Jump to content

אקיטה

משתמשים רשומים
    29
  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

31,516 profile views
  1. צריך לקחת את מה שקורה ברמה"ש בערבון מאוד מוגבל. לפני יומיים הם מינו מאמן חדש שהתפטר אחרי 24 שעות כי התחילו להתקשר אליו למה הוא לא מתרגל שחקנים מסוימים שמקורבים שם בהרכב. שכונה לגמרי, מבחינתו שיעשה את המספרים שלו ואכן כבש שער בכורה עם סיומת יפה מאוד.
  2. נועם שוורץ מגן נהדר, היחידי אתמול בהגנה (וגם היחידי ששלנו ברביעייה האחורית) שנראה ברמה, סגירות מעולות, תורם לשטף ההתקפי, משחק מהר בנגיעה קדימה. צריך לקבל הזדמנות בסגל בעונה הבאה, ואם יהיו כמה משחקי גארבג' העונה, אז גם. נראה די בוגר במשחק שלו.
  3. הקסם שלו זה דור אדיר של כוכבי מכבי שסחבו אותו קדימה.
  4. כארם זועבי ועוד 10 בנוהל אצל אופיר חיים
  5. עם זה אני יכול להסכים, כמובן שיהיה תמיד מגוון דעות וכאלה שלא משנה מה יהיו נעולים בנרטיב. נקווה לטוב...
  6. הבעיה שלי כמובן הם לא עם המעשים שהיו צריכים לקרות בשנייה שנגמר שלב א' וחמאס התחיל לגמגם בתשובות שלו, פשוט אני בתחושה שדברים שצריכים להיעשות נדחים עד הטיימינג הנכון לא בהכרח בטחונית אלא פוליטית. אני תמיד אשמח לטעות בתחזיות שלי בהקשר הזה, אז בוא נקווה באמת להמשכיות.
  7. אחלה, בעיניי זה גם מחזק את הטענה שלי. עדיין קיבלו 3 שבועות מיותרים של חופש ורמדאן כרים. טוב שחוזרים להפעיל לחץ אמיתי, בוא נראה עד כמה ומה התוצאות יהיו בשבועות הקרובים, יש לי תחושה שנחזור לשמוע תירוצי אלף לילה ולילה. (בדגש על פוסט העברת התקציב בקואליציה)
  8. אז רגע...ביידן לא היה השטן הראשי שמנע מאיתנו לחץ צבאי על חמאס? מעניין, מי היה מאמין.
  9. בפורמה מעולה בשבועות האחרונים. הנגיחה שהשוער של אשדוד עצר לו, סיומת טופ, לא בטוח שלא עבר שם את הקו אגב.
  10. גברי תורג'מן, היידה ג'ינג'י.
  11. זמן חילופים, הגינגי ומדמון צריכים להיכנס לעניינים.
  12. בלאי שעלה כמחליף, עם שער בכורה, מצמק ל6-1.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.