Jump to content

judymaccabi

משתמשים רשומים
    2
  • Last visited

2 Followers

About judymaccabi

• Birthday 02/07/1988

Recent Profile Visitors

6,690 profile views
  1. ככל שאני קוראת יותר על הליטאי, אני יותר מרוצה שהוא המנהל המקצועי החדש (אם וכאשר הוא יחתום).
  2. אממ נראה לי שהתגובה מתחתיי (קופר) די עונה בשבילי
  3. לא משווה אבל כשג'ורדי הגיע הוא היה רק שם משפחה ולא אישיות בכירה שניהלה מועדוני פאר
  4. איך אתה יודע? מה היה הרקורד של ג'ורדי כשהגיע?
  5. את העבודה של ה9 האמיתי הוא עושה במרכז המגרש כתוצאה מתוכנית המשחק שעובדת בשביל הקשרים שלנו. על פניו נראה שהוא טוב בתורגמן גם בהיבט הזה (נופל ממנו בעיקר בדריבל).
  6. דיברנו עליו יורם (אקיטה)
  7. אם יש מישהו שיודע והוכיח את זה בעבר זה היוזר הזה
  8. היה לו תיקול כפול אתמול והכדור הגיע לוארלה שלא החזיר לו בזמן ובזבז מתפרצת טובה. אבל כן, שחר הוא לא השחקן לסמוך עליו לנצח מאבקים (גם דור פרץ לא וביחד זה בכלל מזעזע).
  9. תודה בן, היית הטוב ביותר שיכולנו להשיג בתקופה הנוכחית. בעקבות הודעת הפרידה, מרגיש שהמנהל הבא קרוב מתמיד.
  10. לא רואה סיבה שלא ישאר שוער ראשון גם שנה הבאה ובטח אין סיבה לבזבז מקום של זר, אבל להביא תחרות ראויה יותר ממשפתי זה הכרחי.
  11. זה היה פוקסמן. אגב, יואב מזרחי ששפט אותנו אתמול, עוד לפני היה נראה לי שופט יחסית נורמלי, כמובן עד שידבק בסחלה ובאנטי מכבי שיש פה.
  12. לא נוטה לבקר את המועדון בהחלטות שכאלה אבל זו בהחלט הודעה הזויה
  13. קשה לי עם מאמנים שחוזרים על טעויות ומצפים לקבל תוצאה שונה. הקישור גם מול בש וגם מול ביתר זהה בכל פעם ונראה לא טוב בלשון המעטה והוא עדיין לא רואה לנכון לשנות אותו. מוטיבציה ואנרגיה לא קונים אותי, את זה יש גם בגיא לוזון.
  14. לא אשכח שרגע אחרי ה7 באוקטובר הוא העלה תמונה שלו עם דגל ישראל מניצחון כלשהו של נבחרת הנוער. מבחינתי הוא לא צריך להוכיח כלום כדי שישירו לו כי מספיק שהוא שחקן מכבי, אבל באמת שאבו פרחי תומך ישראל אמיתי וקסם של בחור.
  15. הוא עצר את המשחק בדיוק כשנדלקו האבוקות סתם, לפחות מהצד שלנו לא נזרק כלום לדשא והאבוקות לא הפריעו למשחק ישר שנדלקו
  • Create New...

הודעה חשובה

בשימוש אתר זה אתה מסכים לתנאים הללו תנאי השימוש.