בני סכנין, שבת 19:30, טדי. 1 הפועל ניר "תרדו כבר ליגה" רמת-השרון - מכבי חיפה, ראשון 20:15, גרונדמן. 2 שאלת בונוס א- בני יהודה
-
תעתיקו לפייסבוק חשוב שהרבה יראו
-
יום שבת: מכבי פתח תקווה - בני סכנין-X הפועל עכו - בני יהודה-2 הפועל רעננה - מ.ס אשדוד-2 בית"ר ירושלים - עירוני קרית שמונה-1 יום ראשון : הפועל תל אביב - מכבי חיפה-X יום שני : הפועל באר שבע - עירוני ניר רמת השרון-1 שאלת בונוס א : מתייחסת לכל המשחקים למעט המשחק של מכבי ת"א 4. מה זה הסעיפים ההזויים האלו? אף אחד מהם לא יתקיים. 3. במשחק יהיו יותר קרנות מאשר במשחק המרכזי
-
יום שבת : רמת השרון - הפועל עכו 2 מ.ס אשדוד - הפועל חיפה X בני סכנין - הפועל באר שבע 2 עירוני קרית שמונה - הפועל רעננה 1 בני יהודה - הפועל תל אביב x יום שני : מכבי חיפה - בית"ר ירושלים 1 בונוס א ג. לפחות שני שחקנים יכבשו צמד או יותר בונוס ב ד. עזוב אותי מהימורים , אף סעיף לא התקיים. תן לי לשיר גם בתקופות הכי קשות ולהנות מהמשחק.
-
שידור לפלאפון?