AVIKUK12
משתמשים רשומים-
Last visited
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
-
מה עשה בחיפה חוץ? 3 מצבים שלנו מתוך 4 שהגענו אליהם במשחק זה נטו דן ביטון המסירה לפנדל הראשון, המסירה לפני המסירה בפנדל השני(בלי המסירה שלו אין פנדל) והמסירה לרוחב שהשאירו לערן. חוץ מהמצב בסוף שהוא כבר לא היה על המגרש שדור תורגמן בעט לידיים של כיוף כל המצבים בסמי התחילו מדן ביטון.
-
לנימני במכבי בכל המסגרות 219 גולים, ערן עם 190 חסרים לו 30 גולים לעבור אותו בכל המסגרות במכבי, אם ימשיך עוד עונה סבירות לא רעה שזה יקרה.
-
באמת שאני לא מבין מה רוצים מרובי קין, לוקח פה אחלה של אליפות, אם ינצח את 2 המשחקים שנשארו הוא משיג יותר מסוזה, ורק 2 פחות מהאליפות השניה של איביץ. כל זה בזמן שבסגל שלנו יש 5-6 שחקנים שלא מתאימים למכבי שאנחנו שואפים אליה, כל שחקני ההגנה (אפשר להתווכח על רביבו) ודוידה זה גם לא שחקן שאני חושב שמתאים להרכב במכבי שאני שואף אליה. בנוסף ערן בחצי עונה שניה שכמעט ולא תרם בה כלום, ועוד לקחו לנו את מילסון לחודש, ולא סתם חודש כמו אניימה שפספס 3-4 משחקים בזמנו, הוא פספס 9 משחקים כי שיחקנו שם כל שבוע שני משחקים. נכון היה יכול לנהל קצת יותר טוב את הסגל ואת החילופים ב3-4 משחקים ספציפיים, אבל זה לא שסוזה לא עשה טעויות בחילופים(שלום זהבי נגד באזל ונגד מכבי פת ביתרון 2-0) או שאיביץ לא טעה, לא נקבל מאמן מושלם. אחלה אליפות, שיביאו לו שחקנים טובים, יש מקום ל5 זרים, תחשבו איך הקבוצה תראה אם יהיו שוער מגן ימני ו2 בלמים נורמליים, קיצוני טוב ואז המחליפים הם כל השחקני הרכב מעכשיו כולל דוידה. קיצר אחלה קין שמנספורד יתחיל כבר להחתים שחקנים
-
לא, שחטאר וזאגרב לקחו אליפות רשמית. מתחילים מסיבוב 2, נהיה מדורגים כל הדרך כולל בפלייאוף. ואם עושים בתים באלופות נהיה דרג 3 (לא כל כך רלוונטי העונה כי בגלל ששינו את השיטה מקבלים 2 יריבות מכל דרג)
- 2,332 תגובות
-
- אירופה ליג
- אירופה
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
מאיזה אתר אתם מביאים את המעודכן?
- 2,332 תגובות
-
- אירופה ליג
- אירופה
-
(and 1 more)
Tagged with:
-
שנה שעברה בסמי נגדנו (רדיוס) הגיע להם פנדל שהם לא קיבלו
-
תגידו, מה הטעם בלהחרים משחק שגם ככה יגיעו אליו 15000-20000 אוהדים? איזה אפקט יהיה לזה? היציעים שהטלוויזיה מצלמת יהיו כמעט מלאים, למה לא להחרים את הדרבי? שם באמת ישימו לב אם לא יגיעו אוהדים שלנו (ויש לי ניקוד כמעט מלא אז כרטיס לדרבי אוכל לקנות, אבל הייתי שמח אם היינו מנסים להחרים במשחק שבאמת אולי יתן משהו לעתיד)
-
הבנתי שנגמרו המקומות בהסעה של הפוראבר אם יהיו פה 2-3 שיתחלקו איתי בהוצאות דלק אוציא רכב מתל אביב לקרית שמונה מישהו מעוניין?
-
הנצחון אתמול הביא לנו עוד חצי נקודה (עכשיו יש לנו 3 בטוטאל מהעונה הזאת) וסיימנו עם הבונוס, מעכשיו כל תיקו זה נקודות דירוג וכל נצחון זה 2 נקודות דירוג. צריכים ויכולים לעשות מהבית הזה עוד 6 נקודות דירוג (3 נצחונות והפסד, או 2 נצחונות ו2 תיקו)
-
מה פששש? מה כל כך הרשים אותך בפרופיל הזה? הכל שם 11-12 לא ראית שום דבר של 15-17 אפילו שיהיה איזה 2-3 נתונים כאלה
-
17.5 זה אם נעוף בסיבוב השלישי, אם נעלה לפלייאוף נתחיל מ18.00
-
יש לקבוצות שיפסידו בחצי הגמר
-
שלא תסיים כמו דור אלו
-
בסדר אתה לא מביא פרוספקט כזה ומשלם לו משכורת חייל. אני עוד מופתע שזה "רק" 120 אלף יורו לעונה. אתמול כתבו איפשהו 250