Jump to content

אקיטה

משתמשים רשומים
    29
  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

32,418 profile views
  1. גמר אותנו קמחי, מקווה שאזכה לעשות השכמה לבניין עם צעקות שמחה באמצע הלילה.
  2. טקטיקה ידועה של כתבים, לספר לעצמם סיפורים ותאוריות -> מייצר באז ושיח -> כל הכבשים והעוקבות שלו בטוויטר ייכנסו לפאניקה וייתנו נפח רחב יותר לסיפורים שלו עצמו. אין לו שמץ של מושג, רק לראות את הכתבות האחרונות, הוא אשכרה מעריך כל אופציה אפשרית בנוגע למה ישתנה במכבי אם בכלל, ואז יספר סיפורים על כמה הוא יודע.
  3. אתה מדבר על 2 קולות מנוגדים; בכתבה אחת שלו אתמול אלו היו ההערכות שלו: 1) ממשיכים כרגיל. 2) לאזטיץ' מפוטר ומנספורד ופרייס נשארים, מחפשים מאמן אחר. 3) מנספורד ופרייס מפוטרים ולאזטיץ' נשאר. 4) שורפים את כולם ודן רומן מאמן.
  4. מבחינתי אפשר לנעול את הנושא הזה, מקווה שלא יביאו שום רכש חראם על הכסף, לשמור לקיץ. אם איכשהו יהיו הצעות על סיסוקו והייטור, אז סלאמאת, מעבר לזה לא מביא במקומם שום דבר או עושה שינוי אחר בסגל. אם התחרות שלנו על הכרטיס לאירופה זה נבות רטנר ואלעד אמיר כאלה אז הסגל הנוכחי בחיזוק עוד כמה מהנוער תחת מאמן סביר יעשה את העבודה.
  5. מחצית ראשונה באחד המצבים במקום למסור למדמון שהיה חופשי למצב בעיטה מזווית נוחה יותר על ה16 שגיב בעט, מדמון התלונן ויחזקאל סימן לו שקט עם האצבע.
  6. סורי אח אבל זה על הזין שלי. שינצל כבר מצבים.
  7. אחי... חיפה שיחקו היום עם נוער מחוזק, שיחקו מולך שחקנים שלא עברו את החצי ואכלו רונדלים מהנוער רק לפני כמה חודשים. כמה שאני איתך שהסגל של מכבי מוערך יתר על המידה, אבל בחייאת...
  8. אחרי ההחמצה שלו, היה לי ברור שבפעם האלף אנחנו נאכל על זה גול בצד השני.
  9. ההנהלה מקבלת פה הזדמנות שנייה להראות שהיא הפיקה לקחים, זה כמו ביתר רק מול קבוצה פח אשפה. פאקינג ניב גבאי מהנוער מפרפר את רז שלמה, פאקינג שחקני נוער שלהם שאכלו פרפורים מהנוער שלנו לפני כמה חודשים עושים למכבי בית ספר.
  10. שמישהו ישדך אותה לטייריס בהול https://m.one.co.il/mobile/Article/25-26/7,31,0,61569/511978.html
  11. תודה על התיקון. העדכונים באתר של ההתאחדות מוזרים, לפעמים מעדכנים תוצאות בלייב ואז פורשים באמצע משחק, היה רשום תוצאת סיום 2-2 אחרי תוצאת מחצית 2-1.
  12. יש את אורן לוי שגם פתח באיזה משחק ליגה העונה, נראה אפילו פחות טוב מטראו.
  13. נגמר 3-3, דווקא הפועל פ"ת היו קרובים יותר לנצח בדקות המבולגנות בסיום.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.