Jump to content

ביג ליבובסקי

משתמשים רשומים
    4
  • Last visited

Everything posted by ביג ליבובסקי

1. לא אשכח לו את הגול בדרבי בדקה האחרונה. זה היה נחוץ וחיוני לשני הצדדים. עכשיו כנף זר במקומו ואנחנו בסדר גמור.
  2. דן ביטון לא צריך להיות שחקן הרכב, בזה אנחנו לא חלוקים. הוא אמור להיות המספר 10 מהספסל. וכנראה שאנחנו באמת לא רואים את אותם המשחקים עד עכשיו, אם בעינייך הוא לא אחד מהמצטיינים.
  3. שחקן מבאס שעד עכשיו הוא אחד משלושת הטובים שלך במשחקים עד כה. שחקן מבאס שרק היום סחט פנדל וחצי ושם שחקן במצב מצוין מול השער. גם אני לא חסיד של דן ביטון, אבל עד עכשיו הוא לחלוטין מוכיח את עצמו.
  4. הם לא יכולים על פארפה. ללכת רק עליו.
  5. אני חייב לתת קונטרה כנגד הקונצזוס פה על המשחק של יונתן כהן. הוא לא נתן משחק טוב, אבל גם לא שיחק רע. המשחק בכללי פחות הלך לצד שלו. דווקא כששיחקו עליו, הוא פתח כמה פעמים יפה שמאלה חד, וגם נתן פס לגול לאיילון. שלא תבינו לא נכון, בעיניי יונתן כהן לא שחקן הרכב וגם לא שחקן סגל למכבי כן? אבל בשני המשחקים האחרונים הוא בסדר גמור, בטח יחסית לסיוט שחווינו ממנו עונה שעברה.
  6. לא מבין את עניין פארפה. איך הוא לא מקבל דקות?
  7. מה זה הרזומה המטורף הזה? כבוד גדול לבן שהביא תחליף כזה בימים ספורים. מעיד כל כך.
  8. לעומת עונה שעברה, התחושה היא שהוא מתחיל ממש בטוב, בלי עול של פציעה מציקה. חולם בשבילו שזאת השנה שלו.
  9. לא מספיק דובר פה. מאסון. מרגיש כמו חתיכת רכש. פותח זוויות נכון, חושב קדימה, תכליתי ואפילו שחרר פצצה אחת למסגרת שהיינו חולמים לקבל מג׳ראלדש.
  10. מה שבדיוק חסר מאוד לגלזר.
  11. היה המנוע הערב. פתח יפה לצדדים, שלח פעמיים עומק איכותיים. אל תשכחו שתחילת עונה שעברה הייתה התלהבות דיי רבתית מהפתיח שלו אצלנו.
  12. מה? ראיון אדיר שלו. לא התלהב מי יודע מה, דיבר גם על ליקויים שצריך לתקן. ענה יפה ונכון על יוני. אחלה של אחלה של ראיון.
  13. אף אחד פה לא יחמיא לאלמוג אה? עשה אחלה מחצית עם פינאלה מצוין. דן ביטון נפלא, כדור אדיר לזאדה בשער הראשון. יוריס תענוג. המנוע של מכבי.
  14. שפת גוף של ווינר ומנהיג. ההוא עוד היה שם פה סוודר.
  15. אם מוכרים את פארפה אני אבכה. כל כך בא לי לראות אותם רוקדים יחד על הדשא. וזה לא קנדיל בריקודים, זה יותר לכיוון הרונאלדיניו.
  16. פרופיל מנג׳ר?
  17. כשמני לוי פתאום הופיע בסרטון קיבלתי צמרמורות בגוף.
  18. אסור להיכנע. טוב מאוד שזה לא נשכח והתמסמס.
  19. קובי מיכאלי מגדיר עצמו כאוהד חיפה פנאט, רק שלא קיבלנו מרגל. בלי קשר, צעדים חשובים מאוד.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.