Jump to content

Cosmic

משתמשים רשומים
    162
  • Last visited

4 Followers

About Cosmic

• Birthday 08/12/1985

Profile Information

Recent Profile Visitors

15,134 profile views
  1. הייתה לו יציאה אחת נוראית שרק בגלל שהחלוץ שלהם נכנס לורטיגו ואיבד קשר עין עם הכדור לא הפכה לגול קל. שפת הגוף שלו משודרת שמדובר בשוקיסט. משחק הרגל שלו מסתמן כמתחרה לזה של חואן פאבלו. מה שכן, אם הוחלט לעשות את הסוויצ׳ בינו לבין משפתי - כנראה שיש סיבה והיא ניכרת גם באימוני הקבוצה. זה מה יש, ועם זה ננצח (או נפסיד).
  2. אנחנו לא קבוצה רצינית.
  3. אני רואה הרבה יתרונות דווקא. אין לנו מגנים טבעיים טובים מספיק (בטח בצד ימין), ואין לנו שחקני כנף דומיננטים שהוכיחו שהם מסוגלים לתת עונה של 10-10. בעיניי, אם אין לך סוסים בכנפיים, ה 4-3-3 הוא לא חגיגה. בטח שאני מוסיף לכך את העובדה שהחלוץ המוביל שלנו הוא לא חיית רחבה טיפוסית שיודע לדחוף רגל/ראש לקרוסים, אלה כזה שהרבה יותר נוטה להסתובב באזורים שונים המגרש ולהיות מעורב במשחק ההתקפה השוטף. המערך שמכבי משחקת בו הוא זה שגורם לה להראות הכי טוב התקפית (ניתן גם לראות את הפוריות שלנו, שנמצאת במגמת עלייה מאז שהמערך הזה הפך להיות המוביל שלנו). הגנתית אנחנו הופכים מעט פגיעים יותר, אין ספק.
  4. מסכים. שהוא משחק בקו הקישור האחורי יותר, זה נראה יותר טוב. מצד שני, הוא מאוד מסוכן באזור ה 16 ובשטחים צפופים, אז אפשר להבין את ההצבה שלו שם מעת לעת.
  5. היה 10 נגד חדרה בבית ב 2:2 והיה מזעזע.
  6. שיחק ככה כבר בכמה וכמה משחקים. גול גדול. 4:3:3 עלק.
  7. לא שינו שום מערך.
  8. אני לא חושב שיש סיבה לשנות מערך כרגע. זו לא הבעיה שלנו. אנשים באמת חושבים שהצוות המקצועי לא ניסה לתרגל באימונים מערכים אחרים? כנראה שזה הכי טוב שיש כרגע.
  9. מכבי משחק ככה כבר חודשיים-שלושה בערך ואנשים עדיין לא הפנימו את האירוע.
  10. האם זו הייתה המכבי הכי פגיעה הגנתית במצבים נייחים שראיתי? היא ללא ספק קונטנדרית. 100% ראויה לדיון. מעבר לאיבוד 2 נקודות חשובות שהיו כבר בכיס, וחיזוק הנרטיב השלילי של ספיגה בדקות האחרונות - האפקט הפסיכולוגי של מופע פאניקה נוסף במצבים נייחים מדאיג אותי יותר. רצף הקרנות של טבריה לקראת סוף המחצית הראשונה היה מחזה מבעית, והניח את היסודות לחרדה של דקות הסיום. כל הליגה ראתה הערב עד כמה פשוט זה לתת למכבי גול. תעיף את הכדור מנקודת הקרן בעוצמה ממוצעת+ לאזור רחבת ה 5 מספיק פעמים, ויש לך בט. אפשר להתגולל על שלל הלקויות שלנו בהתמודדות במצבים הללו, אבל בסופו של דבר זה בעיקר על משפתי. הבחור נכנס ללימבו כל פעם שהוא רואה את הכדור עף לכיוונו עם רחבה עמוסה. לא בטוח שיש לנו דרך למצוא פתרון כרגע (אין לנו כלים מתאימים כדי לשנות שיטה לשמירה אישית בנייחים בעיניי). במירוץ כל כך צמוד, נקודת התורפה הזו עלולה להתברר כפטאלית. איבדנו נקודות ב 4 מתוך 7 משחקי הליגה האחרונים שלנו. בכל המקרים היינו בעמדת יתרון, וספגנו ממצב נייח.
  11. אם זה מנחם אותך באיזשהי ברמה, אני יכול להגיד לך שאינטר (אהובת ליבי) מצליחה ״להעפיל״ על מכבי בנתון המפוקפק של ספיגות מאוחרות מהדקה ה 80׳ צפונה. מתוך 19 השערים שספגנו בכל המסגרות עד כה, 10 (!) הגיעו בעשר הדקות האחרונות. למעלה מ 50%. פסיכי. נפלה בחלקי הזכות ששתי הקבוצות שאני אוהד שוברות שיאים תקדימיים בשלשול. מתחיל לחשוב שאולי הבעיה היא אני.
  12. היינו צריכים לחטוף היום 3-4 גולים בקרנות. לא ראיתי דבר כזה. אי אפשר להתקדם ככה לשום מקום.
  13. כשאנחנו משחקים במערך הזה (ממה שאני מזהה הוא בדרך כלל הולך איתו נגד קבוצות נחותות), אין ספק ששחקני האגף צריכים להיות עם הרגל הדומיננטית שלהם על הקו. אידיאלית, זה כנראה אומר יחזקאל בימין ודוידה בשמאל. פרץ ופטאצ׳י מתחת לחלוץ, וסיסוקו/יוריס וגבי מאחוריהם.
  14. ממה שאני ראיתי, המערך נותר זהה לחלוטין, פשוט ההצבה של השחקנים הייתה נכונה יותר ואפשרה ריווח של המשחק. מכבי המשיכה עם ה 3-4-2-1 כשהיא בפוזשן גם אחרי הכניסה של רביבו. רביבו שיחק בקישור, באותו קו עם סיסוקו. גבי ופרץ לפניהם. פטאצ׳י עבר ימינה לעמדה שדוידה שיחק בה במחצית הראשונה, ודוידה עבר שמאלה לעמדה של יחזקאל. כשמכבי מגנה מול פוזשן מסודר (מה שבקושי קרה במשחק הזה), היא עברה לקו 4 כשרביבו הולך להגן בשמאל ואסנטה בימין. לכן זה קצת מתעתע. אבל בפועל, מכבי המשיכה עם אותי מערך בהתקפה כמו במרבית המשחקים בתקופה האחרונה.
  15. יותר מדי שחקנים ש״עושים בלאגן״ (דוידה, פטאצ׳י, יחזקאל) ומעט מדי שחקנים שיודעים לתת פס פשוט לגול באופן אמין, או לשים כדור ברשת רחמנא ליצלן. קבוצה מעצבנת.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.