snufkin
משתמשים רשומים-
Last visited
-
נושא מעקב אחרי ערן זהבי עד שיחזור למכבי
snufkin replied to השני למאי תשעים ושמונה's topic in מדינת היהודים
חותם עכשיו על איזור ה 17 שערים, היום יש גם את יובאנוביץ שישלים אותו ויכל מאוק להיות שגם יבקיע יותר ממנו. זהבי זה גם יתרון מקצועי גדול למשחק השוטף, בחכמת משחק ובתנועה שלא שייכים לרמה של הליגה, בנוסך לאופי ולאיך שהוא יכל להיות מודל לצעירים -
עדיף כישלון מפואר, מחלומות במגירה (בטח בכדורגל) -
פאקו (אמר בעצמו בראיון) הציב תנאים לרכש כתנאי להישארות, הפרדה לא היתה יוזמה בלעדית של מכבי. אם הוא לא היה מציב תנאים הוא היה נשאר (והוא צדק)
-
נושא מלפפונים רשמי לקיץ 2022/23 - יתר הליגה ע"ש אייל גולסה
snufkin replied to פנחס שוף's topic in מדינת היהודים
שחקן טוב אברהם, פוטנציאל להתפתח לטופ -
אבל הטענה שלך לא מתחברת גם לפנטזיה הכי גדולה של הרכש, הרי גם במקרה הכי אופטימי יגיע זהבי, יגיע ביטון, יגיעו זרים לכנף ומגן/בלם. לא מבין מה הבעיה כאן? אתה מתאר כאילו בונים סגל לא מאוזן, כאילו מביאים 5 שחקנים לעמדה אחת אבל זה לא המצב ובטח שלא יקרה אם איש מקצוע כמו איביץ יהיה כאן. גם בקיץ הראשון של איביץ עשינו לא מעט רכש. אין ברירה ואי אפשר לשדרג קבוצה בצורה אחרת. -
הבעיה של הגלאקטיקוס היתה אגו ושחקנים מובילים באותה עמדה שדרכו על האצבעות אחד של השני, וגם מאמן חסר יכולת שליטה בהם. ברקו דווקא הגיע בכושר לא רע בכלל, אני עוד זוכר משחק ראשון שלו בגביע הטוטו שהוא היה מדהים. בשלב מסויים נגמר לו החשק והוא נסע לדבר עם התנינים. רוסו גם היה אחלה ואפילו נתן תחת בהגנה. אין מה להשוות לזהבי שבא בכושר מצויין ושמוסר העבודה שלו שונה לגמרי מכל מה שישראלי, וביטון שלא דורך לאף כוכב על ההצבעות אלא חיזוק של ניסיון להגנה ואיביץ? הוא בדיוק הפוך מגאלקטיקוס, אצלו מי שטוב משחק ולא משנה איך קוראים לו, שום כוכב לא יהיה מעליו. -
יש לו חוזה לעונה הבאה, גם אם לא יאריך אני מאמין שיהיה כאן (אלא אם תגיע הצעה מטורפת). חייבים אותו לכנף, אין משהו אחר
-
לפי מקורבים, זה הכיוון. יש לו הצעות לא רק מארה"ב וברזיל, גם מאולימפיאקוס. הייתי משאיר את פריצה, בהגנה 3 זרים: בלם, מגן ימני, סבוריט. גויאגון בכנף. תהיה לנו בעיה בכנף השניה או שנמצא פיתרון ישראלי (באיה/קניקובסקי/כנעאן/סייף)
-
אחרי שהבנו שזהבי כנראה לא יגיע, הייתי משאיר את פריצה
-
הפעם באמת האמנתי שיגיע -
חבל.. היה קרוב. נמשיך עם יובאנוביץ ופריצה -
לא משהו דרמטי. הטקסט הרגיל עם התלונות על זה שלא הודיעו לו עדין אם ממשיך או לא וכו' והוסיף גם תלונה על זה שגורמים בהנהלה לא מדברים עם התקשורת
-
בחיים לא של פרץ. 3 שחקנים מקיפים את ויטור ומצלמים אותו נוגח
-
משחקים בהליכה ביתרון מספרי, נאיבים, סופגים מכלום. זיפור העונה. הדבר שהכי חסר לנו הוא וונריות ומכביסטיות
-
טפו טפו אבל נראה שהקניה של יובאנוביץ ב 1.9 היץה מההחלטות הטובות כלכלית (ומקצועית) שנעשו במכבי בתקופת מיץ'