Jump to content

הצבר

משתמשים רשומים
    68
  • Last visited

About הצבר

• Birthday 16/02/1960

Contact Methods

• Website URL
    http://

Recent Profile Visitors

11,752 profile views
  1. אני סומך עליך, גם כל האחרים מתלהבים ממנו באשכול. לכן קודם כל אני מאוד מקווה שאתם צודקים, העמדה הזאת סיפקה לנו בשנים האחרונות כ 30 שערים לעונה באופן די עקבי בעיקר כי היה שם אחד ערן זהבי, עכשיו זה כנ' רק הוא ומדמון שם. דבר שני לפעמים יש בחלוץ יותר רק מסט היכולות שלו אלה התרומה שלו וההשפעה שלו על המשחק והעל היריבות כמו יכולת לשמור על הכדור, לאיים פיזית על הגנת היריב ובכך לגרום להם לשנות דברים פיירו הוא מהדומגאות הטובות לזה למרות שהוא לא באמת חלוץ טוב.
  2. יכול להיות אבל באירופה לא הולכים להתחשב במה יכולנו להביא, וצריך שחקנים מסויימים בשביל להצליח באירופה ואני בספק עם ניקולסקו מספיק לפעמים צריך להתאבד על שחקן שיכול להביא אותנו לשלב הבא באירופה. גלזר, יובנוביץ, ומילסון ואני מאמין שהיינו מגיעים לשלב הבתים והכסף הגדול
  3. האמת קצת פחות מתלהב מכולם פה. תרוג'מן עוזב, זהבי עזב... זה כמעט 30 שערים מהעמדה הזאת ניקולסקו טוב והוא חיית רחבה, ולוחץ על חלוצים אבל משחק הראש שלו זה אפילו לא זהבי והוא גם לא בועט כמעט מרחוק לפתוח הגנות. אני האמת ציפיתי לחלוץ 9 יותר קלאסי בסגנון של מכבי פריצה/קירטאנסן וכד' שחקן שמלחיץ את ההגנה שולט בגובה ויכול לשמור על הכדור עם הגב. במקרה שהיינו מביאים "פריצה" אז הוא ומדמון מביאים דברים שונים לגמרי מה שמגוון את האפשרויות. אני לא יודע אם זה בגלל שהמאמן רוצה לשחק השנה מהר יותר ( מאוד מבורך ) או שזה היה סוג של אילוץ מלחמה. ( ממה שהבנתי סוג של אילוץ) אז אני מודה שקצת התבאסתי גם כי חשבתי שיתאים פה "סוס" וגם בשביל מדמון. ובעיקר כי זאת עמדה חשובה שנחלשנו בה. אבל אז נזכרתי מי המאמן שלנו ואמרתי לעצמי.... נו הרי הכל בתאוריה ולא באמת משנה משהו
  4. לדעתי השחקן הכי גדול ששיחק בארץ יש שחקנים שאולי עשו יותר בחו"ל, יש שחקנים שאולי היו גדולים יותר בחו"ל אבל אין שחקן כזה גדול בארץ ועם כזאת השפעה על הליגה בארץ ( למרות הקריירה בחו"ל )
  5. הגישה התבוסתינית הזאת היא הסביה שמיץ צריף להתערב אישית אין שום בעיה להשאיר את פטאצ'י, - הפוך הוא חתום לעוד כמה שנים וגם יעשה לו טוב לתת עוד שנה במקום שהוא מכיר עם מאמן שאוהב אותו ובונה עליו. בשנה הבאה צפוי לו עוד שיפור גדול שיציב אותו מועמד לקבוצות גדולות במחיר גדול ( אפשר גם לתת לו ולסוכן אחוז יפה כדי שירוויחו ) אבל מה שחשוב זה להבהיר מדובר על שחקן עם חוזה לעוד שנתיים ואין שום סיכוי שיקבל שחרור גם לא ב 12 מיליון דולר גם לא בעד 15. שייתן עוד שנה גדולה ונלך לקראתו בסוף השנה, אם יהיו בעיות זה יעלה לכם ביוקר ( ואני מיץ גולדהר יכול לספוג את זה בקלות )
  6. מחר בבוקר מיץ אישית צריך לדבר עם הסוכנים של ארבעת הזרים ולהגיד ככה א. לשחקנים שלכם יש חוזה במכבי בשנה הבאה, מכבבי יבנו סגל לליגת האלופות והשחקנים שלכם יקבלו חשיפה על הבמה הגדולה ביותר. שחרור השנה לא על הפרק לא משנה מה ולא משנה המחיר, סוכן/שחקן שינסו לעשות לנו "מילסון" ייתקלו בתגובה קשה מאוד לא ישחררו וגם לא יהיו חלק מהסגל באירופה. ב. בונוס מיוחד לאליפות שלישית ברציפות בהחלט על הפרק ונדבר אתכם על זה בהמשך * אם אתם רוצים לנסות אותי, ממליץ לבדוק מאתר פורבס אם אני יכול להרשות לעצמי לפסיד 2-3 מיליון דולר כדי לעמוד על העקרונות שלי ( הבהרה : שני זרים כבר בבית סטוייץ שחקן של מאמן וזה כנ' הדדי, אז נשארנו עם 3 שחקנים שהסוכן שלהם ירצה לגזור קופון - צריך להבהיר לו שזה יקרה רק במכבי )
  7. לא רלוונטי - זה ישפיע רק בתיקו שלנו ונצחון שלהם בהפרש 3 שערים. ( ואז יהיה להם נצחון יותר ) אם הם לא מנצחים, אנחנו אלופים לא משנה מה אם אנחנו מנצחים אנחנו אלופים לא משנה מה
  8. מה אומר השיר תזכירו לי כמה פעמים שלוש ?
  9. סק בועל את תורג'מן מאחור, הכלב לא שורק !!!!
  10. פנדל ואדום של סק על פטאצ'י
  11. 4 בעיטות רצוף של בית"ר ברחבה, בסוף מסתבר שבבעיטה הראשונה יד.... נשרק פנדל ( עכשיו ואר )
  12. בני זונות באו לשבור רגליים וגרינפלנד הזין הזה נותן להם !!! איך אין צהוב לחזיזה ?
  13. נראה לי שיש קונצנזוס מקיר לקיר שלזטיץ לא יוחלף אבל........ אם אתם הייתם בונים קבוצה ב 120 מיליון שקל חצי מזה מהכיס הפרטי שלכם והייתם מקבלים כזה כדורגל ?
  14. לוקח אותך בלי שאני יודע אפילו עם מי אני מדבר
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.