Jump to content

daniel1

משתמשים רשומים
    7
  • Last visited

Everything posted by daniel1

1. קצת עבר מתחת לרדאר, אבל חייבים מגן ימני נוסף, יחזקאל לא ישרוד שם עונה שלמה. נחמיאס זה לא זה, ובמיוחד לא כמגן, עם אבישי כהן בתור מחליף אני די חי בשלום, אבל הוא בכלל לא נספר. מקווה שחושבים על פתרונות לעמדה הזאת.
  2. כי אנחנו מכבי ואנחנו שואפים להיות במפעל הבכיר יותר, היית מעדיף שנפתח רגליים לבאצ׳קה טופולה?
  3. אותה מכבי פ״ת לא הסכימה למכור את טוקלומטי לאותה הכוכב האדום בלגרד תמורות 3 מיליון יורו. להם יש ביצים לסרב ולא להיכנע ולנו אין.
  4. כל ההתנהלות שלו ברורה שהוא עדיין לא רוצה להישאר כאן \ רוצה שדרוג רציני בחוזה, הכל בהדרכת הסוכן המזדיין בתחת שלו.
  5. אל תדאג אם הוא יחתום בחיפה יהיה פה נהי (ובצדק) שלא יבייש את ההחתמות של סבע, צ׳יבוטה וקינדה. לא מבין את כל בלבולי המוח כאן. יחזקאל זה רכש מאסט, חייב להיות אצלנו.
  6. אם אנחנו תקועים, אז גם השחקן עצמו, ממילא יש לנו מקום פנוי לארבעה זרים אז אין לחץ, מבחינתי שיתייבש ביציע ויזדיין. חלאס להיות פראיירים.
  7. לא חסרות דוגמאות גם לגבי שחקנים ישראלים (זהבי, אצילי) או שחקני טופ בעולם שעברו לליגות חובבניות כמו סעודיה, סין ,איחוד האמירויות וכו'. בסופו של דבר ברוב המקרים סכום אסטרונומי של שכר מנצח שיקול של שחקן (אפריקאי אירופאי או ישראלי.)
  8. לא הבנתי מה הקשר לשחקנים אפריקאים, זה נכון לגבי כל שחקן ואדם, כסף הוא המניע מס' 1. תשלם לו כמו שמגיע לו וכמו שמציעים לו והוא יישאר כאן.
  9. רז אמיר בלחץ שהוא לא יודע כלום הפעם, כל כמה שעות מוציא כתבות אפורות ומצטט גורמים "יגיע לפולין.. אולי.. בודאות", והבוקר מתהפך שוב, טוען שיש לו הצעות רבות ושנצטרך להמתין כדי לראות אם הוא מגיע למחנה, אם אתה יודע שיש לו הצעות, אחלה, פרט לנו אלו הצעות יש בידו.
  10. קבל סקופ, לאף אחד אין מושג מה קורה בגזרה שלו וכולם מנפיצים השערות לאוויר.
  11. צליה (סלובניה) או פלורה טאלין (אסטוניה) וירטוס 1964 או סטיאווה בורקשט האמרון ספרטנס (מלטה) או לינקולן רד אימפס (גיברלטר) יאגיילונה בייאליסטוק (פולין)
  12. פיקנטריה: נתקלתי בו בליגה למקומות עבודה משחק בקבוצת מקס סטוק.
  13. תמיד הדמיונות פה היו בפרופיל גבוה, אל תתרגש.
  14. הייתה לו הופעה בליגה של כמה דקות בסיום מול ריינה בחוץ ב-2-2.
  15. מהקצת שראיתי מזועבי אני לא מבין את ההתלהבות, אולי מישהו שראה אותו יותר יוכל לשפוך קצת יותר אור על השחקן.
  16. שרן ההולנדי.
  17. שהיה בשיאו, היה אחד הטובים שהיו במכבי בתפקיד שלו. חבל שלא נהנינו ממנו מספיק בגלל הפציעות, אחלה גולסה.
  18. כמה אני אוהב אותו, הביא לקבוצה אור ושמחת חיים, מאמין שבעונה הבאה נראה אותו בשל וטוב יותר, השיא עוד לפניו.
  19. מכבי שלחו סקר בsms לחברי פוראבר, אפשר לכתוב שם את הטענה הזאת, קשה להאמין שזה יזיז משהו אבל שווה לנסות.
  20. מילים ולחן: ערן זהבי חחחחחח גרמתם לי לצחוק בקול ב6 וחצי בבוקר ברכב.
  21. ברור שטבעי והכי כיף שיש לבוא בתור אלוף, אבל התרגלתי כבר למתח העצום שהיינו מצויים בו כל העונה הארוכה הזאת, לפני כל משחק ליגה הייתי דרוך ברמה מפגרת שהפריעה לי לתפקד, ופתאום אין את התחושת לחץ הזאת של לפני המשחק. אין ספק שזה יותר כיף ובריא לנו, אבל עם זאת מגיעה גם תחושה שונה ומשוחררת, שלא מאפיינת את העונה הזאת שהורידה לכולנו כמה שנים מהחיים . תודה לאל יש אליפות!
  22. האמת מרגיש לי מוזר ומשעמם לבוא למשחק בלי לחץ וציפייה, הרבה זמן לא היה כזה. כמובן תודה לאל שזה גארבג' טיים של אליפות ולא מקום שלישי מגעיל.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.