Jump to content

הנדון

משתמשים רשומים
    342
  • Last visited

5 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1. היו אירועים כבר במהלך השבוע איך לא היו ערוכים לזה ויותר גרוע הסתכלו מהצד
  2. מה לא נכון? קצבאות ילדים, ביטוח לאומי וכל הדברים זה גם ערבים מקבלים כמו חרדים תראה כמה אחוזי הצבעה יש שם לש"ס כי הם יודעים שחוקים שחלים עליהם תופסים גם לגבם. הם עוזרים להם יותר מאשר מה שמפלגות ערביות עושות. כספיים לתשתיות זה בשביל חלוקת ג'ובים ומכרזים לאח והבן דוד בגלל זה עדיין יש להם נהרות ביוב בכל כפר למרות התקציבים.
  3. מצלמה בשידור חי על הדאם (הכי קרוב שאני אגיע לשם סעעמק)
  4. ראינו כמה זמן החזיקה הממשלה הזאת, אתה באמת היית רוצה ממשלה עם ערבים בזמן מלחמה או באופן כללי? מה גם שערבים וחרדים מבחינת חליבת כספי ציבור זה אותם חוקים ועוגה תקציבית בגלל זה הרבה מהמגזר מצביעים לש"ס. אם היה אפשר להקים ממשלה בלי חרדים וערבים שתחזיק זמן היו עושים את זה מזמן.
  5. דוידזאדה בפתיחת עונה הכי טובה שלו במכבי מאז שהגיע זה קשור למאמן לא לשחקן כזה או אחר.
  6. לא בדיעבד כבר אומרים את זה הרבה זמן, לא מבין למה הוא מפחד משילוב של תורג'מן ומדמון ולתת לגבי ודור מנוחה לפעמים.
  7. אם הם מחמיצים הרבה גם לא יקרה כלום אם ישבו קצת בצד לנוח או להתאפס זה תפקיד של המאמן לזהות בעיות ריכוז, לא יקרה לו כלום אם ינסה דברים חדשים.
  8. זה הפסדים נטו על מאמן אין מה לערבב פה דעת, אתה כל העונה בחוסר מזל עם החמצות? זאת לא סיטואציה שזה משחק אחד פעם בכמה חודשים שמחמיצים כמו מטורפים ואף כדור לא נכנס, יש הפסדים לקבוצה בעשרה שחקנים אחרי שאתה מוביל ואחד לקבוצה אולי הכי חלשה בליגה. אם משחק נגד בית"ר יכול לקרות אחת לעשור (מאמן שבאירוע אפילו לא היה מתקרב להפסיד) אז שבוע אחרי אתה לא יכול להפסיד ככה לקרית שמונה, חילופים מוזרים זה נטו עליו גם לא יודע מה הוא רוצה ממדמון.
  9. ואם ברוב המחציות השניות שלנו נראינו אפילו עוד יותר גרוע אז באשמת מי זה?
  10. התייאשתי ממנו ומאמנים שמפחדים לעשות שינויים ולא יודעים לקרוא משחק
  11. כמה אני בדיכאון של להגיע לחניה בעבודה והדבר הראשון שקופץ עליי זה אוהד בית"ר שאני אומר לו אמן תיקחו אליפות בשביל שלא יאכל לי תראש ויעזוב אותי לנפשי על הבוקר.
  12. @car.garsia רק אם אפשר להחליף שם של נושא, אני נכנס לפורום ועוד יותר בדיכאון
  13. איפה מציפים להם את הכתבה זיכרון קצר צריך להזכיר להם https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-25/1,1,9,0/208424.html
  14. איפנה מציפים להם את הכתבה? https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-25/1,1,9,0/208424.html
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.