Jump to content

Yellow Wolf

משתמשים רשומים
    2
  • Last visited

1 Follower

About Yellow Wolf

• Birthday 25/04/1989

Recent Profile Visitors

2,048 profile views
  1. ברגע שפרסמו שחיפה רוצים את סקסס שלחתי לחבר "תראה שסנופקין ירשום על איך חיפה המדהימים מחתימים שחקן כזה ואיזה קבוצה הם בנו בסוף"
  2. לדעתי יש איזה דקה (סוף מחצית ראשונה?) שהוא מתקן את עצמו - באמת לא ברור...
  3. נגר רציני, מקווה שזה לא אותו סקאןט שהמליץ על פטאצ'י
  4. אם אני לא טועה השם שלו כבר הועלה פה שהוא הוצע לנו , לפני איזה 3 שבועות
  5. כמה גרוע אתה שאתה מעדיף לנסות את מדמון בתפקיד חדש במשחק כזה מאשר לתת לשחקן שעשה כמ פעולות טובות בכל משחק אצלנו רק בגלל איזה שנאה בלתי מוסברת שאתה לא מוכן לשחרר ממנה וזה לא שמדמון עשה הרבה יותר מלאיוס במשחק האחרון
  6. שמע בחיים לא ראיתי מישהו בוכה וחופר על אותו דבר כל הודעה ועוד לאיוס שבינתיים פתח לא רע, אבל אתה בחיים לא תודה בטעות גם אם יצליח יאללה שחרר, כולם הבינו תדעה שלך
  7. מכל השנים שמיץ' פה, כולל עונות פיירפליי ועונות שלא היינו באירופה, וזה עדיין השנה הכי פחות ריאלית שדבר כזה יקרה, מכל הבחינות
  8. גם לי זה היה נראה מתאים למה שהוא פרסם אבל מה הסיכוי שבאצקה ישאילו לנו שחקן לפני משחק פלייאוף מולם (בע"ה אחרי שעוברים תליטאים)
  9. יש עמדה שלדעתך מכבי עדיין מחפשים? כנף שמאל? ימין? מרגיש שכרגע אם מכבי תביא עוד זרים זה רק לכנפיים ולא מחפשים עוד עמדות
  10. מרגיש אחד היחידים שממש רצה שהוא יגיע (עוד מתקופת כפר קאסם) וממש פתח אבוקה בבית מקווה שבאמת יהיה טוב כמו שאני מפנטז, יש לו אפסייד אבל יש לו מה לשפר במשחק
  11. עם כל הפציעות נראה לי היית קונה שיהיה שחקן עם קריירה כמו של גולסה במכבי לא?
  12. ???? מישהו יודע?? או שזה יהיה ספונטני??
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.