Maccabi96
משתמשים רשומים-
Last visited
Contact Methods
-
Website URL
http://
Recent Profile Visitors
7,460 profile views
-
תמיד מקבלים את האלה של הרק לא שיהיה לנו בהצלחה גם אם ניפול מהצמפיונס זאת לא טרגדיה עדיף קונפרס ליג בשנה כזאת
-
דרך אגב לדעתי צריך לשחרר את מספר 8, ואפשר להתחיל עם דור פרץ שיקבל את הספרה כי רק ככה זה יתקבל חלק. לא מגיע לו הכבוד הזה מהמועדון ומהקהל. ערן זהבי פי מאה יותר מכביסט ממנו
-
חייבים להפסיק לעבוד איתו, הוא ממש פוגע במכבי יש מלא אוהדים ששומרים לו חסד נעורים וקצת עיוורים לגביו, אבל נמני שונא את מכבי (ובאמת שזה כואב כי גדלנו עליו אבל כבר קיבלתי את זה) אבל לא יכול להיות שהוא מביא הצעה כ״כ נמוכה על שחקן שהוא טאלנט ומתבכיין כבר כמה ימים בתקשורת שמכבי רשעים. (וההתנהלות הזאת היא רק מול מכבי, הוא בחיים לא היה מתנהג ככה למועדונים אחרים) לא יכול להיות שככה הוא מתנהג למועדון שנתן לו הכל, ואוהדים שאהבו אותו ללא תנאי זה ממש מבאס
-
מה יש לו נגד מכבי?
-
יש סולד אאוט עונה רביעית רצוף. עכשיו רק צריך לעשות משהו עם כל האלה שמחזיקים מנוי ומחליטים חצי עונה לא להגיע
-
כן
-
זה תמיד מרגיש שיש לנמני משהו נגד מכבי.. לא אתפלא שהוא דוחף את רביבו לצאת ככה לאירופה נטו כי הוא שחקן שלנו
-
הזוי הקטע הזה שרק ממכבי לוקחים שחקנים.. איך קאנגווה עוד במחזיקת הגביע בלי כוכבית
-
כמה רציתי שזאדה ישאר במכבי יש לי ים הערכה ואהבה לשחקן הזה.. יהיה מבאס אם יעבור לב״ש אבל גם מובן אחרי העונה הזאת שלא קיבל קרדיט בכלל מלאזטיץ. זכור לי שהוא אמר באיזה ראיון שנה שעברה שהוא רוצה לסיים את הקריירה במכבי, אז כנראה שלא בונים עליו ובגלל זה הוא פוזל לכיוונים אחרים. לגבי למקין הלוואי שנצליח איכשהו להשאיר אותו פה, מבאס אם יצא לmls ואז יחזור לקבוצה אחרת בארץ.. הוא שחקן טוב וצעיר ומנייה בעלייה וזה בדיוק מה שאנחנו צריכים פספוס אדיר שלא מימשנו את האופציה, הוא יהיה שווה יותר מזה וגם אם לא אי אפשר לוותר עליו.
-
מגיע לו להמשיך שיביא המשכיות מהפלייאוף ומאיך ששיחקנו בתקופה הזאת כי רק ככה נצליח, בלי התכחכמויות בסופו של דבר הוא עמד במשימה יחד עם קמפיין אירופאי קשוח מאוד ומלחמה ברקע הוא הביא אליפות שיהיה לנו בהצלחה!
-
-
איזה כיף לפתוח ככה את בוקר יום ראשון שיהיה בהצלחה
-
לא לתת לבכיינים האלה כלום ובכללי באסה על דוידזאדה..בא לי שהוא ישאר במכבי
-
מיץ׳ רעב העונה זה טוב שיהיה בהצלחה !!
-
לנו כולם מוכרים, והם מנצחים את כולם כי הם מינימום ברצלונה החיפאיות לא פתחו להם רגליים בכלל... כוסאמא של הבכיינים האלה, הם בלתי נסבלים