Jump to content

Double

משתמשים רשומים
    127
  • Last visited

6 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

1. אם אין דבר כזה ולא מתכננים להביא חלוץ זר, אז מה שתקבל עונה הבאה זה עוד מאותו דבר בינוניות לשמה.
  2. לא שכחתי, המהלך המתבקש זה לחתוך אותו, לך תדע איך הוא יחזור מהפציעה, צריך חלוץ זר שמגיע בכושר.
  3. לאסנטה יש חוזה לעונה הבאה, אם ימשיך זה מקום ל-4 זרים(3 מתוכם זה קריטי חלוץ 10 ובלם) ואז נשאר מקום ל-6 אני רוצה שיהיה בו זר דומיננטי שישחק כל העונה אחרת אנחנו נקבל מחליף באיכות ירודה כמו סיסוקו(השחקן הראשון שצריך לעזוב בקיץ)
  4. יש עמדות חשובות לאייש עונה הבאה, חלוץ וקשר 10, אין לנו את הלוקסוס להחזיק זר שלא משחק 90% מהזמן.
  5. הבן אדם עם רגלי זכוכית, עכשיו אני מבין למה אלקמאר ויתרו עליו מהר.
  6. המון ליקויים בקבוצה, צריכים להתחיל את הבנייה לעונה הבאה. להביא חלוץ זר בנוסף לפרחי הנהדר. קשר 10 במיידי חסר לנו שובר שוויון מרגישים זאת אחרי עזיבתו של פטאצ'י. וארלה אם הוא ימשיך ביכולת הטובה אני משאיר. בליץ' אם יתברר שיש לו רגלי זכוכיות כמו לגולסה יצטרכו להביא חיזוק במקומו. בהגנה רביבו צפוי לעזוב לכן מביא את רוזן מפ"ת, בעמדת הבלם קמארה לא יציב גם שם צריך חיזוק זר. בעמדת השוער מביא את גלזר ילחם על האפודה עם מליקה. שחרורים: סיסוקו, אנדרדה, קמארה, לדרמן, רז שלמה, ניקולסקו(הוא חוזר מפציעה קשה אי אפשר להמר על עמדה קריטית), לגבי יחזקאל אני משאיר אך ורק בתור שחקן רוטציה.
  7. לפי ספורט 5 הפדופיל ייעדר מחר בגלל פציעה.
  8. קל להגיד אבל אדם בודד לא ישנה את המאזן כי כל כתובת שתשחית יום לאחר מכן הם ירססו מחדש וראיתי את זה קורה כמה פעמים בשטח. בשנים האחרונות הם הקימו ארגון גרפיטי וריססו את כל העיר בחרא הזה, בשביל לתת פייט רציני צריך מערך של אנשים חסרי חיים שילחמו כל יום במלחמות גרפיטי, זה לא פשוט כי אני מניח שרוב האנשים בארגונים אצלנו לא מתגוררים במרכז העיר.
  9. אבל יש הבדל, הצפוני מתוכנן כיציע לקבוצה ביתית עם כל האביזרים הנלווים של במה/רמקולים, והדרומי לקבוצה האורחת בלי אותם אביזרים ועם מחיצות של זכוכיות שמפרידות.
  10. יש אפשרות אבל בפועל נצא צ׳יפס ונשב בדרומי בטענה של ״מחשש למעשי ונדליזם בצפוני העדפנו לא לקחת סיכון ולהושיב את מכבי בדרומי״, כשלהם יהיה את היתרון של במות עידוד ומערכת הגברה.
  11. היה צפוי שלקראת הפלייאוף הקוקסינלים יפלו ויקבלו את הזין שהם אוהבים מהבדואים.
  12. בן זונה הסרבי, הפער עדיין 9 יהיה קשה לסגור את הפער.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.