Jump to content

HeN

משתמשים רשומים
    15
  • Last visited

1. אני חושב שמקום שני נגיד חמישי ומקום שלישי יהיה נגד מקום רביעי (מתאר לעצמי שזה הכי הגיוני)
  2. 206זה שלנו? יש אפשרות לעבור משם ל201-204?
  3. גם אח שלי לא קיבל הודעה, הוא הלך לשם בכל מקרה ומסתבר שהוא היה ברשימות בכל זאת.. כנראה ההודעות לא הגיעו/לא נשלחו לכולם
  4. יהיה באפליקציה של ספורט1?
  5. יש שידור לטלפון?
  6. בדרך לאצטדיון הבנתי ששכחנו את 2 המנויים שלנו בבית, יש דרך להוציא מנוי חדש או כרטיס למשחק דרך הקופות או איכשהו באצטדיון?
  7. מישהו יודע מתי השחקנים נוחתים? נלך לעשות להם קבלת פנים מחר
  8. מתאספים בבר שנקרא zephyr bar ברחוב michalska 13,praha1 זה קבוצה של הרבה אנשים שנפגשים בבר לשתות לשחק beer pong ובגדול לדפוק את הראש, השתייה חופשית עד 10 וחצי כלולה במחיר של הכרטיס ללא הגבלה, ב10 וחצי יוצאים משם כולם ביחד למסיבת יאכטה עד איזה 1-2 ומשם הולכים לאפטר פארטי עד הבוקר, נשמע כמו לילה ממש מעניין, אנחנו יוצאים לשם עכשיו מקווים לראות עוד ישראלים
  9. אנחנו מתארגנים קבוצה קטנה למסיבת יאכטה היום בערב, אם מישהו רוצה שעתיים שתיה חינם באחד הברים, משם ליאכטה לעוד שעתיים מסיבה ואז חוזרים לעיר למסיבה עד הבוקר
  10. המזג אוויר באמת אחלה, חולצה קצרה לא צריך יותר.. המחירים של הבירות פה ברצפהה 7 שקל לבירה במועדון, היינו היום ב2 מועדונים באולד טאון דווקא היה אחלה, מלא אנשים.. אפשר להתארגן על איזה בר מחר נלך לראות את המשחק
  11. יש איזה התארגנות לשבת באיזה בר? איפה כולם נמצאים? בואו נשתלט על העירר
  12. תודה רבה אנשים טובים אתם לא מבינים באיזה חור אני ? שיהיה לנו בהצלחה ??
  13. אחלה אתם, תודה רבה !!
  14. לטובת אנשינו בקצוות תבל? ??
  15. יש משהו לפלאפון?? אני נרקבב פה בשמירה
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.