Jump to content

קמחי

משתמשים רשומים
    24
7 Followers

About קמחי

• Birthday 26/05/1990

Recent Profile Visitors

8,870 profile views
  1. יכול להבין את הטענה, אבל ממליץ שתברר קצת על ג'ואלסון: כישרון על שגדל בספורטינג, סירבו להצעות של 20-30 מיליון אירו עליו מצ'לסי וארסנל ופשוט איבד כיוון. זה סיפור פטאצ'י על ספידים. בעיניי מאוד מאוד מרשים.
  2. שחקנים שכרגע מכבי בוחנת ברצינות ויצרה קשר עם הסוכן: יוסוף במידלה(ויבודינה, הוצע דרך הסוכן של איסמעילה סורו)- אוישפט, ליאז' וריינג'רס בין העוקבות אחריו. ג'ואלסון פרננדס(האטאיספור, ירדה ליגה בסיום העונה)-2 קבוצות מהמפרץ יחד עם מכבי. האופציה המועדפת על הצוות הניהולי. לאזא והצוות פחות בעניין. פרסטיז' אמבונגו(באצ'קה, עלה למעקב דרך לאזא והצוות כמובן)-פערים גדולים. ליאז' גם אחריו. זו רק רשימה חלקית מפירורי מידע שזרקו לי. להבנתי הסוכנות של נהוראי מנסה לשדך שחקן דרום-אמריקאי.
  3. חמאס מגייסים. הוא מוזמן. טוכמן טוען שהוא דיבר עם "גורם" בבאצ'קה. נו בחייכם. מכבי מנהלת מגעים עם מספר גדול של שחקנים. אמבונגו לא היחידי, ולגביו יש פערים גדולים.
  4. הדיווח על אדו מגיע מסשה טבוליירי, כנראה אחד מעיתונאי הספורט הבכירים בבלגיה ומקורב מאוד לליאז'.
  5. אני מוכן להסיע אותך לקריית שלום ולאיים על דומיניק באלימות עד שיאשר את ההחתמה שלך. רק תגיד מתי
  6. ד"א, מבחינתי אפשר לזרוק מעכשיו את נידם שהחליט לקחת חלק. אל תגיע לאימונים כפרע, בהצלחה בליגה הלאומית.
  7. כל הזרים של מכבי פרט לאדו כבר עומדים בתנאים לשביעי והשמיני.
  8. יום שלישי\רביעי שבוע הבא
  9. בעד. לאשדוד יש קשרים ענפים עם סוכנים ומועדונים באפריקה. מבחינת ג'קי לשחק עם ילדים מהאקדמיה ו-7 זרים אפריקאיים.
  10. לא. יודע שליאז' מעוניינת בו ומנסה להחתים אותו עוד מלפני שהעונה הסתיימה.
  11. קצת ציטוטים מאנשים עם כוח בכדורגל(לטובה ולרעה): "שביתה? שישבתו. הכסף של הטוטו הוא לא של מיקי זוהר ושלא יבלבל את השכל"(אבי לוזון) "הכדורגלן הישראלי מרוויח פי 10 ממה שהוא שווה. מי שרוצה להיות מפוטר מוזמן לא להגיע יותר לאימונים"(ג'קי בן זקן) "אני מזהיר כאן בתוך הישיבה, לא תהיה סליחה. שחקן שייקח חלק במאבק נגד מי שמשלם לו את המשכורת יגלה שלמחרת הוא לא יהיה חלק מהמועדון"(ברק אברמוב לנציגי ההסתדרות וארגון השחקנים)
  12. לא מכיר שינוי לגבי אמבונגו. לדעתי מכבי פתחו שמפניות ויתחילו לעבוד כמו ילד בן 20 שיכור בבר שיצא אחרי שסגר 40 יום בפנים במלחמה.
  13. אני מת שייצאו למלחמה. רוצה שביתה, רוצה מלחמה של מועצת ההימורים נגד המשרד הספורט. כמו הערבים, מבינים רק בכוח. הגיע זמן לשנות כאן כמה דברים מהיסוד. שהמשרד הכושל שלו יתחיל לטפל בבעיות אמיתיות(מחסור במסגרות, מגרשים, תקצוב מאמנים למחלקות ילדים ונוער, יצירת מרכזי מצויינות ומיליון בעיות אקוטיות אחרות) לפני שהוא נכנס לשטח השמדה שבו הוא ייאבד את האפס מנדט שיש לו מול האוהד הישראלי.
  14. רוב התקצוב מגיע מדיבידנדים של הטוטו. הוא יהיה בבעיה משמעותית כי ההתאחדות והמנהלת חברות דירקטוריון והן יכולות לסרב להעביר כספים חזרה למשרד. הרי האוצר מת לקבל שליטה על הפרה החולבת הזו. יש לו אפס מקום לתמרון.
  15. הכסף הגדול הוא הטוטו. בהצלחה עם החלטה שהטוטו מסרב להוציא כספים מהכדורגל.
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.