Jump to content

pirlo_21

משתמשים רשומים
    7
  • Last visited

6 Followers

Recent Profile Visitors

2,464 profile views
  1. מתי בפעם האחרונה היו 3 החתמות בעמוד הראשי של האפליקציה?
  2. כאילו עד כמה מעוותים הם, השופטים מזיינים אותנו מאשרים שערים לא חוקיים שהראש עומד להתפוצץ כמו נגד ב"ש, ה-ואר בא ופוסל ואז זוקפים את זה לרעתנו, במקום להגיד שהזוי מלכתחילה שהגול אושר ואמור להזקף כחלק מהטעויות נגדנו. בינתיים הטעות שיפוט היחידה לטובתנו העונה היא אתמול עם יוריס שהיה צריך לקבל צהוב שני בעבירה שהובילה לשיוויון שלהם. בסה"כ הייתי אומר שההחלטות הן 3/4-1 לרעתנו
  3. מתקפת שנאה וקצף, זה היה מטורף. אם נבחרת צה"ל היו משחקים מול קבוצת כוכבי חמאס וחיזבאללה השידור היה יותר נייטרלי. השנאה שלהם של שפיגלר ובעיקר אפק למכבי השפריצה לכל כיוון זה היה חולני. אם ממשיכים לשתף פעולה עם הערוץ החולה הזה אז באמת מגיע לנו היחס הזה.
  4. 1. ב"ש הקבוצה הכי מטונפת בליגה ובפער 2. אחד מהמשחקים מורטי העצבים שידענו בשנים האחרונות, כמה מתוק לסיים אותו עם הניצחון. 3. מדאיג מאוד 4 הפציעות מה שמחזיר לנקודה 1 4. לנחמיאס (לדעתי באופן כללי לא צריך להיות במכבי) אסור לשחק כשאנחנו בפחות מיתרון 2-3 שערים, פשוט אסור.
  5. בעיניי מהיפות שהיו, רק איך ששיבצו את הכוכב החמישי מבאס.
  6. נראה בן אדם מרגש
  7. וכי איך לא נפתח אחרי אתמול יאינעל העולם יששששששש
  8. יש מישהו מכל הצעירים המוכשרים אצלם/יצאו השנה שלא גדל אצלנו? גם סניור גדל אצלנו, נכון?
  9. תוך שנה וחצי גג שוב פה בחיפה או ב"ש
  10. סונדגרן יהיה בנובמבר 32 הוא מבוגר מדסה בשנתיים. ד"א, עלי מוחמד 27 עוד חודש. היה לי בראש כבר 5 שנים שהוא בן 22.
  11. פיקנטריה - ניצחון רביעי רצוף על יריבה צרפתית: פריז, בורדו, בורדו וניס.
  12. זה באפל טיוי, אני ראיתי דרך סדרות.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.