Jump to content

duduha

משתמשים רשומים
    1
  • Last visited

2 Followers

About duduha

• Birthday 20/03/1969

Recent Profile Visitors

2,470 profile views
  1. בערך שעה נסיעה ברכב. שימו לב שנוהגים שם הפוך, כמו באנגליה
  2. די נו, השרוולים מזעזעים, יותר מהלבן שלנו מעונה קודמת
  3. אפילו אם יתן חצי מזה (בליגה) זה אחלה בשביל שחקן אגף.
  4. תחזית אופטימית משהו.
  5. הימורים על שולחן הפוקר, יש קבוצות שאסור להן להמר, בטח במצב הנוכחי בטח ובטח במצב של חיפה.
  6. כל שרת עולה בסביבות 50 אלף דולר, אתה צריך שניים כאלה לשרידות ועוד שרת של 20 אלף דולר לגיבוי. רישיונות מערכת הפעלה ו-VW עולה לך עוד 100 אלף דולר. עוד לא דיברתי על מערכות הגנה, כתיבת מערכת כרטוס התאמה גם לטלפונים (אפל ואנדרואיד) התאמת למחשבי מקינטוש, מחשבים לעובדים, עלויות עובדים, עלויות הקמת מערכת ותשתית וכו. וכל זה צריך להחליף כל שלוש שנים. מה עם תיקון באגים? פתרון תקלות? אתה מגיע לכמעט מיליון דולר בשלוש שנים. וזה לא עניין של תזה, אתה רוצה שאלפי (ולפעמים עשרות אלפי) משתמשים יכנסו בו זמנית בלי דיליי.
  7. עכשיו כשאתה אומר את זה ככה מעין מדבר על ההגרלה, מעשית פחות חשוב לי ההגרלה חשוב לי המשחק ;)
  8. להרים מערכת שרתים שתענה לציפיות+תוכנות רלוונטיות+שדרוגים כל 3-5 שנים+אנשים שיתחזקו את המערכת+אנשי שירות ומכירה, יעלה לקבוצה הרבה יותר.
  9. לא ממש הבנתי, נעלבתם שהוא אמר שאנחנו מפונקים? אז אם להיות כן, אנחנו מפונקים! ומי שלא מסכים או משקר לעצמו או שאין לו מושג. שנית, הוא מדבר מנקודת המבט שלו וזה בסדר. יש לו טעות אחת (לפחות מבחינתי), אני לא רוצה 2:0 אחרי 20 דקות אני רוצה אחרי חמש דקות..
  10. תסביר לי משהו שלא הבנתי, בסיבוב השלישי הם (או כל מדורגת אחרת) יהיו מול קבוצה לא מדורגת ואם יעופו בסיבוב השלישי יש סיכוי שנשחק מול לא מדורגת בפלייאוף. כלומר זה לא אבסולוטי
  11. בקפריסין הוציאו הודעה רשמית ״לאחר התייעצות עם גורמי הביטחון״ שהם לא מוכנים.
  12. אלה שלושה אנשים? זה לא בנאדם אחד כל השמות האלה?
  13. לא נראה לי שזה קשור לג׳קי בשום צורה, זו עירית אשדוד, או שאני טועה?
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.