Jump to content

הצבר

משתמשים רשומים
    68
  • Last visited

About הצבר

• Birthday 16/02/1960

Contact Methods

• Website URL
    http://

Recent Profile Visitors

11,514 profile views
  1. אני יכול לחיות עם זה
  2. לא רלוונטי - זה ישפיע רק בתיקו שלנו ונצחון שלהם בהפרש 3 שערים. ( ואז יהיה להם נצחון יותר ) אם הם לא מנצחים, אנחנו אלופים לא משנה מה אם אנחנו מנצחים אנחנו אלופים לא משנה מה
  3. מה אומר השיר תזכירו לי כמה פעמים שלוש ?
  4. סק בועל את תורג'מן מאחור, הכלב לא שורק !!!!
  5. פנדל ואדום של סק על פטאצ'י
  6. 4 בעיטות רצוף של בית"ר ברחבה, בסוף מסתבר שבבעיטה הראשונה יד.... נשרק פנדל ( עכשיו ואר )
  7. בני זונות באו לשבור רגליים וגרינפלנד הזין הזה נותן להם !!! איך אין צהוב לחזיזה ?
  8. נראה לי שיש קונצנזוס מקיר לקיר שלזטיץ לא יוחלף אבל........ אם אתם הייתם בונים קבוצה ב 120 מיליון שקל חצי מזה מהכיס הפרטי שלכם והייתם מקבלים כזה כדורגל ?
  9. לוקח אותך בלי שאני יודע אפילו עם מי אני מדבר
  10. גם מאמן סביר ( שלא נדבר על אני ואתה בתורנות שבוע שבוע ) מספיק, יש לנו סגל בפער טוב ותר מאשר כל קבוצה אחרת. חוץ מזה לשרון מימר יש סעיף יציאה מיידי מריינה לכל אחת מהגדולות וגם אפשר להשאיל את רוני לוי מהפועל חיפה ל3 חודשים ( 100 אלף דולר ויואב נותן לך את רוני לוי ומוסיף גם את הנכדה שלו בוסנוס )
  11. דור פרץ לא עושה כלום במשחק הזה למה לא להכניס את זהבי במקוצו די הוא גמור כבר, חייבים לתת לו קצת מנוחה
  12. דרך אגב מישהו מכיר ויכול להרחיב על החלוץ החדש של הפועל ירושלים האלמוג הזה נראה תותח על עם חוש למצבים
  13. חיפה בשישה משחקים נגד הגדולות השיגה מינוס נקודה אני לא בטוח שהם הקבוצה לבנות עליה מול הגמלים, אבל נקווה
  14. מלמד שיחק אותה עם המעבר לחיפה
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.