Jump to content

daniel1

משתמשים רשומים
    7
  • Last visited

2 Followers

About daniel1

Recent Profile Visitors

7,987 profile views
  1. קבל סקופ: זה כבר לא יקרה. אנחנו לא מדגדגים את התקציבים של הקבוצות האלו.
  2. תיקו של הפועל חיפה והפסד 4-0 של ביתר לנו, יגרום לביתר לרדת למקום החמישי. ביתר עדיין בסיכון קטן לאבד את המקום הרביעי, היא תבוא דרוכה.
  3. מחפש החלפה, נותן כרטיס לK מקבל כרטיס לJ
  4. נגמרו הכרטיסים?
  5. כרגיל הקהל שלנו אלוף בתירוצים, "אין חנייה, אין גג, רחוק לי, קשה לי" הכל חוץ מלפתוח את הפה ולעודד.
  6. לא מבין את השטות הזאת, גם בתחילת העונה אמרו את זה והוא לא ראה דקה, אז בשיא העונה לשלוף אותו מהבוידעם? תביאו כבר את נועם בן הרוש ותסגרו את הסאגה הזאת.
  7. על הכוס שהתפוצצה לו ביד שמעתי, אאל"ט הפסיד משחק נגד יובנטוס בגלל זה וגל ניר החליף אותו בשער. על סיפור הזפת לא שמעתי מעולם.
  8. די מ אבל בסוף כולם דואגים לכיס שלהם, לא מפתיע ולא מעליב.
  9. בגלל רז אמיר ואורן קדוש שמריירים עליו. וברצינות, יונה שחקן עם איכויות אך עדיין בוסרי מדי לדעתי בשביל להוציא עליו חבילה מוגזמת של כסף. בולט בחולשתו בעיקר בפן הפיזי שלא קיים אצלו.
  10. אפס מי שקילל אותו.
  11. לא הבנתי על מה הדיון בכלל, אם יש אפשרות להחזיר את מילסון הוא צריך להיות פה אתמול. הצלחה מקצועית ביחד עם מילסון בארץ ובאירופה תביא כסף לכן הדיון הכלכלי לא רלוונטי כלל.
  12. וואלה? בעונה שעברה אמרו שאין לו ביטחון כי כל רגע הוא יכול לרדת לספסל בגלל הרוטציה בשער. לא צריך לחפש לו תירוצים, למרות שנתן גם הרבה העונה, היכולת שלו לא מתאימה לשוער ראשון במכבי.
  13. נסחפתם לגמרי, לאזטיץ' לא מושלם אבל ייאמר לזכותו שהוא אדם מאוד כנה וישיר, ברור שלזהבי יש "יחס מועדף" (מה שדווקא לא מקנה לו דקות משחק מרובות אצל לאזטיץ'). הוא הכוכב הבלתי מעורער של הקבוצה ו"מותר" לו יותר מאחרים, גם אם לא נעים וקשה לכם לשמוע את זה. תארו לכם את מדמון לצורך העניין מגיב ככה אחרי חילוף, היה מחליק לכם בגרון באותה צורה? ברור שלא ככה זה עובד-גם בטופ של אירופה, לכוכבים הגדולים מותר יותר מאחרים. בלי קשר, אתם נסחפים אחרי התקשורת שמייצרת דרמה מיותרת, שחקנים גדולים כמו זהבי לפעמים מתעצבנים שמחליפים אותם וזה טבעי, סך הכל אמוציות של משחק כדורגל.
  14. איך מוציאים כרטיס בודד מעכשיו? ״המנוי שלי״ באפליקציה של מכבי לא עובד.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.