Jump to content

ביג ליבובסקי

משתמשים רשומים
    4
  • Last visited

About ביג ליבובסקי

• Birthday 11/01/1990

Profile Information

• Interests
    שירה וכתיבה.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1. מה קורה???? מי שרואה, איך אנחנו משחקים?
  2. איזה כיף שיוריס קיים, כדי שגם במשחק כזה אפשר יהיה להנות איכשהו.
  3. דווקא יחסית לסגל הדל, אנחנו ממש בסדר - לא שהמשחק הזה הוא מדד, אבל זה לא נראה רע בעיניי.
  4. הוא העלה סטורי שהוא צופה במשחק של מכבי כרגע. הוא חוזר.
  5. אין מצב שזה בציניות.
  6. לחלוטין, ואני תמיד מאלה שמגוננים ואופטימיים, אבל היום היכולת חירפנה אותי. זה מה שיש לנו להציע בשלב הזה של העונה? עד המשחק הזה, לא נסחפתי לביקורות קשות על רובי - אבל היום תהיתי לעצמי אם זה המאמן שאנחנו זקוקים לו, אם ככה הקבוצה נראית במאני טיים. ואגב, אני לא מדבר הגנתית ותו לא, אלא דווקא יותר התקפית.
  7. אני אסכם את זה הכי פשוט שיש: בני ריינה הייתה הקבוצה הטובה יותר היום. חד משמעית. אכזבה עצומה שבשלב כזה של העונה, ככה מכבי משחקת כדורגל.
  8. לא יודע מה כולם בדיכאון. תוצאה מצוינת, 10 הפרש, הלאה. - סאבוריט באחד המשחקים הכי טובים שלו במכבי. היה מושלם היום. - האיבודים של קניקובסקי בחללים קריטיים על הדשא זה דבר בלתי נסבל. - אם זה היה הפוך, ושחקן שלנו עושה מה שרפאלוב עשה - לא רק שהוא מורחק, זה גם היה לכמה משחקים.
  9. מה שהוא עשה שם בשטח קטן בגול השלישי. לא היה למכבי דריבליסט כזה.
  10. אם לא ההחמצה שלו מול שוער - משחק מושלם. פנומן.
  11. שנים שלא התלהבתי ככה מרכש של שחקן צעיר בליגה. פשוט שחקן שחקן.
  12. כרגע זה לא כל כך משנה זר או לא, כי אתה משחק עם שניים-שלושה זרים בהרכב. בכל מקרה, כואב לומר, אבל הוא חלש מאוד השנה.
  13. שלא נשכח, מכבי בעטה 28 פעמים לשער אתמול. המצב של גבי, המצב של דור פרץ, הריצה של תורג׳מן מול שוער, המצב של עידו שחר - מצבים של גול בטוח וזה רק בשלוף מהראש בלי להתעמק. יש ליקויים, אבל שיחקנו באוברול מצוין + הראינו אופי ועשינו קאמבק. רק שימשיך ככה.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.