Jump to content

אקיטה

משתמשים רשומים
    29
  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

30,692 profile views
  1. מישהו יכול לרענן לי בבקשה את רשימת הבוגדים עד כה שאשמים בשנה האחרונה שעברה עלינו? רבין. השמאל. הרמטכ"ל. דובר צה"ל. בסיס שדה תימן. היועמ"שית. משפחות החטופים. התקשורת. המפגינים. ראש השב"כ. ראש המוסד. שכחתי מישהו? אבל לול התרנגולים המסתער של הכנסת? כולם עם כפיים נקיות.
  2. פיינגולד גם פנדל. שחקן שבאופן קבוע משתמש בידיים בדרכים לא חוקיות, אם בשביל לגעת בכדור ואם במאבקים על כדור שולח ידיים לפרצופים של שחקנים וזה עובר באהלן אהלן.
  3. 2 פנדלים ו2 אדומים שלא נשרקו נגדם במחצית, חבר'ה יש מצב נשבר פה שיא.
  4. הידיים של פיינגולד צריך לשבור אותם, עונה שעברה זה היה הוא בגמר של השוקו שעשה מהלך שאפילו בכדורסל (ליטרלי) אסור לעשות והקפיץ עם 2 הידיים ברחבה, כמובן שעבר חלק. זה מגן שעם שיפוט נורמלי אוכלים עליו פנדלים על ימין ושמאל.
  5. כבר קרה הרבה הרבה פחות מזה ועומרי אפק עד היום מתעורר בבהלה בלילה עם זיעה קרה שלא שרקו פנדל נגד מכבי לפני איזה מליון משחק.
  6. מה, לא נפלת באישיות הכובשת של ליאור רפאלוב?
  7. ואוווו איזה כתבת יח"צ על "ילד הפלא" ליאור רפאלוב בראשית בוואן. צחקתי בקול כל הכתבה.
  8. הנוער ניצחו בגביע את קריית ים 5-0. הכובשים: אביב, דנור (צמד), ויינברג, וקנין.
  9. אמרו שאוסקר פרי של פעם בדור מהמחלקת נוער, מאז, דניאל פרץ ותורג'מן, מוכיחים שזה לא נכון.
  10. גם אני לא הבנתי. אולי אם פרץ יפסיק עם הספרינטים להפעיל "לחץ" ולהתמקם כל כך גבוה עד שהוא עוד שנייה מחליף שם את האיש גדר של הפנאטיקס, אולי היה נשאר לו אוויר לרוץ להגנה לא בריצה קלה.
  11. לא הבנתי לאן דור פרץ רץ כל פעם באמוק, זה נראה כאילו לבחור נתקע השלט בפיפא והוא רק רץ קדימה. לאן אתה ממהר להתמקם כל כך גבוה אבאל'ה? תורג'מן החלוץ, לא אתה.
  12. לא הייתי משחרר את סלוגה בינואר, וזאת בהנחה שהוא אכן שוער טוב. אני קצת בתחושה שמשפתי ינצל את היכולת הטובה "להגשים חלומות" בחו"ל, זו ההזדמנות האחרונה שלו כנראה. מעדיף להשאיר אותו כתעודת ביטחון למקרה שבקיץ הבא נתקעים רק עם מליקה ושוער מהנוער. מי שצריך לשלם את המחיר, כל עוד לא רואים עלייה מהותית ברמה שלו זה אדו. בכלל, באידאל בונה אגף שמאל חדש לגמרי, עזו + זר אכזר, ואם הולכים על עסקה מסובכת כלשהי עם קטמון, אדו ולאיוס לדעתי קלפים שיכולים להיות מעניינים עבורם. עוד משהו קטן, וזה כנראה דל"פ, אני לא משוכנע בנוגע לסיסוקו כל כך.
  13. אורי עזו לפני כולם. לקטמון מקסימום משאיל/משחרר את לאיוס באיזה עסקה.
  14. איזה פוטנציאל זה סביץ':
  15. זה כבר לא יודע כמובן, מניח שאפשר יהיה לשפוט את העבודה שלו ושל הצד המקצועי שם בעתיד כשאלו ישתלבו בבוגרים, אל תשכח שסביר להניח שבנוער לא הכל למען תוצאות ונצחונות, ככה שניהול הסגל וההרכבים שונה מן הסתם. יש לו מלא כישרון גולמי, זה כן.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.