Jump to content

הצבר

משתמשים רשומים
    68
  • Last visited

About הצבר

• Birthday 16/02/1960

Contact Methods

• Website URL
    http://

Recent Profile Visitors

10,787 profile views
  1. שתי הזדמניות גדולות היו להם מחטיפות בבילד אפ הקרוב ואחת לפחות מליד החצי אבל מפ"ת ובצ'קה הן קבוצות נחותות מאוד לא פיזיות ולא בנויות ללחץ השאלה מה ייקרה מול קבוצות שוות לנו או טובות מאיתנו שיבואו ללחוץ עם חלוצים מהירים שיתקפו את ההגנה וייסימו לפני שסיסוקו יצליח לרדת להציל את המולדת כאלה שמהמצבים שמפ"ת עושים גול שניים. מול קבוצות כאלה נמדד ותימדד רמת ההגנה ואני חייב להודות שאני בפחות אופוריה מכולם פה לדעתי חובת ההוכחה עדיין עלינו
  2. מחלוקת בנושא ההגנה למרות שהמשחקם האחרונים הקבוצות מולנו היו בנחיתות גדולה הם הגיעו למספר גדול יחסית של מצבים שרק בנס ואוזלת רגל של חלוצי הירב לא הסתיימו בשער. למכבי יש בעיה לשחק מול לחץ, וראינו את זה אפילו מול פ"ת משחק המסירות מאחור הוא נחמד מול פתח תקוה וכד' קבוצות יותר טובות עם חלוצים מהירים כל חטיפת כדור תסתיים בגול ובקצב הזה, שחקנים יתחילו להמר יותר ויותר על חטיפת מסירה
  3. שגיב יחזקאל נראה על סף התמוטטות
  4. יאלללה הגיע זמן חילופים, בשביל מה יש כזה סגל רחב ? גם זהבי, מתחיל להיראות עייף דקה 60-65 צריך להחליף אותו שייכנס לאט לאט לכושר משחק
  5. אם במקום לאיוס היה מילסון היינו כבר ב 4:0
  6. דבר אחד ברור, השחקנים אש על המגרש יותר טובים פחות טובים אבל כולם בטירוף
  7. חיפה יאבדו מעט מאוד נקודות, פיירו דוד השיטה של בכר ( לשחק מהר ולהלחיץ) מספק להם וקציצי עושה השלמות. גם הסגל שלהם השתפר מאוד עם ההבאה של השחקנים החדשים אשכרה הצליחו להחליף את כל הזרים שנמאס להם בזרים סבבה לגמרי אם היה להם אירופה הם היו מתפרקים כמו שנה שעברה בגלל שהסגל שלהם מאוד קצר אבל אין להם אירופה, אין להם נבחרת על הראש, עושים חיים
  8. מה הקטע של הטלויזיה עם הסמל הישן של מכבי עם 4 כוכבים בלבד ?
  9. קצב ההבקעה היה של 25 שערים במשחק, לא זכור לי שראיתי דבר כזה
  10. ממש לא, זרקו אותו משם, בטורקיה אין לו ביקוש והמוקש הכי גדול יש לו בחיפה עוד 4 שנים בחוזה. נניח שהוא יגרד חוזה השנה, נניח שבשנה הבאה יגרד חוזה ב 300-400 מי ישלם לקציצה הזאת 1200 דולר נטו על השנתיים האחרונות ? בשנה שעברה הוא כבר נראה בהכנה לפנסיה למזלם אין להם אירופה אז אולי הוא יצליח לסיים את העונה.
  11. גם בתקשורת וגם אצל האוהדים יש מאניה-דיפרסיה בקשר למאמן אומנם התרגלנו שבספורט או שחור או לבן או שנצחת או שלא נצחת אבל עדיין צריך קצת מחשבה וראייה יותר מפוקחת זה מאמן שכבר הוכיח את עצמו, אז לאמן הוא יודע לא פחות מאף אחד פה בפורום אולי אפילו קצת ( קצת קצת) יותר. זה לא היה המאמן המועדף, אבל זה מאמן טוב שהסכים לבוא לפה בזמן המלחמה והסכים לחתום לכמה שנים , שזה משהוא שמאוד היה חסר פה. שיטת המשחק שלו שונה, שחקנים יצטרכו להתרגל זה ייקח זמן וזה כנ' יהיה כדורגל שמח בצד הפחות טוב, לא בטוח כמה השיטה שלו תתאים לבונקרים שנפגוש פה בארץ, חוסר הריווח בשיטה הזאת בעייתי השיטה הזאת התקפית אבל ההגנה שלנו השוער והנטייה המסורתית למכירות בהגנה, יעלה לנו בשטיה הזאת בהרבה התקפי לב וקללות בקיצור עונה של הרבה מאניה דיפרסיה , אבל אני מאוד אופטימי
  12. לפנטז זה לא ההגדרה שלי למפגשים כאלה העונה
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.