Jump to content

ביג ליבובסקי

משתמשים רשומים
    4
  • Last visited

Everything posted by ביג ליבובסקי

1. וואו, ״לספר אני הגעתי״ היה מטורף.
  2. טנצר המניאק היווני, עם החולצת נייקי. כל הזמן סימן ״אני לא שומע״.
  3. ערב על טהרת הסמל של מכבי. היה כיף והיו רגעים מצמררים ביציעים. מקצועית, אולימפיאקוס חסמו כל כדור שלנו, הם ברמה מעלינו לצערנו.
  4. כן, הקבלה הגיונית סך הכל.
  5. כן, כי דן גלזר ששומע רחשים וקללות מהקהל של הקבוצה שבה הוא גדל ונתן ונותן את דמו, מפרש בדקות האלה שהקהל ששורק בוז זה בעצם נגד קראנקה ולא נגדו. אחלה בוסט של קהל שתומך בשחקן בית. רוצים לבקר? תצאו להפגין בקריית שלום נגד האשמים האמיתיים, אל תתלו מנטלית שחקני בית שנותנים את הדם שלהם (וזה לא משנה כמה הוא גרוע). לאיפה הגענו.
  6. כן, כי דן גלזר ששומע רחשים וקללות מהקהל של הקבוצה שבה הוא גדל ונתן ונותן את דמו, מפרש בדקות האלה שהקהל ששורק בוז זה בעצם נגד קראנקה ולא נגדו. אחלה בוסט של קהל שתומך בשחקן בית. רוצים לבקר? תצאו להפגין בקריית שלום נגד האשמים האמיתיים, אל תתלו מנטלית שחקני בית שנותנים את הדם שלהם (וזה לא משנה כמה הוא גרוע). לאיפה הגענו.
  7. כל המערכת בקריסה מבחינתי, השכבה של הקהל היא עוד שכבה בקריסה. תגידו מה שתגידו ותנסו להצדיק, תגידו שפה זה לא ארגנטינה ושגם חיפה ככה ובלה בלה בלה. בתכלס? לשרוק בוז בחילוף ששני שחקני בית (!) נכנסים לדשא זאת חרפה עצומה. זה לא קהל של מכבי תל אביב, זה בית״ר. לקלל את דן גלזר בנונשלנט, אחלה של סטנדרט בסך הכל. כשצריך לבקר, תבקרו. הקבוצה חרא, המערכת בקריסה. אבל קהל שמקלל שחקן בית כשהוא עולה לדשא? זה לא פחות וזה מעיד על לא מעט. ערב עצוב
  8. לבר לין יש טאץ׳ מטורף ברגליים. חייב להיות בבוגרת. התרשמתי גם ממוחמד טאהא, חתיכת סילון.
  9. לא עולים לי חורים משמעותיים שעשה. הרגיש לי הגנתית כמו בעונה הגדולה שלו אצל איביץ׳.
  10. הכל נכון, אבל גבי זה פער עצום ביכולת לעומת מה שהורגלנו ממנו מאז שהגיע. לאחרונה יש לו בעיקר עניין עם קרוסים שפשוט אף פעם לא עוברים את המגן שלו. התחושה היא שהוא גם לא מסוגל לעבור קונוס בכדור ששולח בגובה. ואיכשהו האיבודים שלו כמעט תמיד מסוכנים. אפילו במשחק מול מכבי פתח תקווה שכביכול היה טוב מספרית, איבד המון כדורים והיה מאוד שבלוני.
  11. אם רק כולם היו רצים כמוהו.
  12. אולי לא הבנת אותי נכון. אני לא ״שמח״ על זה שלא דפקו אותנו, אני פשוט חושב בכנות שהיום השיפוט לא היה נגדנו. יש יותר מידי משחקים שהשיפוט נגדנו זוועה ברמת המכירה, אז אני לא חושב שצריכים לדבר על השיפוט היום. עדיף שנצעק על מצבים שבהם צריכים לזעוק עד לאיגוד ועד לוייצמן יער, יש לנו מספיק משחקים ודוגמאות.
  13. מכבי בינונית מינוס הייתה מסיימת את זה בשלוש או ארבע. אנחנו משחקים כדורגל נוראי, וניצחון זה כל מה שאפשר לקחת מפה (וזה לא מעט, כן?). * ניר ביטון סוף סוף היה בסדר גמור. * אילייה חייב לקבל הזדמנות בהרכב, אחרת לא יצליח לקבל בטחון. הוא ילד בן 19, שלא נשכח. * ג׳ראלדש אולי במשחק הכי טוב שלו במועדון. למעט טעות אחת, נתן משחק מצוין התקפית והגנתית. * בניגוד למה שכתבו כאן, אני דווקא חושב שהשיפוט לא היה נגדנו. מלבד אדום שהלדר לופז היה חייב לקבל, אפילו קיבלנו הנחה על גלזר+יד ברורה של לוקאסן שלא נשרקה. הייתי בטוח שיאשר את השער.
  14. היה הכי טוב על המגרש היום. (כן, כן, צריך לעזוב וזה)
  15. לא מבין איך לא קיבל אדום.
  16. אני אמור להיות מסופק, גם לא קיוויתי ליותר - אבל הכדורגל של המאמן הזה נורא. אני באמת תוהה לעצמי אם הוא כל כך גרוע. זה בלתי נתפש. בעשרים דקות האחרונות היינו כל כך כאוטיים ששמחתי שאבי ריקן על המגרש, כי הוא טוב בכאוס. מאמן כאוס. מועדון בכאוס.
  17. איך דור פרץ לא פותח? הספסל מרגיש טוב יותר מההרכב.
  18. ראיון מדאיג מאוד. אף אחד לא באמת לוקח אחריות וזה הדבר הכי גרוע שיכול להיות במצבנו.
  19. אתמול בלילה כבר סוקולוב אמר בראיון אחרי המשחק.
  20. אני מבין שזה בדרייב אין. טירוף
  21. וואו. כל כך מרגש! מכבי תל אביב, המועדון הכי גדול בארץ. בכל ענף!
  22. בדיוק. בעלים שאכפת לו מהקבוצה שהוא מחזיק, אמור לנחות כאן עד הסופ״ש ולהתחיל לעשות סדר. הגיע הזמן שנרגיש יותר את מיץ׳.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.